תעזרו לי!!

shlomi shady

New member
יאללה עזבו אתכם משטויות!!!

די עכשיו עם הויכוחים על התמונה! טוב אז היא הביאה לי תמונה שלא הייתי צריך...בכל מקרה תודה... אהה והשגתי את האלבום

shlomi shady

New member
השגתי בדרך הכי זולה שיש.

בהתחלה בדקתי איפה מוכרים את האלבום ולא מצאתי שום חנות תקליטים שמוכרים בה. אז... הורדתי את האלבום מהאינטרנט

rapsta

New member
מצטער שלא נכנסתי לפורום הרבה זמן...

לה היה לי אינטרנט... יש לי שאלה - פסייקו אמר שיש לאמינם עוד 4 אלבומים חוץ מ - slim shady lp marshal mathers lp the eminem show 8 mile o.s.t (אם זה נחשב שלו) אז אני יודע ששניים מהם הם slim shady ep infinite מה השניים האחרים
תודה לכל מי שעונה!!! (אני אומר עכשיו למקרה שתקרוס לי האינטרנט עוד פעם... חחח)

Donutz

New member
אחד זה

יש עוד דיסק של שמונה מייל עם שירים נוספים של הסרט... אם זה מה שהוא התכוון...

Psycho MC

New member
לא ואל תשימו לי מילים בפה!

יש עוד מלא דברים שאתם לא מכירים... (סליחה על ההתנשאות) rapsta - דבר איתי באייסיקיו אני אגיד לך... לא רוצה כאן האנשים פה לא מעריכים מספיק את הדברים... כמוני למשל... סתם לא קשור...

Psycho MC

New member
אתה חושב שאם תשיג את

The Slim Shady LP יהיו לך את כולם? חסרים לך עוד 4!

shlomi shady

New member
אני יודע

אני יודע שיהיו חסרים לי... אני בנתיים רוצה להשיג את האלבום הזה ואז לנסות להשיג את השאר..

Altryne

New member
דעתך שגויה

איך אתה יכול להגיד שזה האלבום הכי טוב כאשר זה סאונדטראק ורק 3 מהשירים הם שלו?

Psycho MC

New member
ארבע!!!

"Lose Yourself" "Love Me" "8Mile" "Rabbit Run" האלבום עדיין נחשב כשל אמינם...

shlomi shady

New member
זה מה שטוב בו!!

באלבום הזה השירים המעטים שאמינם שר מאוד מוצלחים..לדעתי הם השירים הטובים ביותר שלו ששמעתי...כמו rabbit run. ועוד סיבה שהאלבום טוב היא שאמינם נותן גם לראפרים אחרים הזדמנות להתפרסם כמוהו כמו 50 cent xzibit , d12 ועוד... זמרים אלו (ולהקה זאת) אין להם מספיק אהדה..רק מעטים מאוד מעריצים אותם שלא כמו אמינם...אז בגלל זה אני חושב שהאלבום הזה הוא הטוב ביותר.

Psycho MC

New member
חחחחחח... אתה כמו כל אחד פה

לא מבין כלום ומדבר... די 12... אקזיביט... "זמרים ולהקות" שאין להם מספיק אהדה? אם אתה לא מכיר אז שתוק! בסאונדטראק יש עוד את ראקים, נאז, ג'יי-זי, פריוואי, יאנג זי וגאנגסטארר שהם מהותיקים בתחום... אם זה לא מופיע באמ טי וי אז לא מכירים...

M ShadY

New member
לא חשבת על זה?

מתקשרים או באים לטאור רקורדס, ומבקשים להזמין את הדיסק.

nGRRRL

New member
יש אותו בכל חנות דיסקים...

מה הבעיה? איך אתם רבים פה על כל שטות....תבליגו אנשים...

למעלה