תעזרו לי בתרגום ציטוט....

תעזרו לי בתרגום ציטוט....

אני צריך תרגום של המפשט הזה ואם זה מה שאני חושב שזה אז זה פצצה ultra-violet shine blind forensics אם אפשר,לתרגם באלגנטיות,תוך כדי התחשבות הסלנג של הוו טאנג ולהביא לי את התוצר הסופי אני מאוד מקווה שזה מה שאני חושב שזה

תקשיבו רגע

ultraviolante זה בושם נשים,יכול להיות שהם מתכוונים לזה תעזרו לי מי שמבין

DJ$upreme

New member
קרינה אולטרא סגולית

לפי הציטוט הביזארי הזה, זוהר של קרינה אולטרא סגולית מעוור את עיני חוקרי המעבדה לזיהוי פלילי. או משהו כזה.

shit!

תנסו לתרגם שזה בהקשר של בושם נשים אני חושב שעליתי פה על משהו חשוב

babe10

New member
לדעתי

אם אתה מתכוון למשהו שקשור לבושם - אז - אם מחברים את הפירוש של סופרים, יחד עם העובדה שאתה מדבר על בושם נשים, ואם ניקח בחשבון מח מעוות של פירסומאים - לדעתי מה שהם ניסו להגיד זה שהבושם אולטרה ויולט גורם לאשה להיות כל כך מסנוורת שהיא תצליח לשטות בחוקרי מקרי מוות, אם היא חשודה או משהו כזה, או לשבש את החקירה שלהם, משהו בסגנון. כאילו לסמא את עיניהם ולגרום להם לא לראות את העובדות... צריך לראות את כל התמונה כי אם יש צילום זה יפשט את העניין. בכל מקרה - אם תנסה להבין כל פרסומת של קופירייטרים משועממים תגמור עם כאב ראש.. בריאות!

אני מסכים, וכדי לדעת אם מדובר בבושם

לנשים, תצטט לנו שני שורות מלפני ואחרי המשפט שרשמת לנו.

בבקשה

הנה הבית הראשון מתוך טרימופ הענק של הוו טאנג אחד משירי ההרדקור שאני הכי אוהב I bomb atomically, Socrates´ philosophies and hypothesis can´t define how I be droppin these mockeries, lyrically perform armed robbery Flee with the lottery, possibly they spotted me Battle-scarred shogun, explosion when my pen hits tremendous, ultra-violet shine blind forensics I inspect you, through the future see millenium Killa B´s sold fifty gold sixty platinum Shacklin the masses with drastic rap tactics Graphic displays melt the steel like blacksmiths Black Wu jackets queen B´s ease the guns in Rumble with patrolmen, tear gas laced the function Heads by the score take flight incite a war Chicks hit the floor, diehard fans demand more Behold the bold soldier, control the globe slowly Proceeds to blow swingin swords like Shinobi Stomp grounds and pound footprints in solid rock Wu got it locked, performin live on your hottest block

babe10

New member
זה מה זה לא קשור לבושם.....

נכון שיש כזה בושם, אבל הוא לא מתכוון לזה, חשבתי שזה מתוך פרסומת.. לדעתי מה שהוא אומר זה שהמילים שלו כל כך חזקות שהן גורמות לפיצוץ שנראה כמו אור אולטרה סגול שהיה מעוור חוקרים משטרתיים שהם כידוע חדי אבחנה.. משהו כזה. הכל מטאפורי כמובן... ואם אני מדברת שטויות אולי זה כי עכשיו ממש מאוחר ולא ישנתי כבר יומיים...

directory

New member
שמע..

בתור בנאדם "נחמד" ובתור בנאדם משועמם אש.. החלטתי לשאול כמה חבר´ה על התירגום של המשפט. שאלתי 8 אנשים. והתוצאות: 6 אנשים לא ידעו כלל לתרגם ת´משפט. 2 טענו כי הם יודעים וכל אחד מהם כתב לי תירגום שונה לחלוטין. התירגומים שהם נתנו לי הם: - יתר הסיגליות מבריק ומעוור. - אולטרא סגול נוצץ מעוור מעבדה של עבריינים. אל תשאל אותי מהו התירגום הנכון או אם התירגום הנכון נמצא פה בכלל.. כל מה שניסיתי לעשות זה לעזור. מקווה שעזרתי , בע ביי

תודה אחי אתה אחלה גבר ולא משועמם ../images/Emo6.gif

חשבתי שזה משהו אחר לא חושב אחי ,תודה

די מה אני מזיין לכם בשכל ב2 בלילה

במחשבה שנייה,כמו שאמרו לו זה בושם חדש יחסית והשיר יצא בשנת96 אז כנראה זה לא זה,חבל תודה לכל מי שעזר לתרגם

למעלה