תעזרו לי!!!

JOE KALIBER

New member
תעזרו לי!!!

אני זוכר משפט מאיזה שיר ואין לי מושג איזה שיר זה ממתי הוא או כל פרט אחר המשפט זה משהו כמו "THINK YOUR´RE IN HEAVEN BUT YOU LEAVING IN HELL" והוא בסוף השיר בקול רך יחסית.... יש למישהו מושג??

פלונטר

New member
אולי אתה מתכוון ל-

wish you were here של פינק פלויד (so you think you can tell heaven from hell).

כרמית מ

New member
אני לא בטוחה למה אתה מתכוון

אבל לבוב מארלי יש שיר מפורסם מאוד בשם Time Will Tell שמסתיים במילים הללו. אם כי זו לא רק הסיומת, השורה חוזרת לכל אורך השיר ופזמון. לכן אני לא בטוחה אם לזו כוונתך.

JOE KALIBER

New member
תודה!!!!!!!!!!!

בדיוק אתמול שמעתי את הדיסק... ובשיר האחרון כבר הייתי מת מעייפות וכמעט נרדמתי מול המחשב כנראה בגלל זה לא זכרתי........... תודה!!! תודה!!! תודה!!! אין לך מוגש כמה אני מודה לך תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!תודה!!! תודה!!! תודה!!!

למעלה