תעזרו לי=[ ושבוע טוב=]

talula39

New member
תעזרו לי=[ ושבוע טוב=]

אני נכנסת להדרכה השבוע (נההה הלל מפריע לך?!) היצקר אני חייבת פעולת פתיחה בקקשה תנו לי רעיונות שבוע מעולה לכולם=]

לאיזה שבט את נכנסת?

חבר'ה, הילדה במצוקה, היא נכנסת לשבט נבטים ואין לה פעולה.. תעזרו לה
נמאס לי לנסות למצוא פעולות לחברות שלי..
בכל מקרה.. ב"הצלחה טלולה!

יש לי רעיון..

אבל אני חייבת לעוף לישב"צ.. תכתבי פה את האיי.סי.קיו שלך, ואני אכתוב לך את הפעולה כשאחזור... שבוע טוב!!

talula39

New member
חח לא אמרתי איזה שבט

אז מי שיהיה ניצנים בנות... ושמור תודה שאתה משלים לי את הכל...חחח הוא כבר כתב את האי סי שלי מי שיכול לעזור לי אני שמח מאוד מאוד

talula39

New member
אתם יכולים עוד לעזור לי?! =[ בבקשהה

הלפ מי הלפ מי הלפ מיייייי מקפיצה...חח

תעשי סוף הדרך...

מלא מלא משימות בכל העיר (מאיפה את?) ובסוף אם הם לא יודעות שאת המדריכה שלהם אז את תהיי ההפתעה עם בלונים וצ'ופרים של פתיחה ואם הם יודעות אז סתם פעולת פתיחה חמודה כזאת עם כמה משחקי גיבוש. אם את צריכה קטע לצ'ופר יש לי משו ממש חמוד. וואי, בהצלחה!! את מדריכה נבטים? אם כן, אז גמני. ונכנסתי לפני שנה וזה סוף הדרך.

אממ

ק"כ מזל טוב!!וממש ב"הצלוחה! אני עשיתי בפעולה פתיחה שלי(י'אבאלה!זה לפני שנתיים!) בהתחלה משחק הכרות..(יש מלא רעיונות) ואז את מביאה להם פאזל שאת מכינה,גדול כזה..וחסר בו חלק אחד... אח"כ את מביאה להם חומרים לאפיית עוגה..שחלק מהחומרים חסרים,ואת אומרת להם להכין..ואז הם סתם ידחפו את כל החומרים לקערה ואז הם יקלטו שחסר הרבה חומרים..קיצר ואז בסוף את אומרת להם שבגלל שאתן לא הצלחתן להכין עוגה אני הבאתי לכן..ואת מכינה עוגה מושקעת בבית ואת מביאה להן..ואז את מסכמת שכאשר חסר חומרים(עוגה) וחסר חלק(פאזל) אז השבט לא יכול להתקקים ולפעול..תמרחי עוד..ואז בסוף את מביאה להן צ'ופר של הרב אבינר: "לפעמים,חבר פונה אלי ומקדים.."(צ'ופר מוכר) וזהו...ושוב ב"הצלחה!

טללללללללללללללללללללללל

בס"ד ובהשתדלותנו ב"הצלחה ממששששששששששש
מממש ממש
.
שמעי... יש איזו פעולת פתיחה כזו, שמכינים ביחד כדורי שוקולד והמסר הוא הממ שכל אחד....מרכיב משהו, ובלעדיו....אין תוצאה סופית. כך החניכים! כל אחד עושה משהו! מרכיב משהו! נושא אחריות גדולה! לשלמות השבט ואיכותו ולשלמות הסניף! -----לא רק, לשלמות העולם!
לא יהיה שוקולד? לא יהיו ביסקווטים? כך לא יהיו כדורי שוקולד! לא יהיה שלמה? לא יהיה יוסף? לא יהיה אברהם? לא יהיה שבט! ב"הצלחה ממש
אם את רוצה עוד משהו - דברי איתי, הנ"ל הם מזיכרוני המעורפל, פעולת פתיחה של שבט ניצנים שלנו, מה...
יש לי גם צ'ופרים חתיכיים ממש... אז ב"הצלחה ממש
. אההההההההתם מדריכיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה