תעזרו לי פה

פIלי

New member
גראס לא ממכר פיסית

וזה שיש לך בעייה עם זה שחברים שלך עוברים על החוק.. טוב נו, זאת כבר בעייה שלך. לא אכפת לי מהחוק - אבל אני לא יהיה חבר של אנס, כי מה שהוא עשה לא מוצא חן בעיניי. בלי קשר לחוק. בכל מקרה, לאלכוהוליסט יש פחות סיכוי לצאת מהעניין מאשר לחולה סרטן (סטטיסטית כן, אני לא משווה). וכיוון שאני לא מוצא בגראס דבר כל כך נורא, אין לי בעייה להסתובב עם חבר שלי שיש לו באנג בתיק, או ללכת לקנות איתו אחד, או להיכנס איתו לתחנה המרכזית וכשבודקים לנו את התיק לצחוק כשהשומר אומר "וואלה אחי, כבר בגיל שלך?". והצגות על ילדים שמתחילים מגראס ומדרדרים לקוק \ אסיד \ טריפים \ הירואין? יש הרבה מאוד, זה לא אומר שזה חייב לקרות. באותם הרצאות בדרך כלל מדברים על זה שנרגילה ואלכוהול זה מאוד גרוע, ובכל זאת אני מניח שיש לך חברים ששותים או מעשנים נרגילה.

S a l i t

New member
תני לי להבין אם קלטתי אותך נכון,

השימוש בסמים מפריע לך יותר מאשר השימוש באלכוהול, כי השימוש בסמים אסור בחוק?

כשחושבים על זה..

חלק מהחברים שלי "תואמים אותי אידיאלוגית" וחלקם לא.. אין לי בעיה להתחבר עם אנשים שהם לא תואמים אותי אידיאולוגית.. אבל פשוט הקשר הוא לא חזק במיוחד כמו אלה שאנחנו חושבים אותו דבר. כי אצם זה שחושבים אותו דבר זה מה שגורם את הקירוב.. כי בעצם מה גורם לך להיות חבר של מישהו? זה שאוהבים אותם דברים וזה שחושבים אותו דבר.. אבל לא רק! אני אוהבת גם לראות דיעות שונות משלי. אז בגלל זה מתחברים עם אנשים שתואמים ולא תואמים אותי אידיאולוגית. אבל מה שכן - כמו שאמרתי קודם - החברים שכן תואמים אותי אידיולוגית הם החברים שיותר קרובים אלי מאלה שלא.. אגב.. למי שלא יודע או תהה בנושא אלכוהול זה גם סם!!

נ ו ם

New member
אלכוהול זה חוקי.

עובדה שבעיני לגמרי ממצה את הדיון על ההשוואה בינו לבין גראס.

אני חושב שהמסר הזה שקיבלתי די מבטא

את מה שגם אני מרגיש.... "אני ממש על סף בכי כשאני קוראת את מה שכתב בפורום למה כל כך הרבה אנשים שפעילים בתנועת נוער תומכים בשימוש בגראס?! תכלס- זה מדכא אותי, ואני לא יודעת אם להגיב או לא, כי פשוט תצא לי תגובה מתוסכלת שלא יבינו בכלל מה אני רוצה.... אני יודעת שאנשים לא חושבים כמוני בהרבה תחומים, ובדרך כלל אני מוכנה לנהל דיון בנושא- אבל ממש קשה לי לקבל את זה הפעם, כשחבר´ה בתנועת נוער- תנועת הנוער שלי- אומרים שאין להם בעיה עם אנשים שמשתמשים בסמים. איפה הם לא הבינו שזה בניגוד לחוק? הם אמורים להיות מחנכים. אני באמת מרגישה מתוסכלת מזה. אמרתי לך על אחד מהקיבוץ שלי שהוא חבר שלי ואני אוהבת אותו מאוד, והוא משתמש- ממנו לא ממש ציפיתי להרבה יותר, אבל הוא לא קשור לתנועת נוער. הוא סוג של פאשלה, כי תמיד החשיבו אותו לילד הבעייתי וציפו ממנו שיהפוך לסוג של עבריין. ממש נבואה שמגשימה את עצמה.... עצוב..... סליחה שאני מבלבלת לך את השכל, פשוט הייתי חייבת להוציא את זה, ואם מישהו אולי יבין את זה- זה אתה. אז שוב סליחה, לילה טוב ושבת שלום!"

סתם להדגיש פואנטה לא עקרונית

הקטע עם חבר א' חבר ב' אמור לכסות שמות כאילו... אבל זה לא חשוב נכון, חבל לי מאוד שאני "ברוגז" איתה אבל כרגע, מה שהיא עשתה די מגעיל ומאכזב אותי. מי את?

la reputa madre

New member
זה באמת עקרוני מי אני?

אני יודעת את הסיפור וכל מה שקרה ואני מכירה את האנשים...השאלה היא אם הפתרון שלך לא לדבר איתם הוא עדיף על לנסות לדבר איתם ולבדוק את הדעות של כל אחד מהם טוב טוב

פIלי

New member
זאת תגובה

של מישהי שיש לה מחשבה מקובעת והיא מושפע מהתעמולות נגד סמים שיש היום, ולא מוכנה לקבל שום דבר אחר. שלה לא הייתי רוצה להיות חבר. אני מניח. טוב גם ככה אני בחברה של פורעים, אז היא לא הייתה מתקרבת לפושטק כמוני. חי וייזמיר.

פIלי

New member
*חבר שלה

יענו ידיד שלה כן, אנ'לא מדבר על חבר חבר חבר. טוב נו, הבנתם את העיקרון. punk is not dead hui (משעמם לי)

תעמולות שיש נגד הסמים?!

וואלה, מסכנים כל הג'אנקים... אוכלוסייה נרדפת! איך יכולנו?! הרי סמים לא באמת מזיקים... זה הכל קנונייה ודעות קדומות... אחרי הכל זאת בכלל בחירה חופשית ובוגרת - אפשר להפסיק מתי שרוצים! תכל'ס, זה השרשור הכי עצוב שהיה בפורום

בוא אני יעזור לך....

הדילמה הזאת היא לא כל כך דילמה לך בתור חבר שלהם אין לך זכות להעביר ביקורת על המעשים שלהם אלא להמליץ להם להפסיק או לא לשתף פעולה ואם אתה בוחר להפסיק את הקשר אז כנראה אתה לא חבר אמיתי אלא מישהו שמחפש סתם אנשים לנצל ואתה לא כזה טוב ועם אידיאולוגיות אלא סתם אדם צר עין שלא מוכן לקבל אנשים ששונים ממנו ודעות שונות מהדעות שלו ונראה לי שאתה זה שצריך להתבגר ולהבין שלא כולם ילכו בדרכך אם חבר א באמת כל כך חשוב לך כל העניין הזה לא אמור לשנות לך כל עוד הוא לא משתמש וגם אם הוא משתמש אז חברים נשארים חברים גם בימים טובים וגם בימים רעים.... הנה לך עזרה ונקודות למחשבה....

למעלה