תעזרו לי... :(

תעזרו לי... :(

יש לי מישהו בלימודים שאני ממש רוצה. התחלתי לדבר איתו לפני כמה שבועות, אנחנו לא לומדים את כל השיעורים ביחד אז לא יצא לנו כל כך הרבה אינטרקציה. בכל הפעמים שכן יצא, זה היה כי אני יזמתי... הוא לא כ"כ ברור לי... הוא די אדיש באופי אבל לפעמים יש לי הרגשה כאילו הוא מנסה לזרום איתי אבל לא יודע איך. למרות שהוא נראה ממש טוב, אז לדעתי זה יהיה מוזר שהוא לא יהיה טוב בקטעים האלו... בכל מקרה... שבוע שעבר ראיתי אותו בפאב למשך שנייה והוא היה שם עם מישהי. אני ממש התבאסתי אבל חברה שלי אמרה לי שאי אפשר לדעת... גם היא הלכה לפעמים עם ידידים שלה/שותפים שלה לבד... במקרה והוא לא איתה, מה אני יכולה לעשות בשביל לגרום לו להתעניין בי יותר? יש לי הרגשה ששיחות חולין לא כ"כ יעזרו איתו ואני מרגישה ממש אבודה בקטע הזה. לא בא לי עכשיו לחכות כל שבוע לשיעורים שלי איתו...

קודם כל,ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

דבר שני, העובדה שהוא נראה טוב לא שוללת את זה שהוא ביישן או בעל קושי בכישורים חברתיים (זו הנחה נפוצה אך שגויה שמכניסה פעמים רבות דווקא את האנשים האלה למעגל סגור שקשה לפרוץ). איזה אינטראקציות היו לכם?

הממ

לא יודעת... יצא לנו קצת לדבר ופעם ביקשתי ממנו שיעזור לי באיזה משהו בלימודים אז הוא ישב איתי קצת....

אז ממש אפילו אין קשר ידידותי?

אני לא רואה ברירה אחרת אלא ליזום. וכן,זה יקח זמן. אבל איכשהו קיבלתי תחושה מההודעה שלך שאין לך ממש סבלנות...

למעלה