תעזרו לי!

hagay4u

New member
תעזרו לי!

אני הצעתי לחבר שלי למצוץ לו את הזין תמורת 20 שקל הוא הסכים והלכנולשרותים בבצפר והוא מדד לי על השעון כמה זמן אני מוצץ, ואני לא יכלתי להפסיק, חשוב לציין שיש לו זין קטן בלי שערות ושלי גדול אם הרבה שערות! ואני לא יודע למה אבל אני נמשל לזין קטן ולא שעיר אבל נמשך גם לבנות. אז תגידו לי, אני בסדר? יש פה מישו אם זין קטן ולא שעיר שהיה נותן שימצצו לו? כדי לדעת מה חבר שי מרגיש??? תעזרו לי...

TwelveEyes

New member
למסגר ולתלות על הקיר...

...אותו, זאת אומרת

John18Doe

New member
הממממ

מצטער אבל לא ממש הבנתי את השאלה שלך... אתה יכול להסביר אותה קצת יותר ברור ואז אולי אני (או מישהו אחר) יוכל לעזור לך...

hagay4u

New member
אני שואל...

א.אם יש לך זין קטן ולא שעיר, היית נותן למישו שימצוץ לך??? ב.אם זה בסדר מה שאני עושה??? ג.עכשיו אני לא יראה אותו יותר ואני מת למצוץ שוב לזין קטן בלי שערות אז מה לעשות???

resputin

New member
הממ..

א'. מניח ש...כן? כאילו, זה לא שבגיל 18 הוא מקבל חדש מהמדינה.. מה שיש, יש. עכשיו, עדיף שירדו לך, או לא? ב'. הממ... מה אתה עושה, שוב? יורד לאנשים ומשלם להם כסף? אם זה מה שעושה לך את זה.. נניח. אני אישית סולד מזה. ג'. מה תעשה? הממ.. לא יודע. תפרסם מודעה בעיתון? o_O ~ ~ ~ This is too weird even for me to answer
~ ~ ~

hagay4u

New member
אבל לך אישית יש זין קטן ולא שעיר?

ואל תתבייש...

vogue15

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

רספוטין, כולנו מצפים לתשובה מעמיקה ומקיפה.

Alucard02

New member
חחחח.. ומה איתך ? לך יש זין קטן ...

. ולא שעיר ... חחחחחחחח העיקר הולך ושואל אנשים בפורום על הסטיות האישיות שלו .. ותחפש אני חושב שגם לזה תמצא פורום עם כל הפורומים החדשים ששמים פה בתפוז ...

resputin

New member
../images/Emo6.gif

למרות שיש כמה וכמה (וכמה?
מתן, איפה אתה במסכת הכינויים שלי?
) שיכולים לענות על השאלה הזו, אני לא מתכוון לענות על השאלה הזו. תשלח כמה תמונות, קורות חיים, מיקום וכו', נכניס אותך לטור הנכון, ואם לא נפייד אותך בתהליך- עד סוף 2006 גם אתה תוכל לומר "אני יודע מה יש לו שם!".

למעלה