תעזרו לי

the mush

New member
תעזרו לי ../images/Emo3.gif

מחר יש שיעור פתוח בבלט, זה בעצם יהיה השיעור הבלט הפתוח הראשון שלי
עכשיו, הסוף שבוע הייתי ממש חולה {39.5 חום.} אז אני טיפה מתלבטת אם ללכת לשיעור הפתוח או לא.. כי בכל זאת אני צריכה לתת זמן לגוף "לנוח" אבל אני לא רוצה להפסיד ת'שיעור. מבינים
ו... סבב מה נשמע
מה עשיתם בל"ג בעומר? איך היה? ספרו
אני... שכבתי לי במיטה, סובלת..
אבל אתמול, מאיה אהובתי {
} כפרע עליה התקשרה אליי
|אושר| אז היה לי שמח..
שבוע טוף לכולם

העיקר הבריאות זה קודם כל !!! ...

שעור אממ ... אם את ממש אבל ממש רוצה ואת חושבת שאת מסוגלת והכל אז למה לא ?

TheBlackFairy

New member
לדעתי עדיף שלא תלכי../images/Emo2.gif../images/Emo60.gif

עדיף שתנוחי עוד יום-יומיים וככה תרגישי יותר טוב וזה גם יעשה לך הרבה יותר טוב לגוף שלך שהוא עדין חלש
.

the mush

New member
../images/Emo10.gif כן../images/Emo35.gif

אוףףףף..
וגם מחר אנחנו נדע מה אנחנו נהיי במופע סוף שנה, וזה אמור להיות כייפי

TheBlackFairy

New member
זו דעתי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

רוב המורים שאני מכירה ממליצים לא לבוא לרקוד כשחולים
.

amitush26

New member
../images/Emo187.gifלדעתי תלכי../images/Emo8.gif

אמנם הבריאות חשובה, אבל תהיה לך תחושת פיספוס נוראית אם לא תעשי. לכי על זה
ו

../images/Emo80.gif../images/Emo47.gifחחחח ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה שעשיתי לך שמח
ובקשר לשיעור, תראי איך תרגישי מחר... אם תרגישי מספיק טוב תלכי ומקסימום תשבי בצד... לאב יה
.

the mush

New member
../images/Emo7.gif

אני לא הולכת לשיעור הפתוח
נחמו אותי, תקנו לי שוקולד!!!

FrEaK DaNcEr

New member
../images/Emo10.gif לאנורא../images/Emo70.gif

יותר טוב ככה! את צריכה לתת לגוף שלך זמן להבריא. אני מסוקג האנשים שילכו לשיעור/הופעה/מה שזה לא יהיה גם אם אני אהיה חולה. זה תכונה רעה. רעה. רעה. ואל תרכשי אותה! מכל דבר יכול לצאת משו טוב, ויכול להיות שבגלל שלא הלכת לשיעור הפתוח תהיה לך הזדמנות לעשות משו אחר שאת רוצה כבר הרבה זמן... {ALLWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE
טודו,טודו,טודו,טודו} בקשר לל"ג בעומר:: הייתי עם השכבה בחוף ירושלים [בת"א
] והיה מדהים. מדהים. מדהים. בחיים לא נהניתי ככה עם השכבה...
אבל כמובן שלא יכול לקרות דבר אחד שיהיה מושלם לגמרי
ובסביבות 2 בלילה התנפלו עלינו איזה חמישה רוסים-ערסים-שיכורים (ואני ממש לא גזענית בד"כ :'( )התחילו לחזרוק דברים של כלמיני אנשים למדורה שלנו (שהיתה ממש יפה אגב
פירומנית שכמותי
) הם הרביצו לבנים הטרידו כל מיני בנות... (אותי לא למזלי
) וצרחו עלינו. משו כמו מה שהיה ביום הסטודנט בכרמיאל - למי שראה בחדשות... היה ממש מפחיד
והמזל שהמדורה שלנו היתה מול בית השגרירות של ארה"ב ויש להם של אוטו של מג"בניקים ששומר עלייהם, אז הם באו ועזרו לנו (לעומת כל שאר האנשים שהסתכלו מהצד ולא עשו כלום
רוע לב!) תפסו אותם, ולקחחו אותם למעצר. יותר מאוחר באה משטרה וחקרה כלמיני ילדים שחטפו מהם מכות, ובא אמבולנס - בקיצור סרט אימה :'( חוץ מהשוק, לא קרה לי שומדבר... ישבנו על הטיילת במשך איזה שעה, וכולם בכו. זה היה הל"ג בעומר האחרון שלנו ביחד, כי אנחנו מסיימים את הביצפר שאנחנו בו עכשיו... אז חבל שיצא ככה, אבל נזכור את זה הרבה זמן נראלי...

באיחור..אבל../images/Emo24.gifלא נורא שלא הלכת

תראי...את השיעור הפתוח בבלט (השני השנה
) שהיה לפני שבוע לא עשיתי בגלל הברך..ישבתי בצד והסתכלתי. לא עשו שמה שומדבר חדש או משהו כזה..באמת שאין לך צורך להתבאס

למעלה