תעזרו לי...

infatuation

New member
ומה אם

אני רוצה להפסיק... אבל הוא לא נותן לי? דיברתי איתו היום ואמרתי לו שאני רוצה להפסיק את זה. הוא אמר שטוב לנו ביחד, ושאני לא רוצה להיות לבד ושהוא לא רוצה להיות לבד. הוא אומר שהוא לא יתן לי לברוח.. כי פעם ביקשתי ממנו שאם זה יקרה שלא יתן לי לברוח. שטות שלי. הוא אומר אני אוהבת אותו. הוא אומר שאם אני יעזוב אותו הוא יחזור להיות כמו פעם, ויכאיב לעצמו שוב. אני לא יכולה להמשיך ככה. אני לא יכולה!

infatuation

New member
איך אני עושה את זה?

הוא לא נותן לי.. אומר שלא אכפת לו אם אני לא אוהבת אותו העיקר שנהיה ביחד. הוא אומר שהוא מבין אותי אבל אני צריכה להבין אותו ושהוא אוהב אותי. אני לא מצליחה ללמוד.. לא מתרכזת.. ויש לי בגרות עוד יומיים. אני משתגעת...

infatuation

New member
נסיון לתשובה...

הוא תמיד היה כ"כ טוב אליי ואוהב. תמיד עזר לי והרגיע אותי כשהיה לי קשה וכואב. והייתי עושה אותו דבר בשבילו. אבל אני לא אוהבת אותו כמו שהוא אוהב אותי. עכשיו דיברנו שוב, אחרי שהוא טרק לי את הטלפון בפרצוף.. הוא מצטער ואמר שהוא יתן לי לחשוב על זה עד אחרי הבגרות. אבל אז מה....?

טל קר

New member
אז מה? כדי להיות עם מישהו זה שהוא

אוהב אותנו נורא לא מספיק. אנחנו צריכים גם לאהוב בחזרה. אחרי הבגרות, תחליטי מה ברצונך לעשות, להשאר או ללכת. על פי מה שאת מתארת, מערכת היחסים לא נשמעת בריאה, וכדאי ללכת. אבל אין לנו כאן בפורום מידע שלם. אם יש חשש שהוא יפגע בעצמו או בך אם תלכי, אל תלכי בלי להתיעץ עם נעמת או שדולת הנשים. גברים אלימים הרבה פעמים מתפרצים במכות ואף ברצח כשיש איום בעזיבה. אם זה נשמע לך "גדול עליך" אז תפני להורים או ליועצת בית ספר שילכו איתך הלאה.

infatuation

New member
תעזרו לי...

רגע אחד אני מרגישה ככה: חנק שקשה לנשום מלא.. כ"כ מלא כ"כ אוהב חונק. מחזיק חזק שלא אברח שומר כ"כ של אכאב לא עוזב כ"כ אוהב חונק. אין אוויר צריכה לנשום בלי לשבור.. בלי לשבור כ"כ אוהב חונק. כ"כ דואג כ"כ רגיש מלא.. כ"כ מלא כ"כ אוהב חונק. צריכה לברוח לברוח חונק. ורגע שני אני מרגישה שאני כ"כ אוהבת אותו ורוצה להישאר ולהיות איתו.. ושהוא כ"כ טוב בשבילי.. ואני לא מצליחה להחליט ואני משגעת אותו ואת עצמי.

infatuation

New member
תודה לכולכם

עזרתם לי לראות שאני באמת עושה את הצעד הנכון (או מתכוונת לעשות), עכשיו אני רק צריכה להיות מספיק חזקה בשביל לעשות אותו עד הסוף.. תודה.

infatuation

New member
עדכון

אז לא ממש הצלחתי לעמוד על שלי ההחלטה שלי.. ובינתיים סגרנו על ידידים. ובינתים אני מרגישה טוב עם זה, אבל אני לא יודעת איך הוא מרגיש עם זה. אני יודעת שמבחינתו זה העיקר להיות איתי. בכל צורה שהיא. ומבחינתו זה העיקר שיהיה לי טוב. אז כרגע טוב לי. אין יותר מדי עוצמה של רגשות חזקים ומבלבלים וזה טוב. וזהו לבינתיים ושוב תודה לכל מי שניסה לעזור. תאחלו לי בהצלחה בבגרות היום:)

למעלה