תעזרו לי

תעזרו לי ../images/Emo12.gif../images/Emo92.gif

הבעיה הראשונה שלי!!....איזה התרגשות ....חחח....אוקיי אז ככה ..... יש לי ילד בכיתה שאוהב אותי.....עכשיו הוא אמר לחברה הכי טובה שלי את זה והוא ביקש שתנסה לברר מה אני מרגישה אליו....וברור שהיא חברה טובה אז היא סיפרה לי את כל השיחה שלהם....הוא כל הזמן קורא לי מתוקה ועד עכשיו חשבתי שהוא סתם צוחק עליי למרות שהוא כבר אמר לי שהוא אוהב את השיער שלי ואת העיניים אבל אז מה ...כאילו מה זה כבר לאהוב שיער או עיניים..... בקיצקץ....הוא שואל כל הזמן את חברה שלי איך להתחיל איתי ותאמת שאני לא רוצה להיות חברה שלו....הוא נחמד אבל הוא ממש חרמן ואני לא אוהבת אותו בכלל..... איך אני יכולה לדחות אותו אבל שהוא לא יעלב???....... *אני מצטערת על האורך של ההודעה*

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאממממ

תסבירי לו בעדינות שאת לא מעוניינת בקשר איתו,לפחות בנתיים...

Crazy blond

New member
הפתרון שילייייי

תגידי לו ככה בעיניים שאת לא מעוניינת בו... זאת השיטה הכי טובה! גם לי זה קורה! ילד אחד הציע לי חברות 4 פעמים!!!! (לא הסכמתי בכולם...) אז.... באתי אליו בפעם הרבעית ואמרתי שאני פשוט לא מעוניינת... עכשיו הוא הצליח לשכוח אותי....(וואי איזה מזל.. הילד הזה אם הוא אוהב מישהי אז... זה עד הסוף....) ויש לו חברה.... אל תשלי אותו זה ההכי חשוב!!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאבל יש כאלה שממש נפגעים

מדברים כאלה, אולי הילד הזה יפגע ולא ידבר איתה
צריך לעשות את זה בעדינות...

Crazy blond

New member
צודקת!

כל אחד נפגע אם אומרים לו דבר כזה בפרצוף.. אבל אם הוא ממש נודניק.... אני פעם אחת אמרתי לו אתזה בעדינות. שאני לא רוצה עכשיו לצאת איתו.. אחר-כך... עוד פעם בעדינות... ובפעם השלישית קצת נמעס... קצת יותר הקשיתי.. אבל חאאלססס ובפעם הרביעית זהו!

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifגם לי זה קרה פעם../images/Emo70.gif

הייתי חברה של מישהו רקכי לא היה לי נעים להגיד לא, ואחרי שנפרדתי ממנו הוא המשיך לרדוף אחרי ושאל אותי כל הזמן אם אני רוצה לחזור אליו, וכל הזמן אמרתי לו "לא
" בעדינות עד שהוא פשוט נמאס ורבתי איתו, ואז אחרי כמה זמן השלמנו, והוא שוב המשיך לרדוף אחרי... גם כשהייתה לו חברה
אז פשוט הפסקתי להתייחס... ולא ראיתי אותו כבר כמעט חצי שנה...

למעלה