תעזרו לי להחליט

Sababush

New member
תעזרו לי להחליט

אוקי, תשמעו את הבעיה שלי אני רוצה לעשות חור באוזן, אבל לא רגיל... כאילו, למעלה באוזן, מכירות? אז 3 אנשים, ידיד שלי, חברה שלי, וזאת שעושה לי את הציפורניים, חחח... יש להם והם אמרו שזה ממש שטויות ובכלל לא כואב, שזה כואב טיפה כמו החורים הרגילים באוזן (שמן הסתם כבר יש לי) לעומת זאת, אתמול כשהייתי בפגישה במשרד של אבא שלי, אחת המזכירות יש לה ולבחור החתיך שאני דלוקה עליו משם גם יש... והם שניהם אמרו לי שזה כאבי טופת, זה לא כואב כשעושים את החור אבל אחר כך, כל תזוזה של העגיל, כאבייייםםםם... והיום גם אחת בבית ספר שיש לה אמרה לי שזה כאב לה כשעשו לה יותר מאשר העגיל בלשון והעגיל בגבה שיש לה... אבל ידיד וחברה שלי עדיין טוענים שזה ממממממממממש לא כואב וחברה שלי אמרה שאולי לאחרים לא בכוונה עשו בעצב ובגלל זה, זה כאב להם... בקיצר, אני מממש רוצה לעשות אבל אני מפחדת, מה לעשות?

Dani Ryan

New member
אמממ..

לשתי חברות שלי יש וזה כואאאאב!! אני זוכרת שחברה שלי לא באה לבצפר כמה ימים כי כל האוזן כאבה לה מוות.......לשתיהן כאב מאוד,כאילו לעשות אותו לא כואב אבל אח"כ מאוד...לפי חברות שלי..
אחת מהן לא שמה את העגיל שם יותר...

Sababush

New member
:-|

טוף... יותר מדי אנשים כבר אמרו לי שזה כואב אז אני לא יעשה אני לא מזוכיסטית ואני מנסה לוותר על להכאיב לעצמי חחח

brians angel

New member
יווו!

תעשי!! גם לי יש..! ואם יכולתי לעשות פעמיים, את יכולה לעשות פעם אחת..
בפעם הראשונה זה ממש כאב לי, אבל אחרי איזה חצי שעה זה כבר לא כל כך כאב, ובפעם השנייה זה כאב ה-ר-ב-ה פחות.. אני ממליצה לך לעשות...

ריילי

New member
אמממממ! אם זה עוזר לך...

לאחותי זה לא כאב והוא לה איזה 2 בכול אוזן! והיא עשתה פעמיים בלשון! תעשי תעשי תעשי!

Sababush

New member
אוףףףףףףףףף חח

עכשיו כשגם איילת וגם שני אומרות לי את זההה אני לא יודעתתתתתת חחח נראה לי אני יעשה ואם זה יכאב אז אני יוריד ישר! יאללה? יאללה! חחח

Sababush

New member
חחח ../images/Emo13.gif

אני מתעלמת מלחץ חברתי!!!!! *מתעלמת* חח

brians angel

New member
לאאא!

גם אם זה כואב תשאירי!! כל עגיל כואב בהתחלה.... תחכי יום, יומיים... אם הכאב לא יעבור אפילו טיפה אז תורידי.. אבל לא על השנייה שעשו לך..

Sababush

New member
חחח טוב...

אימא שלי תשתגע כשהיא תשמע ששיניתי את דעתי עוד פעם ושבסוף אני עושה

למעלה