תעזרו לי דחוף

tykale

New member
תעזרו לי דחוף

לא, אני לא בחור שקט נכון אני לא תמיד הבולט בחבורה אבל אני מדבר כשצריך הבעיה היא לא בין החברים ולא במשפחה,הבעיה היא בחוץ כשאני צריך לבקש משהו נגיד בקופ"ח לחפש עבודה פתאום אני הופך למישהו אחר לבן אדם שקט שאפשר גם לדפוק אותו ולזה אני פונה אליכם בבקשה לעזרה דחופה שמישהו יבוא איתי ויראה לי איך מדברים עם אנשים בחוץ,איך לדעת לעמוד על שלך,איך לא לפחד ולפעמים גם להעיר ולהרים קצת את הקול אנא אני לא מסוגל יותר תעזרו לי!

axelcoon

New member
מאכילים אותי חרא,אני מקיא אותו חזרה

זו הדרך שבה אני מנסה לפעול,גם אני פעם הייתי נדפק ומנוצל על ידי אנשים. גם אני כמוך ביישן והכל. אני חושב שאם נגיד מישהו צועק עליך ומנסה להפיל עליך תיקים, פשוט תענה לאותו בן-אדם בקול רגיל. זה הכי מעצבן את הצעקנים,שעונים להם בשקט ומוציאים אותם מפגרים מול הסביבה שהם צועקים ככה.ככה הם גם,נראה לי,ינסו לדפוק אותך פחות.

תגובה

חשוב עם עצמך בדיוק מה אתה רוצה להשיג מאדם אחר, ואיך לבטאו במלים פשוטות ומדויקות, עדיף במשפטים קצרים וברורים. אם תדע בברור מה אתה רוצה יקל לך לענות לשאלות הבאות עליו.

nickstd

New member
לפעמים

לפעמים גם אותי מנצלים. ולפעמים אני לא מצליח לענות או להגיב במקום. או שאני מבין שדפקו אותי רק בדיעבד. אתה יכול לעזור עומץ אחרי המעשה. לפעמים זה יותר קל לעמוד על שלך כשאתה יוזם את השיחה. בכל פעם שאתה מרגיש ש"דפקו" אותך, אל תותר. תחזור לאותו אדם, ותגיד לו בידיוק את מה שאתה חושב. זו התחלה טובה. קושם תלמד לעמוד על שלך לאחר מעשה, ועם הזמן תלמד לעשות את זה גם בזמן אמת. ככה בכל אופן זה עבד בשבילי.

אולי..../images/Emo40.gif

יש לך חרדה חברתית..יש פורום בהייד פארק של זה.. ומדברים שם על הכל..

../images/Emo34.gif

יש לך איזה מקצוע שאתה מתמחה בו??ברגע שתתחיל לעבוד במשהו מסוים אתה תרגיש שאתה שווה משהו ואז יהיה ל תכוח לדבר בפני אנשים,כי לכאלו דברים צריך ביטחון עצמי.ואני מדברת מניסיון!!אתה חיב לאהוב תצמך שאתה שווה ומילה שלך היא מיה.רק כך תצליח!!בהצלחה!!

ניקולי

New member
קראתי עלייך

באחד הפורומים של חרדות תראה כל החיים ההורים שלך ייעצו לך אמרו לך עשו בשבילך... עצה בשביל ? הפשל שרוולים והתחל בתוצה לנהל לעצמך את החיים ההורים שלך שיהיו בריאים לא תמיד יעמדו לצידך לא תמיד תוכל להתיעץ ולא תמיד יעוץ של חברים משפחה הורים יכולות להיות העצות הטובות בשבילך. אני לא יודעת מה גילך אבל באיזה שהוא שלב תצטרך אתה לתת עיצות לאחרים.. איך תתן אם לא תדע להתמודד עם מצבים שונים בחייך? אתה יודע אומרים "אין חכם כבעל נסיון" תחשוב על זה

למעלה