תעזרו לי........

תעזרו לי........

תעזרו לי!!!!!!!! אני לא יודעת למה להיתחפש!!!!!!!!!!! תנו לי רעיון ממש מקורי שיר שיר לך יש רעיונות מקוריים אני מקווה שתמצאי לי אחד

ShirShir

New member
שרון המלכה-שיהיה לך חג שמח!!../images/Emo149.gif

תודה על המחמאה.. I'll do my best..... בת כמה את בכלל? והאם יש משהו שאת לא מוכנה ללבוש?

../images/Emo184.gifשיר שיר!

תקשיבי אני די קטנה די הרבה קטנה אני בת 11 בערך ואני רוצה להיתחפש למשהו מקורי במיוחד ולא חושפני או דומה אני מקווה שתעזרי לי לחשוב על רעיון מקורי ולא מטופש מדי!!!!!!!!! נ.ב שיניתי שם משרון המלכה לשרון הממי!

לכולם על האתרים!!!!!

תשמעי הסתכלתי בכל האתרים שפירסמת כאן וחשבתי שאולי אני מתחפשת לטינקרבל אני מעדיפה לעשות מאשר לקנות כדי שיהיה מיוחד עם למישהו יש רעיון איך לעשות את התחפושת אז שיכתוב לי כי אני רוצה להתחיל ליצור אותה!!! תודה

../images/Emo51.gifלכולם על הרעיונות!

ההודעה הקודמת שלי לא הייתה כל כך ברורה אז הנה: הסתכלתי בכל האתרים שפירסמתם כאן והחלטתי להיתחפש לטינקרבל עם למישהו יש רעיון איך ליצור את התחפושת (מה שווה לקנות) אז שיכתוב כי אני רוצה להתחיל ליצור אותה תודה!!!!!!!

ShirShir

New member
שרון הממי../images/Emo13.gif

בחרת הכי מקסים - טינקבל (או מלאכית או קופידון או פייה וכו') חפשי לך שמלה כזו יפיפיה, אך אם בא לך משהו אחר אז לבשי בגד גוף בהיר וגרביון בהיר, על זה חצאית בגיזרה א-סימטרית, עם "שוונצים" כמו פה (קישור להודעה על טינקרבל). תנעלי נעלי בלט או נעלי בובה ועליהם פונפון קטן. אם את רוצה להיות מיוחדת: שמי על עצמך שקיק קטן ובו ניירות "נצנצים" ופזרי סביבך "אבק של כוכבים"
השקיק יכול להיות תפור לבגד או באלכסון כמו תיק קטן. אפשר גם להחזיק ביד שרביט מבריק. וכמובן - כנפיים!!!

למעלה