תעזרו לי!!!

yoad dt

New member
תעזרו לי!!!

לפני כמה ימים החלפתי ב די טי שלי צמיגים - לצמיגי דורו שקניתי בתותח - אבל אני מרגיש ממש חוסר יציבות עליהם - ממה זה יכול לקרות - שהירכבתי את האחורי בדקתי 20 פעם שהוא יושב ישר במקום ואני לא יודע מה יכול לגרום לזה - אולי לחץ אויור לא טוב - help!

yoad dt

New member
הוספה

החוסר יציבות זה בפניות - אפילו בכיכרות - ממש הרגשה שעוד שניה אני נופל - וחוסר היציבות מורגשת משניהם...

omriCR

New member
אם........

אלה צמיגי שטח אז אין מה לעשות בכביש כאמור האחיזה שלהם פחותה בהרבה מהצמיגים המקוריים שבאים על האופנוע או מצמיגים שנשחקו על הכביש אין הרבה מה לעשות בנידון(למעשה כלום ) חוץ מלהחליף לצמיגי כביש ועד אז תן בגזיות בשטחחחחח עמרי

yoad dt

New member
אני יגיד לך מה -

אלה צמיגי שטח אבל לא מאה אחוז וגם לא שמונים - יש להם קוביות אבל אמרו לי שאפשר לנסוע עליהם בכיף בכביש - והצמיג הקודם שלי היה שמונים אחוז שטח והקדמי דו"ש בלי קוביות והייתה לי אחיזה והרגשה מצוינת יכול להיות שהשינוי הוא בגלל השינוי בקדמי?

STIVENZ 426

New member
יכול להיות..

אבל בדוק שוב לחצי אויר ועיוותים בצמיג. (העמד את האופנוע עם גלגל אחורי באויר, מונע, תכניס שני, תן קצת גז. ותראה עיוותים, אם יש. בקדמי העניין דומה, רק תסובב ביד. אגב, האם מורגשות רעידות? במהירות גבוהה?\נמוכה? פרטים- וננסה לעזור.. לילה טוב. סטיב

Alfa156 GTA

New member
לא זאת כנראה הבעיה.

האם הצמיג חדש ? המון מיצרני הצמיגים/ או לחילופין חנויות של צמיגים מורחים את הצמיגים בשמן לשם שיהיה יפה בתצוגה ויראה חדש. האם זאת הבעיה ? האם הוא שומני ? אם כן, אז תוך שבוע עד שבועיים זה אמור להיעלם. ולא, לא אמורה להיות בעיה לקחת סיבובים עם "קוביות", גם לא ב120. האלפא

enigo

New member
לא ולא!

שמן על צמיגים??? מי עושה את זה? קניתי עד היום המון צמיגים ומעולם, מעולם, לא היה עליהם שמן! (אולי אתה מבלבל עם ספרי חידוש צמיגים, שהוא לא שמנוני?). אם אתה יודע על מישהו שעושה את זה אפשר לתבוע אותו על סיכון חיי אדם. ולשאלה המקורית - אם החלפת לקידמי קרבי יותר, זו כנראה הבעיה. יכול להיות שהאפקט יתמתן אחרי שהקוביות ישחקו קצת, אבל עקרונית זה המחיר שמשלמים על האחיזה בשטח. אין בעיה לקחת סיבובים ב 120 גם על צמיגי קוביות, זה נכון, רק תלוי עם איזה צמיג, איזה סיבוב ואיך כל העסק מרגיש...

XDR

New member
שמן על צמיגיםֱ!

טוב, לא ממש שמן, יותר חומר דמוי סיליקון ששומר על הצמיג בזמן האחסנה. במאה מאתיים ק"מ הראשונים אחרי התקנה מומלץ לרכב עדין יותר עד ששאריות החומר יורדות. בכל מקרה לא מדובר ברמה מסוכנת. מעבר לזה, יכול להיות שמה שמרגיש האיש הלא יציב הוא השינוי בחתך הצמיג בין הצמיג הישן לחדש. בצמיג שטח ישן ובלוי נוצר חתך ריבועי וכשמחליפים לצמיג חדש שהוא עם חתך עגול יש תחושה של "ליפול לתוך הפנייה" וגם זה נורמלי ועובר.

Alfa156 GTA

New member
טוב, אל תשכחו אני חדש בתחום

אבל ברכב, זה בוודאות ככה! שמן, (לצמיגים משומשים). ולא 200 ק"מ אלא 500 לפחות. מנסיון. האלפא

enigo

New member
צריך לירות בו!

בסוחר שלא רק מוכר צמיגים משומשים (זה עוד מילא, אבל לא ראיתי שעושים את זה לאופנועים) אלא גם חוסך על ספרי חידוש גומי ומורח שמן במקום! לצרוח את אשכיו בדבש ולקשור אותו ליד אזור כוורות! (ולזכור לשים משקף כשהולכים לבדוק אם הוא עוד חי, לחטוף עקיצה בעיין זה ממש ממש לא נעים!)

hananlv

New member
בדקת שהצמיג החדש יצא

לכל אורך ההקף שלו? משני צידי הצמיג מסומן פס דק יש לוודא שבשני הצדדים כל הקפו של הפס יצא מתוך הג´אנט במידה ולא תקבל תחושה של חוסר יציבות כמו שתארת..

למעלה