תעזרו לי

elinorikbalik

New member
תעזרו לי

אני חושבת הרי אני צריכה להחזיר לחננה (ארז) על מה שהוא עשה לי בתוכנית הקודמת (עם המסטיק) אז בבקשה תעזרו לי למצוא דרך להתנקם בו תחשבו על דברים רעים רוע בעיניים

Queen Balat

New member
אולי ../images/Emo15.gif

תרטיבי את הידים שלך, ואז תבואי אל ארז ותחבקי אותו, ותוך כדי תנגבי תידים, או שתכתבי על פתק- אני חננה, ואז אותו דבר, תבואי אליו ותחבקי אותו.

alinali

New member
../images/Emo4.gifעזבי את ארז בשקט!!

מה הוא כבר עשה לך? הוא חמוד...עזבי אותו...מה את רוצה שהוא ישנא אותך?? לא נראה לי!! ואל תעשי לו את מה שאמרת לי היום בטלפון!! אני כבר מתה שתהיה תוכנית וללכת לשם!! כל כך משעמם בלי "רק בישראל"!!

like daa

New member
מה כבר ארז עשה לך?

וחוצמזה, את התחלת- את חשמלת אותו!!!

elinorikbalik

New member
זה מרושע

אנשים זה רוע? תהיו רעים אני מדברת על דברים מרשעים כמו לחשמל אותו (שוב) . טוב האמת היא שכבר יש לי רעיון הבעיה היא שאני לא יכולה לכתוב אותו בפורום כי ארז יכול לקרוא אותו הרעיון שלי קצת מרושע - אני לא רוצה שהחננה ישנא אותי

elinorikbalik

New member
מצאתי רעיון!

הרעיון נמצא , מי שיבוא לתוכנית יראה מה מחכה לחננה

S H I L G I

New member
מה הוא עשה לך??

בפעם הבאה כבר לא ירשו לך לבוא, תצטרכי לסדר פאה..

elinorikbalik

New member
אני סתם משועממת שעושה שטויות והכל ב

בקשר לפאה זה ממש לא נכון אל תגזימי אני סתם רוצה לצחוק איתו באמת לפי דעתי ארז ממש נחמד (למה הוא לא יכול להיות יותר צעיר בכמה שנים?) . אל תפחדי אני לא יהרוג אותו (למרות שגם על זה חשבתי לא סתם) אני סתם יצחק איתו (ועליו) . ובקשר למה שהוא עשה לי אז הוא זרק עלי את העט ונתן לי מסטיק מהפה שלו אז ארז אם אתה קורא את זה רק שתדע שבתי הקברות מלאים אנשים שנתנו לי מסטיק מהפה שלהם!!!

elinorikbalik

New member
../images/Emo66.gif נהיה אמיצים ונצא

למה לארז יש דווקא חוש הומור ממש טוב הוא ממש מצחיק והוא מקבל דברים כאלה בהבנה (אני לפחות מקווה
) אבל כמו שאני מכירה אותו הוא יתן לי מכה או משהו השאלה היא אם הוא באמת יפול בפח...

למעלה