תעזרו לי אני לא מצליח לזכור אפילו חלום אחד!!!! תעזרו לי בבקשה...
N nadavkid New member 4/9/05 #1 תעזרו לי ../images/Emo10.gif אני לא מצליח לזכור אפילו חלום אחד!!!! תעזרו לי בבקשה...
א אלישיב הראשון New member 4/9/05 #2 ניסית להגיד משפטי עידוד? זה נראה מוזר אבל לי זה עבד. צריך לפני השינה להגיד לעצמך (שאתה באמת מתכוון לזה) שבבוקר תזכור חלומות
ניסית להגיד משפטי עידוד? זה נראה מוזר אבל לי זה עבד. צריך לפני השינה להגיד לעצמך (שאתה באמת מתכוון לזה) שבבוקר תזכור חלומות
ד דנית אינסוא New member 5/9/05 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gifמשפטי עידוד ממש עוזר!! תוצאות לפחות אחרי יומיים... !!!
א אלישיב הראשון New member 4/9/05 #4 ואתה עושה את התרגיל בבוקר? התרגיל ששוכבים עשר דקות עם עיניים עצומות ומנסים להיזכר בחלום ואם זה לא מצליח מתחילים לזרוק מילים ולנסות להזכר
ואתה עושה את התרגיל בבוקר? התרגיל ששוכבים עשר דקות עם עיניים עצומות ומנסים להיזכר בחלום ואם זה לא מצליח מתחילים לזרוק מילים ולנסות להזכר
T tau13 New member 14/9/05 #10 יותר פשוט מזה: צריך לזרוק לא מילים, אלא להזכר בתחושות. אלה תחושות עורר החלום? פחד? שמחה? כיף? כעס? ואז נזכרים גם בחלום.
יותר פשוט מזה: צריך לזרוק לא מילים, אלא להזכר בתחושות. אלה תחושות עורר החלום? פחד? שמחה? כיף? כעס? ואז נזכרים גם בחלום.
N nadavkid New member 5/9/05 #5 אוקי...אתה זה לא ידעתי... תודה אחי...אני אנסה...מקסימום דבר איתי במסנג'ר אבל תתחבר...תודה בכל מקרה
S silverhawk New member 6/9/05 #7 לא הבנתי למי הגבת - לאלישיב? בכל מקרה, במידה וכן, 'התרגיל' זו הדרך הבטוחה והמהירה ביותר לזיכרון חלומות. קרא עליה בשאלות הנפוצות. בהצלחה!
לא הבנתי למי הגבת - לאלישיב? בכל מקרה, במידה וכן, 'התרגיל' זו הדרך הבטוחה והמהירה ביותר לזיכרון חלומות. קרא עליה בשאלות הנפוצות. בהצלחה!