תעזרו לי???

תעזרו לי???

אחרי לידת רעות המתוקה, התפטרתי על מנת לטפל בה... זה היה לפני 6 חודשים. בספטמבר היא אמורה להיות במשפחתון נהדר פה אצלנו בשכונה. הגדול (עמית) עולה לא' כיוון שהתפטרתי, על מנת לחתום בלשכה המתנתי "בעונש" 90 יום שלמזלי מסתיימים ביום ראשון. התכנון היה לשלוח את רעות למשפחתון, להתחיל אותו באיזי, התסגלות לאט לאט, לא יום מלא מההתחלה...את עמית לשלוח לא', בלי צהרון כרגע ולקחת אותו בצהריים ולהיות עם יד על הדופק בחודשים הראשונים של הבית ספר. וגם...רציתי קצת "חופש" לעצמי, לטפל קצת בבית כמו שצריך, לחדש צבע, לעשות להם חדר חדש... התכנון היה שאחרי חגים אני אלך לחפש עבודה...משהו כמו נובמבר. לפני כשבוע ראיתי מודעה בעיתון על משרה שמתאימה לי, הייתי אתמול בראיון, מבחינת המעסיק - יאללה לעבודה (ספטמבר) פלוסים: לא רחוק מהבית משכורת סבירה (לא יותר) , לא דיברתי עוד על תנאים עבודה מ 8:00 עד 15:30 המעסיק נראה לי הגון ורגוע, אפילו ניסיתי "להפחיד" אותו שאין לי עזרה עם הילדים (לא נראה לי שהוא התרגש, יש לו קטנים משלו), הייתי בראיון איזה שעה שלמה. חסרונות: אני רוצה קצת חופש לעצמי!!!! התחלת השנה תהיה לחוצה מאוד!!!! רעות עדיין לא לוקחת לא בקבוק ואת המוצקים היא בעיקר מעיפה על הבגדים שלה (אני סומכת מאוד על המטפלת במשפחתון שהיא תדע להתמודד עם זה) אני לא אהיה עם עמית אחרי הגן, אלא הוא יהיה בצהרון... מה עושים עם כל החופשים בחגים? העבודה היא במשרד קטן ומשפחתי (הייתי בכאלה, היה זוועה) אני הולכת לעבוד קשה, שלא לומר לקרוע את הת^&^ אני יכולה להחתים בלשכה, ותכלס הכסף שישאר לי ביד זה כמעט אותו הדבר... ואני רוצה קצת זמן לעצמי (הזכרתי כבר???) המטרה הייתה למצוא מקום עבודה להרבה שנים (תיכף אני בפנסיה...חחח..סתם..), והמקום הזה נראה לי לשנה שנתיים, וככה אני מרגישה שאני "מתבזבזת" בעוד ועוד מקומות שאני לא מגיעה שם למלוא היכולות שלי (גם הבעל טוען שאני צריכה לעבוד במקום גדול - את זה הייתי עושה בתל אביב בעבר) מי אמר שתהיה לי עבודה בעוד שלושה חודשים???? יצא ארוך, אבל אשמח לדעתכן, אם הגעתן עד הלום............. תודה

mykal

New member
את באמת מתלבטת?

הרי כתבת פעמיים שרצית חופש לעצמך, ולראות השתלבות הילדים, ואת יודעת שבמקום קטן את מתבזבזת, ושאין הפרש בכסף? אז למה חפשת מקום עבודה וניגשת לראיון? אם תדעי לתת לעצמך את התשובה, כי אז אינך צריכה עיצה. (דרך אגב--מה יהיה בעוד כך וכך זמן--יהיה בדיוק כמו שמצאת עכשיו) בכל מקרה תהני בינתיים עד ספטמבר ובהצלחה בכל החלטה.

למה בכלל חיפשת עבודה והלכת לראיון

אם את רוצה להישאר בבית? אם במילא המקום הזה נראה לך זמני, עזבי את זה. משהו אחר, טוב יותר, יצוץ כשיגיע הזמן.

איריס555

New member
התשובה ברורה

"הרווחת" את שלות החודשים של חתימת אבטלה אחרי ה"עונש" של ה-90 יום. תנצלי אותם עכשיו! עבודות תמיד (אבל תמיד!) יהיו, הזמן הזה שלך עם הילדים ולעצמך - את יודעת שנעלם! אין התלבטות - תקראי את המייל שלך בין השורות - את יודעת את זה בעצמך.

