תעזרו לי...

תעזרו לי...

אני ילדה כל כך רגילה.... ואני שונאת את זה.. כל החיים שלי אני מנסנ להיות אנשים אחרים...פעם הייתי מחקה את חברה שלי ומאז אני לא יודעת איך להתנהג מה להיות.. אוףף זה נורא מתסכל...אף אחד לא אוהב אותי.. אני לא חשובה לאף אחד.. אין לי חבר.. אין לי חברים אמיתיים.... אוף...

GATINHA

New member
שולה

כולנו מחקים מישהו, גם אם לא לגמרי וגם אם אנחנו לא מודעים לזה... רק תוודאי שאת לוקחת הרגלים טובים.. ועם הזמן את תגלי את עצמך, אני מבטיחה! (את מוזמנת לבוא אלי בטענות אם לא) למה את חושבת שאת לא אהובה וחשובה לאף אחד?

גרא.

New member
שולה על העץ,את באמת ילדה רגילה

גם אם עדיין נמצאת על העץ..הבילבול, תחושות הבדידות,קשיי ההסתגלות החברתית, התחושה שאף אחד לןא אוהב אותך ושאת לא חשובה לאיש..הן רגשות אופיניים ושכיחים בגיל ההתבגרות...קשה לאיש מהצד, וודאי דרך האינטרנט לעזור לך..יתכן ששיחה עם יועצת בית הספר תעזור לך..אבל עד כמה שזה נראה עכשיו מבאס,הכל זמני..כיוון שזה תהליך התפתחותי הכרחי,לא תמיד אפשר למצוא לו פתרון..לעיתים הוא גם נפתר מעצמו, תוך כדי..אבל, אם תשבי בבית,ותרחמי על עצמך.."אוף אף אחד לא אוהב אותי..אני לא חשובה לאף אחד...אין לי חבר, אין לי חברים אמיתיים"......מזה לא יקרה לך כלום..באיזה שהוא מקום, את צריכה לתפוס יוזמה, אומץ,ורצון לפעול בעצמך כדי להשיג את כל מה שחסר לך.. כל זמן שתשבי בבית, ותצפי שמשהוא יקרה,כמעט ולא יקרה כלום..אבל אם תצאי מהבית, תנסי להשתתף בפעילויות חברתיות להתנדב למשל למד"א,למכבי אש.. וכדומה..די מהר תרכשי לך חברים, חברה, ואולי גם חבר.

תקשיבי לי. טוב!

אל תהיי מישהו אחר תהיי מי שאת תפתחי את האישיות שלך תפרגני לעצמך ואז את תהיי מודל לחיקוי תלמדי להקשיב לעצמך יש בכל אחד כוחות חבויים רק צריך לגלות אותם בהצלחה

מה שאתה אומר נכון, אבל...

קצת מעורפלת האמירה "תפתחי את האישיות שלך תפרגני לעצמך" גם אם היא נכונה. אם מחברים את זה לתשובה של גרא זה יכול לצאת בסדר. מה זה בעיניך "לפתח את האישיות ולפרגן לעצמך"?

ש..

שתעשה דברים שהיא אוהבת ולא ביגלל מה שאחרים יחשבו על זה שתאמץ לה תחביבים ותיבנה לה אישיות משלה ושתתחיל להחניס לראש שאין כמוהה וכל אישיות מיוחדת במינה

למעלה