תעזרו לי

מיטללל

New member
תעזרו לי

אני צריכה צמד מילים... שאחת המילים ממנו הוא יפה.. כמו יפה נפש... רק שהמשמעות תהיה חיובית..... ולא על המראה החיצוני.. אלא על האופי. הבנתם? רעיונות?

קוקי,

יפה נפש זה עם משמעות מאוד חיובית, וזה על הנפש. מה רע? ואם את כבר כאן, ספרי לנו קצת מה שלומך ואיך בצבא שלך.

מיטללל

New member
כי יפה נפש זה לא מתאים

(לברכת יום הולדת למשל) תנו לי עוד רעיונות
את יכולה לשאול מה שלומי באופן יותר פרטי
שלומי ממש ממש מצויין. ובצבא אחלה:) מה איתך?

האגס 1

New member
רק בארץ ../images/Emo3.gif

'יפה נפש' זה ביטוי שמזכיר קללה. בכל העולם (לפחות זה המערבי) זה נחשב לביטוי עם מטען חיובי.

leeloo

New member
למה אי אפשר להגיד -

היופי הפנימי שלך הוא משהו שלא זכיתי לחוות עד כה, ואני מודה לך שנכנסת לחיי בצורה שבה נכנסת על מנת שאדע שיש גם אנשים כמוך בעולם.. איך?

גנגי

New member
וואו!

ואגב האלמנט, ראיתי בדיוק אתמול את הסרט, ככה במקרה, כי הטלוויזיה היתה פתוחה, ואני באמת חוויתי משהו שלא זכיתי לחוות עד היום, ואני ממש מודה לסרט שנכנס לי ככה לחיים בצורה שנכנס, על מנת שאדע שיש גם סרטים דוחים כאלה...

leeloo

New member
סליחה?!

על טעם ועל ריח אין להתווכח. אבל ברוס וויליס ומילה ג'ובוביץ' משחקים בצורה מוצלחת ביות, הפאקטים בסרט מעולים, וגם אם העלילה לא הכי מתוכחמת - היא שונה, היא מעניינת, והסרט מאוד שווה צפייה. ושמחה שהתלהבת מהמשפט.. אבל על כל שימוש יש לשלם 5 ש"ח - זכויות יוצרים והכל ותרומה לחייל המרוויח פחות מתילאנדי..

Gizmo15

New member
האלמנט החמישי,../images/Emo28.gif

מתייחס לחתימה של כותבת ההודעה...

m L m

New member
יא, פעם אמרו לחברה שלי ביומולדת

"יום הולדת זה היום שבו אלוהים החליט שהעולם לא יכול להתקיים בלעדייך" אח"כ התברר לי שזה של רב כלשהו... אבל זה עדיין מדהים!

למעלה