תודה על התגובות, היום הייתי בלשכת התעסוקה

הבחורה הודיעה לי שאפשר לשלוח אותי לכל עבודה כבר מההתחלה.... גררררררררררר, למה הם כאלה מטומטמים? למה התפטרתי? למה חיכיתי 90 יום? הרי אני בבית כי אני מטפלת בתינוקת שלי!!!!! בכל מקרה, אני יודעת שעבודות יהיו. קשה לי המחשבה שרעות תהיה במשפחתון החל מספטמבר קומה מתחתיי ואני אהיה בבית... אני מתכוונת לא להכניס אותה ליום שלם בהתחלה, אלא רק לכמה שעות (למרות שאני אשלם מלא), אני רוצה לתת לה להתרגל לאט לאט ולהיות עם עמית קצת לבד. אחרי כל החגים שתיכף מגיעים אני הייתי רוצה למצוא עבודה. מה "שקסם" לי בזאת זה שהיא קרובה מאוווודד לבית ועד 15:30. ואני יודעת שזה בדיוק הזמן שלי עם עצמי, שהפעם הבאה תהיה אולי באמת בפנסיה. לפני הלידה אפילו לא לקחתי קצת חופש, כי זה היה בלתי אפשרי.

mykal

New member
נהדר אז יש לך בראש

הסדר שאת רוצה, אז גם במקום שכבר רצו בך תשאלי אם מוכנים לחכות לאחרי החגים, עד אז תתארגני מהלידה, תתפלאי--הרבה פעמים מתאים גם להם וכך תוכלי להיות רגועה, תהני מהילדים בנחת.

תודה, אז אני מבינה שאני מצטרפת אליכם רק

בעוד כמה חודשים... אני כל כך מחכה "לחופש" הזה, להגיע לדברים בבית מעבר לכביסה וכלים ביום טוב.. חוץ מזה, ברגע שהם יהיו במסגרות, אז אני מאמינה שיהיה לי קל יותר ללכת לראיונות עבודה בלי להיות בלחץ של לחזור מהר מהר כי היא יונקת וכו'...

כבר הצטרפת ../images/Emo8.gif

להזכירך, עבודה זה לא רק מחוץ לבית. הרבה פעמים העבודה בבית היא הרבה יותר מתישה (ולא נגמרת)...

mykal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אבל אולי אני אפנה מקום, בקשתי לפרוש, עוד לא ברור אם יאושר,

אגב, לגבי למה הלכתי בכלל?

החלטתי שקודם כל אני צריכה להשתפשף בראיונות מחדש...סתם פתחתי עיתון, ראיתי מודעה והרמתי טלפון... החלטתי שאני באה עם דרישות מכאן ועד מחרתיים...המעסיק הסכים להכל, כולל וידוי שלי שאין לי אמא או חמות לעזרה ואנחנו מגדלים את הילדים שלנו...שום דבר לא "הפחיד" אותו.

תהינה עוד הזדמנויות - עבודה עד

15:30 היא לא מצרך נדיר שאין סיכוי שתמצאי, זה לא שאת מחפשת עד 1300 בלבד. אם את רוצה חופש - אל תלכי לראיונות,חכי קצת עם כל זה. ורק שתדעי שהלישכה יכולה לשלוח אותך לכל סוג עבודה החל מאורזת קרונים במפעל שימורים ועד מבשלת בחדר אוכל (כי אלו סוגי מקומות העבודה שפונים ללישכה)ואם תסרבי ללכת - תשלל ממך הזכות לדמי אבטלה למרות שחיכית 90 ימים..... שימי לב שכתבת רק 3 יתרונות והרבה יותר חסרונות..... בכל מקרה - בהצלחה.

היי

אם את רוצה קצת חופש לעצמך,המתיני שהקטנים ייכנסו למסגרת שלהם. בנתיים,בשעות "המתות" שיהיו לך-תמלאי את עצמך במה שהיה חסר לך לאחרונה. תטיילי,תבצעי שינויים בבית,כפי שציינת,ואז כשתרגישי שזהו.שאת רוצה לגוון ולהתחיל לעבוד-אז תחפשי לך עבודה.וזאת לאחר שהקטנה השתלבה בגן. חשוב מבחינה נפשית שיהיה לך סדר יום. תתחילי לעבוד במקום חדש,תכירי אנשים חדשים,תצאי מוקדם ותטפלי בילדודס...תבלי איתם,תיהני איתם יחד.תראי שתרגישי טוב. אינני יודעת מהן היכולות שלך-תחפשי מה שמתאים לך. בהצלחה, מ אימא טרייה שאין לה זמן לעצמה.גם.

למעלה