תעזרו לי

JOE KALIBER

New member
תעזרו לי

אני רוצה לקנות מגבר בס של לפחות 60W אבל אחד טוב במחיר טוב אני לא מוצא באינטרנט ואני לא רוצה ללכת לכלי זמר ואני גם לא רוצה לסוע עד תל אביב רק כדי לבדוק

metal head

New member
כנס ל...

http://www.music-center.co.il זה חנות ישראלית מראשל"צ, ובאתר שלהם הם שולחים לכל הארץ יש להם מבחר לא רע

jason newsted

New member
המיוזיק סנטר..

ראיתי שיש שם דברים ממש טובים

ilan d

New member
למה אתה לא רוצה ללכת לכלי זמר?

מה הסיבה שאתה לא רוצה ללכת לכלי זמר? מעוד מענין אותי מדוע. תודה

ilan d

New member
לך תעשה חשבון.

800 דולר זה קרוב ל 3350 ש"ח + מע"מ זה כ 4000 ש"ח. יש צורך לשלם הובלה.מיסים. ועוד´ כך שזה לא יקר. חוץ מזה גיטרה שאתה מזמין מחו"ל אין לך אפשרות לבדוק אותה ואין לך אחריות. לילה טוב חביבי.

metal head

New member
אהמ, אהמ

מישהו שקנה גיטרה בחו"ל אמר לי שלא משלמים אגורה בקשר למע"מ או מכס או כל השטויות האלה

wiz

New member
תשמע....

אם אתה קונה גיטרה מחנות בארה"ב (לא יודע בקשר למקומות אחרים) אז אתה משלם מס-מכירות שהוא פחות מ-17%... משהו כמו 6%... וכשאתה נכנס לארץ עם הגיטרה בד"כ לא עושים בעיות (כמובן שלא מצהירים עליה במכס...) ואז אתה גם לא משלם מכס... ואז זה באמת משתלם. אני לא הזמנתי משום אתר אינטרנט שום כלי שיישלח לישראל, ולכן אני לא יודע איך זה עובד עם המכס בארץ... לפי דעתי חייבים להצהיר על המחיר המדוייק, ואז כן תשלם את מה שהם רוצים... כדאי מאוד לבדוק את זה לפני שממהרים לקנות...

xflil

New member
מכס היום זה מעל סכום מסויים של כסף

וסכום גבוה יותר מ-10000 שקל

בולשיט

שאתה קונה מארה"ב אתה לא משלם מע"מ אתה משלם רק מכס וזה עוד 200 זולר. מחיר כולל של 1000 דולר שזה 4211.2 ש"ח עדיין יש לך 538.8 ש"ח הבדל. ומקבלים אחריות.

JOE KALIBER

New member
היית פעם בחנות בנתניה?

יש שם שני מוכרים אחד נחמד והשני ממש לא ותמיד המוכר הלא נחמד בא לעזור לך בנוסף הם גנבים והם לא נותנים לך הרבה אופציות מראים לך דבר אחד וזהו

למעלה