תעזרו לי מה להביא למחנה אומנויות? אממ ומי יוצא?
V v i o L e T New member 1/2/05 #3 אני באה ולא יודעת תביאי מה שמביאים בדר"כ לטיולים... וצריך נראה לי מצאים :]
מ מעלה גרה New member 2/2/05 #13 ארן אתה יודע איפה מחנה האמנויות? השנה הוא בגבעת חביבה. לטעמי מקום יפהייפה,במיוחד בגשם שצפוי ברביעי-חמישי. השלוליות בשבילים עושים אווירה פסטורלית.
ארן אתה יודע איפה מחנה האמנויות? השנה הוא בגבעת חביבה. לטעמי מקום יפהייפה,במיוחד בגשם שצפוי ברביעי-חמישי. השלוליות בשבילים עושים אווירה פסטורלית.
L lil bad ridin hood New member 1/2/05 #12 אתם חארות ואני לא יודעת מה מביאים לטיולים.. אני לא יוצאת לטיולים..
F FiFi 59 New member 2/2/05 #15 אני לא באה.. הנה רשימה שק"ש\ מצעים (אני ממליצה שק"ש.. מגעיל שם) כלי רחצה+מגבת (יש מקלחות בכל חדר.. מגעילות אבל..) נייר טואלט אוכל - חטיפים וכאלה..(יש חדר אוכל דיי דוחה) בגדים (תביאי להחלפה כי המקום בגשם מוצף ולגמרי ואי אפשר ללכת לשום מקום) אם את רוצה פלאפון וכאלה.. (זה בחדרים יש שטקרים) וזהו ניראה לי.. תהני :]
אני לא באה.. הנה רשימה שק"ש\ מצעים (אני ממליצה שק"ש.. מגעיל שם) כלי רחצה+מגבת (יש מקלחות בכל חדר.. מגעילות אבל..) נייר טואלט אוכל - חטיפים וכאלה..(יש חדר אוכל דיי דוחה) בגדים (תביאי להחלפה כי המקום בגשם מוצף ולגמרי ואי אפשר ללכת לשום מקום) אם את רוצה פלאפון וכאלה.. (זה בחדרים יש שטקרים) וזהו ניראה לי.. תהני :]