תעזרו לי..

קארין10

New member
תעזרו לי..

אז ככה התחלתי לפני שלושה שבועות בערך קורס פסיכומטרי ואני ממש מתחרטת על זה אני לא מצליחה ולא מבינה כלום ואני מריגשה כאילו זו הטעות הכי גדולה שעשיתי אי פעם... מה אני יכולה לעשות!?!? לבטל את הקורס עכשיו לא ניתן... אולי תוכלו לעזור לי...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אממ ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

מה זאת אומרת לא מבינה כלום
את שילמת, בטח סכום נכבד על הקורס, במקרים שאת לא מבינה, המדריך צריך להסביר לך, לא
אני לא מבינה מה זה מתחרטטת. מה את רוצה ? לא לעשות פסיכומטרי בכלל ? לוותר על השכלה גבוהה ? את צריכה פשוט להירגע, לקחת ספר עם הסברים, או מחברת, או חבר/ה, או את הפורום הזה
ולהתחיל לשאול מה שאת לא מבינה, בשביל לצמצם את הפער בין הידע שלך למה שנלמד בקורס.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif רוע ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

ברור למדי שהתכוונתי מתחרטת.

yakirml

New member
כמו כן

במידה ויש לך שאלות שאת לא מבינה (גם לאחר הסברים בקורס), תשאלי את הפורום. אני בטוח שיש כאן אנשים שיכולים להסביר לך בדרכים אלטרנטיביות שיקלו על ההבנה. אין מה להילחץ. בסופו של דבר הפסיכומטרי לא דורש איזה יכולת שכלית גבוהה. כל אחד יכול להצליח הכל תלוי בגישה שלו ובמידת ההשקעה.

gabimaor

New member
והכי חשוב

גשי מהר למדריך שלך וספרי לו על הבעיות שיש לך.בדיוק בשביל זה הוא קיים.אם לא תשתמשי בו ברגעים הקשים שלך אז מתי כן תשתמשי בו.... אין שום סיבה שתרגישי כך,בטח ובטח בתחילת הדרך. אז כמו שכבר אמרו לך,קחי אויר,אולי אפילו יום שלם ללא לימוד בים עם חברים ואז תחזרי בשיא המוטיבציה.

למעלה