תעזרו לי!....

moran4691

New member
תעזרו לי!....

אני ממש רוצה לקנות תוכי מוחתם מדבר אבל התקציב שלי רק עד 1500.... יש לי נסיון נרחב היה לי המון תוכי מוחתמים ולא מוחתמים אבל לעולם לא מדברים בצורה טובה..... השאלות שלי הם: איזה תוכים מדברים מגיעים לרמה דיבור טובה עד 1500? ומה הרמה שלהם? היא מתקרב לרמה של הג'קו? הציעות לי לקחת את הסוג קרקר או משהוא כזה.... אמרו לי שהוא מדבר ברמה ממש דומה לג'קו ויש לו אופי נהדר האם זה נכון?

174M4R

New member
כנסי

אני מניח שאת מתכוונת לקוואקר.. קוואקר עולה 600 +- ויש לו יכולת דיבור טובה.

ran 15

New member
סנגל!!...

1500 זה תקציב נהדר.. סנגל יהיה פשוט מאוד המציאה הגדול אם אפשר להגיד.. ראיתי מאולפים כאלה ופשוט תענוד מחכה צלילים ברמה גבוהה לי יש זוג בני חמש וחצי וקניתי אותם לפני 4 חודשים והם כבר מחכים את כל התוכים שיש בשכונה... גאונים...

רואי

New member
סנגל

עד 1500 שקל למותר לציין שאף תוכי לא מגיע לרמת דיבור כמו של ג'אקו... אבל סנגל מגיע לרמה סבירה ביותר!

174M4R

New member
ואני חייב להוסיף ש....

שיכול מאוד להיות שיהיה סנגל או כל תוכי אחר שידבר יותר מאשר ג'אקו. הרוב תלוי ברמת ההשקעה בו.

big mama 2

New member
מסכימה בהחלט....

גם אני לא נתקלתי באף תוכי שמגיע לרמות דיבור של ג'אקו. לעומת זאת כן נתקלתי בתוכון שמדבר נפלא.

whopper

New member
ואיפה כל התוכים המוחתמים שהיו לך?

ואיפה הלא מוחתמים שהיו לך? אם הם לא אצלך ...זו השאלה הראשונה שהייתי שואל בתור מוכר מקצועי....עקביות עם בעלי חיים מראה על רצון אמיתי לגדל ולאהוב.

למעלה