תעזרו לי.!

תעזרו לי.!

אנשים אחרי שהוחלט שאני עושה סידרה אני צריכה שם לסידרה אזתעזרו לי תודה!

פפסית

New member
על מה הסידרה

כאילו טלנובלה אבל את קודם אמורה לספר בכלליות אתנושא הסדרה כי ככה אני יכולה גם להגיד לך שתיקראי ל"סימסבלה" שלך נענע הבננה או ויכוח של אפרסק את צריכה להגיד קודם על מה זה ואז אני אשמח לעזור לך למצוא שם! אני בטוחה שכולם יעזרו לך

זה בעיקרון על..

כאילו כזה מין טלנובלה אם הסימסים שכאילו בתמצית זה כזה על 5 אנשים שחיים חיים מלא בגידות וכל מיני דברים שקורים להם בדרך להגשים את החלום ילדות שלהם כול מיני דברים ראלה מה את אומרת מה מתאים לזה?

פפסית

New member
את יודעת עשית לי רעיון גדול לסידרה!

לא טלנובלה!! אבל משהו אחר זה יהיה גדול!! (זה גם 100% לא יהיה דומה למה שאת עושה!) עכשיו אני סתם זורקת שמות 1. בגידת הילדות (נו מן שם מוזר כזה שמכריח אותך לראות) 2. 5 מתחת לבגידה אחת (בסופו של דבר כולם בוגדים בכולם!) 3. בגידה תחת בגידה (כמו שאומרים רעה תחת רעה שזה אומר מי שעשה רע יעשו לו רע! אז אותו דבר עם בגידה) וזהו לבנתיים אני אחשוב על עוד

טוב יש לי וידוי קטן....

אני מזה רוצה לכתוב סיפור כבר ברבה זמן ואני לא הכי בטוחה שהוא ממש מתקשר לסימס כמו סימסרדות וכל אלה עדיין אפשר לשים אותה?

פפסית

New member
רגע, רגע שאלה!

מה זאת אומרת לא מתקשר לסימס?? כאילו זה סדרה על סימס את צריכה לעשות בהקשר

כן זה קשור כזה...

אבל בסוף זה כאילו לא הכי מיתקשר כי זה כזה על אנשדים וכאילו איך זה יכול להיות מיתקשר אם זה כאילו מהילדות טוב חכי אני יכתוב פרק 1 ואני יראה את התגובות... ואז נחליט אם זה קשור או לא...

פפסית

New member
תרשמי פרק 1

מה הקטע העיקר שיש שם סימסים מותר קצת להמציא אבל לא הכל!

למעלה