תעזרו לי קצת

LauFMaN666

New member
תעזרו לי קצת ../images/Emo13.gif

מצטערת שאני פותחת שרשור חדש ובטח היו פה מיליון שרשורים כאלה, אבל דפדפתי בפורום וכל הפורום רק על כרטיסים...ולא מצאתי את מה שחיפשתי. אני מאוד אוהבת רוק ישראלי, אבל אני לא מכירה הרבה להקות וזמרים... אולי אתם תוכלו להמליץ לי על שירים..... כל להקה\זמר\שיר יתקבל בברכה, חוץ ממשינה ומוניקה סקס שאת כל השירים שלהם אני מכירה ויש לי אותם. תודה מראש לכל מי שעוזר

Chandler Rulz

New member
הנה כמה:

דן תורן: שוב השקר הזה אדוני הממון (עם שי להב) השומר של הגן (עם ברי סחרוף) עוד סיבוב לבן על לבן ברי סחרוף: ככה זה (לאהוב אותך) ריבונו של עולם עוד חוזר הניגון חלליות כמה יוסי מפנה מקום מונסון יום הולדת (עם Infected Mushroom) קמתי (עם הדג נחש) דנה ברגר: עד הקצה בומביי בא והולך תוך כדי תנועה אביב גפן: השיר שלנו מקסיקו האם להיות בך מאוהב המכתב ממנטו מורי שיר עצוב אור הירח עורי עור עונות מלאך היהודים: עוד ארון אחד גניבה לא קל פיוטה (אינסטרומנטלי) ג'קי תשחק אותה עידן האלוהים פעמון מלחמה מחפש תשובה עברי לידר: ואולי על קו המים יותר טוב כלום ביום שמש יפה מרי לנצח בחולצת פסים יותר מידי הרבה משהו אמיתי לאונרדו מלטף ומשקר תמיד אהבה פנסים (עם שרון חזיז) הכוס הכחולה בתי קפה ירמי קפלן: כבר עכשיו קולה וברה הדפוק הזה גלי מודדת אני אשתנה תתחיל מאפס הזונה והכלב ראשון שבת מופע הארנבות של ד"ר קספר: השיר שלי תראו אותי אחלום לנצח בשמלה אדומה (את לא מבינה) בין לבין בואי דינה היא אוהבת יום שני השמח כל יום כל יום ליטיסיה מתוק יום הדבש סקס שיר באנגלית שלוש דקות כל מיני: אבטיפוס - בוקר טוב עולם איפה הילד - לבן בחלום שחור איפה הילד - מישהו שומע אותי? איפה הילד - נפלת חזק אתניX - תותים בוטן מתוק בקרקס - טוסט חללית (כדור של אש) בוטן מתוק בקרקס - כל מה שנשאר גידי גוב - ערב אבוד השוונג של הפיתה - אוכלת מהצד יוני בלוך - נעים בחוץ יהלי סובול - סוס פורטיסחרוף - חלום כחול שלומי ברכה - צ'אפלין צ'ארלי תופעת דופלר - ליפול על גן עדן תערובת אסקוט - החדר האינטימי שלי

הדורבנים

להקה די צעירה, מנגנת בבארבי, כל יום שני (הופעה מדהימה, מי שלא היה, חייב ללכת כמה שיותר מהרררר). שירים שלהם: הבשורה אור כחול שוב הדיסקו כאן (יצא עוד ב99 או 2000) יצאנו לרקוד יופי טופי אחלה בחלה לבדוק לך ת'מנוע לא בא לי לשמוע הידעת קרנבל

אז ככההההההההה../images/Emo176.gif

כנסיית השכל אז ככה אני אישית מתהה על כל השירים שלהם אבל המומלצים בהחלט: עושים אהבה דברים בלחש אני בא אליה קאנא ווחדא אני מאמין let love in כמו במקרה זה לא מרגיש כלום רוץ ילד תגידי שטוב תרימי את הראש וכ'ו וכ'ו ערן צור פרפרי תעתוע תמונה אימפרסיוניסטית קיץ נימפה שיש ביצוע גם של ברי אבל אני אוהבת יותר של ערן הוא והיא כרמלה גרוס וואגנר זהו בנתיים. לילה טוףףף

N a V e

New member
מכירה שירים כמו...

הו סלסלאת כל יום אני בולש זה לא יכול להיות ישן הנחש כולם אומרים לי תיזהר סר חינה שט אליך של משינה? אם לא אז תורידי כי גם זו משינה הגדולה.והפחות מוכרת.

Vdrums

New member
לא אטמון את ראשי בחול

אכזבה על פני השטח לילה בעיר כולם אומרים לי תיזהר של משינה כמובן

YanivYair

New member
תתחלי באלבומים מרכזיים

כדוגמת: אהוד בנאי והפליטים. שינויים בהרגלי הצריחה של החברים של נטאשה. עד העונג הבא של המכשפות או לחילופין האוסף שלה (למרות שאני נגד אוספים, אבל זה טוב למי שרוצא להכיר את האומן כהתחלה). נקמת הטרקטור. זמן סוכר של איפה הילד. ולסיום אם יורשה לי המצלה אישית עמיר לב בהופעה חיה אחד הדיסקים היותר טובים שיצאו, אמנם השירים שם מוגשים אחרת מהתקליט המקורי , אבל שווה כל שקל. תהני

BLABLA90

New member
הוספתי קצת

איפה הילד - זוהי סדום, אמריקה קרובה, הביאו את הסתיו, מה שעובר עלי, רק בשביל לקבל חיבוק. החברים של נטשה - נאמר כבר הכל, שברי את הטלוויזיה, יש בך, אם כבר לבד.

BLABLA90

New member
ועוד קצת אביב גפן

אביב גפן - אני שונא, על הכנרת בזריחה, שנינו שווים (!!), סוף העולם,יומן מסע.

למעלה