תעזרו לי!

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

mgirl

New member
תעזרו לי!

החיים שלי בזבל. אני כולה בת 14, והחיים שלי בזבל. יש לי גשר- והיום הרופאת שיניים שלי הודיעה לי שצריך להוריד את כולו בגלל שיש לי בערך 4 חורים בשינים ועששת חמורה. האורתודנט שלי הוא בן אדם זוועתי. מעצבן. נוראי. הוא יהרוג אותי בצעקות כשהוא ישמע. וזה כאבים- להוריד את הגשר, ולשים אותו חזרה. ולא אכפת לי מהכאבים. מצידי לעשות את זה 10 פעמים פלוס 20 סתימות. אבל אני לא יכולה לסבול את הצעקות. ויצעקו עליי כל כך הרבה עוד מעט... ובכיתי כל היום ויש כל כך הרבה לחץ... יותר מדי לחץ.

mgirl

New member
ועוד כמה בעיות...

זה לא הכל... פשוט הייתי נסערת מדי להמשיך... אני והחבר הכי טוב שלי לא דיברנו שנתיים. כן, שנתיים. וזה עצוב. כי אני רואה אותו כל שבועיים בערך ולא דיברנו שנתיים. אולי אני ביישנית. אולי זה הוא. אולי זה שנינו. ואני לא יודעת למה. ואני באמת ביישנית. יש לי מעט חברות. אם שאר הבנות בביצפר שלי אני לא מדברת- מתביישת. אני יושבת בצד כשכולם בשיחה ענקית ביחד, או צוחקות ומתפוצצות מבדיחות. כשפונים אליי בנות שאני לא מכירה, אני מתחילה לגמגם...

מאיפה להתחיל?

נתחיל מהשאלה הכי מתבקשת! למה החבר הכי טוב שלך ואת לא דיברתם שנתיים? נמשיך משאלה מתבקשת מעט פחות: למה שהאורתודנט שלך יצעק עלייך? מה אשמתך שיש לך עששת? את צריכה לעשות סתימות וזהו! אם הוא יצעק עלייך, תעני לו! איזה מין דבר זה שנותן השירות יצעק על הלקוח? לא מקובל עלי בכלל! ואני אומר את זה בתור מי שעובד כנותן שירות! אם אני הייתי צועק על מישהו שאני אמור לשרת, הרי שמעלתי בתפקידי! מי בדיוק צועק עלייך ולמה את לא עונה? עכשיו תורך לענות לי...

mgirl

New member
הנה...

לא יודעת למה לא דיברנו כל כך הרבה זמן... פשוט.. הפסקנו לדבר. היינו חברים ממש טובים, ומאז כיתה ד´ ההורים שלנו היו עושים תורנויות הסעות הבייתה (שלנו כאילו.) ובסניף נגיד צחקו עלינו שאנחנו חברים וזה.. ואז, כשהוא עבר לפנימיה וחוזר רק פעם בשבועיים, אז אנחנו לא מדברים יותר... ולמה הוא צועק? כי הוא צעקן. מעצבן. ד"ר אורן מאוני´ תלאביב. ההורים שלי שולחים אותי לשם כי זה חצי מחיר (כי מטפלים בי מתמחים והם לומדים תוך כדי), ועד שגילינו שהאורתונט הוא בנאדם מגעיל, המתמחים לא יודעים מהחיים שלהם, והמקום פשוט נורא, כבר היה מאוחר מדי להעביר אותי. אלק שנתיים, שנתיים הם אמרו לי זה יקח. אני כבר שלוש שנים בטיפול אורתודנטי ויש לי עוד כמה לפניי. והעיקר, החברות שלי מספרות לי איך האורתודנט שלהם בקופת חולים חדרה מצחיק אותם ונחמד. ואני תקועה אם איך שקוראים לו מתלאביב. שלא לדבר שאני צריכה ליסוע לכל טיפול שעה ברכבת, ועוד 10 דקות באוטובוס, הלוך חזור, לבד, להגיע ללימודים באמצע ו... אוף!

אאוץ´...

