תעזרו לי משהו קטן

marcusmaor

New member
תעזרו לי משהו קטן

כשמלמדים לנהוג אז המורים מלמדים בעצירות וברמזור לשים הילוך ראשון רגל שמאל על הקלאץ ורגל ימין על הברקס וכשירוק מורידים את הברקס ולאט את הקלאץ ושמים גז עכשיו ראיתי את אבא שלי נוהג אז ברמזור הוא שם ניוטרל וכשירוק הוא מעביר לראשון והוא אמר לי הוא נוסע ככה לא להרוס תקלאץ וגם הבנתי הרב נוסעים ככה אחרי הטסט מה אתם אומרים??? בטסט ברור שאני ייסע כמו שמלמדים אבל אחרי הרישיון??? ומה יותר טוב וקל???

mavor

New member
יש שני סודי נהיגה

הראשון הוא עד הטסט ואשני אחרי לפני ובמהלך הטסט תנהג בדיוק לפי ההנחיות של המורה כי הוא יודע מה הטסטר מצפה אחרי הטסט זה עולם אחר תעביר לניוטרל בשביל לחסוך את הבלאי גם מהקאץ וגם מהגיר ברקסים חדשים עולים 250 ש"ח במיקרה הרע גיר לעומת זאת עולה לפחות 2000 ש"ח שזה אומר תשתמש יותר בברקסים מאשר בהילוכים בשביל לעצור וגם אחרי תרגול זה יהפוך להיות הרגל בנוסף יש את נושא המהירות לדוגמה בראשון יש כביש בעורך 500 מטר ליד משתלה הקביש אם 3 מסלולים לכול כיוון אם הפרדה בנויה רחב ואם תאורה יש שם שלת של 50 קמ"ש אבל עף אחד לא מחבד את השלת כולם נוסעים ב80 למה ? כי זה המהירות שמתעימה לכביש ואם מישהוא יסע שם ב50 הוא לא רק מאת את התנועה אלה גם מסכן את אצמו ואת האחרים נדב

BlackSheep

New member
כמו שאבא שלך

כמו שאבא שלך עושה תעשה אחרי הטסט זה הכי טוב והכי בריא לאוטו אבל בטסט (האותו של המורה) ככה מצפים שתעשה אם קלאץ' בפנים

pfiters

New member
מה???

זה לא קשור למעצורים כי מעצורים גם כשיורדים לשני למרות שהמנוע עוזר מקסימום אפשר להגיד זה שורף קלאץ' אגב גם זה לא עולה הרבה תיבת הילוכים אם היא בסדר לא תלך כל כך מהר אולי במכונית ממש ישנה לדעתי (אני מדגיש לדעתי) זה זניח.

אחריי קבלת הרישיון../images/Emo80.gif

תשימי על ניוטרל עם הרגל על הברקס. הסיבה היחידה שמלמדים לעצור עם קלאצ' ברקס והילוך על ראשון זה בשביל שתלמידים לא ישכחו להעביר לראשון כשהאור מתחלף. עדיף לך לשים על ניוטרל (בהתחלה זה ייראה לך מוזר, אבל תתרגלי) גם בגלל שזה חוסך הרס של הקלאצ' וגם בגלל שזה יחסוך לך עייפות (בכל זאת, רגל על הקלאצ', בייחוד אם מדובר בקלאצ' ארוך מעייפת את הרגל).

yogm16

New member
יש לך טעות

הסיבה שמלמדים להשאיר את הילוך ראשון ולא ניוטרל זה מאחר ותראי סכנה תוכלי יש להאיץ ולנסות להתחמק, כאשר את בניוטרל את תבזבזי זמן יקר על הכנסה לראשון, מאותה סיבה המורה מלמד להוריד הילוכים לדוגמה מ 5 ל 4 ו ל 3 וכן האלה אבל במציאות הרבה אנשים מורידים לדומה מ 5 ישר ל3 בשביל לחסוך בבלי לגיר (שהעלות שלו היא יקרה).

למעלה