תעזרו לי

תעזרו לי

מישהו יודע או מכיר אכסניא שיש חדרים פרטיים שאפשר לשכור בתשלום חודשי בסכום סביר? חוץ מעין כרם ששם תפוס עד להודעה החדשה.

avidadon

New member
יש באזור אלנבי הרבה אכסניות זולות,

תנסה להשיג באחת מהן דיל טוב.

כופר, לא ברור אם השטריימל שלך אמיתי

או ווירטואלי, אב במידה והוא אמיתי, תוכל לנסות למכור אותו, ויהיה לך שכר דירה לששה חדשים לפחות..... בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה במציאת קורת גג הולמת!! חמורו של משיח

לא איכפת לי אם ברור לך או לא

יש כאן אנשים שראו אותי עם שטריימל אורגינלי. אבל מה שברור הוא שאתה אף פעם לא הסתובבת בחברת שטריימלים ולכן אתה לא יודע ששטריימל משומש שווה לצור על פי צלוחיתו, לאבא שלי יש שטריימל משומש בבוידם ולכל אברך המכבד את עצמו יש כבר שטריימל חדש ואף אחד לא מעלה על דעתו למכור את הישן ולחיות ממנו ששה חודשים.... וחוץ מזה בעיה כספית לא כרגע בראש שלי, הבעיה שלי יותר רגשית.

כופר, לא ברור אם השטריימל שלך אמיתי

או ווירטואלי, אך במידה והוא אמיתי, תוכל לנסות למכור אותו, ויהיה לך שכר דירה לששה חדשים לפחות..... בכל מקרה אני מאחל לך הצלחה במציאת קורת גג הולמת!! חמורו של משיח

גוזל

New member
יש רעיון חדש../images/Emo91.gif

מה דעתך לקחת דירה בבני ברק ליד העיריה או איזור דומה לכך ?? שמה מכירים את הסיפור של החרדים ואף אחד לא ישאל אותך שאלות מיותרות יש לי חבר שניראה חרדי בחזות החיצונית שלו אבל כבר הרבה זמן לא מתפלל ולא מזוהה עם הציבור החרדי למרות שבשבת הוא הולך לבית כנסת עם שטרייטמל כן !! כן!! אתה לא היחידי שתקוע עם השטריימעל על הראש תחשוב על הרעיון בהצלחה

למעלה