לא נעים, הדר´ הזה שלך צריך ניעור דחוף! לא פלא שהוא מצא קריירה דווקא באוניברסיטה... שם לא צריך ממש כישרון גדול... רק לדעת ללמד... זה דיי מצחיק בעצם, לא? הוא צועק כי הוא יודע שהחיים שלו נגמרו והוא אף פעם לא יהיה אורטודנט עשיר ומצליח כמו אלו שהוא למד איתם, כי הוא פשוט לא מספיק טוב... והוא יודע את זה! את מבינה? תרחמי עליו, אל תתעצבני עליו! עכשיו לגבי הבחור... לא הגיע הזמן להחזיר עטרה ליושנה? לא הגיע הזמן לבוא ופשוט לשאול אותו מה קורה? להתחיל להתעדכן ולעדכן? זה לא מפחיד! זה דורש רק העזה קטנה קטנה, לשאול אותו פעם ראשונה, ואח"כ הכל כבר זורם לו לבד! את רק צריכה לקפוץ למים... גם אם הם קרים, אחרי כמה דקות מפסיקים להרגיש את זה! M יקרה, תודה שטסת אל על, ואני מחכה לשמוע מה דעתך!

mgirl

New member
זה לא מפחיד...

אבל זה כזה... אני פשוט לא מסוגלת לעשות את זה... כבר שנתיים שאני מנסה
והד"ר... נו, הוא כזה מעצבן. הוא מכאיב לי כשהוא בודק לי את הפה, מותח אותו ועושה לו צורות משונות, צועק עליי ו... איך שאני שונאת אותו!

shimi1234

New member
טראומה של קשיש

היה לי אותו סיפור בצעירותי. אבא שלי לקח אותו לרופא השיניים שלו! עד שסיימתי איתו עברו עליי בערך שש סתימות ועקירה אחת כולן ללא הרדמה(אני מה זה צעקתי)!!! עד היום עש שמשכנעים אותי ללכת לשיננית! זו בעיה טיפולי שיניים בכלל ואורטודנטיים בפרט הם כל כך יקרים שההורים מחפשים את הדרכים הזולות ביותר לבצע אותן (שיניים טובות לא יעזרו אם אין אוכל!). לפחות הם לא היתפשרו במקצוע. בקשר לצעקות שלו תקחי הצעה של מקצוען... ברגע שתשמעי את הצעקה תקחי נשימה ארוכה ותעני לו כאילו הוא דיבר עלייך בטו עדין ומתחשב. תצפי לתגובות מצחיקות!

על פי לואיז היי

שיניים מייצגות את החיים שלנו. מה דעתך, יקירתי, ללכת לטיפול אצל מישהו שדואג ללקוחות שלו? מה גם שהורייך, חוסכים בכסף על חשבונך? עברת כבר גיל בת מצווה, כעת יש לך הכח להחליט החלטות בחייך!

shimi1234

New member
לדויד

טיפולים אורטודנטיים הם קריעה אני קצת חושב שלא תהיה לה מילה מול ההורים שלה (ודי בצדק לצערי).

avital24

New member
היי לך שם...

אל תקבלי את היחס שהרופא נותן לך זה לא מגיע לך תבקשי לעבור לרופא אחר במחלקה (את בטוח יודעת שזה לא מגיע לך איפה ההורים שלך , למה הם לא עוזרים לך - זה תפקידם !!!) לי גם היה רופא שלא אהבתי איך שראיתי אותו בטיפול הראשון מיד הבנתי שאני לא מעוניינת בו אז ביקשתי לעבור לרופא/ה יותר עדינים ולא היתה בעיה. אל תחכי תעשי משהו , תדברי עם הורייך , עם הממונה על הרופא עם מישהו או שיפסיק את היחס המגעיל כלפייך ולא יכאיב ולא יצעק או שלא תלכי אליו יותר אם צריך להגיע למצב כזה תגיעי - את לא חייבת לו כלום!!!!! אביטל ותביאי לו
בראש...

adam33

New member
כמה דברים

1.אל תלכי אל הדוקטור יותר או שתבהירי לו שזה כואב לך ולא מעניין אותך מי הוא וכמה זמן הוא למד שיעשה את זה פחות כואב. 1.1ועוד אחד שווה שתיים גשר + חבר צריך אהבה אמיתית כנראה שהוא לא כל כך חושב עלייך ולכן אינך צריכה אותו..תנסי למצא ידיד אמת חבר נפש שכל פעם שכואב לך אצל הרופא שניים הוא יתקשר מאה פעם לבדוק אייך את מרגישה.. ואגלה לך סוד..יש עוד אנשים כאלה... אז בהצלחה

למעלה