תעזרו לי בנות-

maia r

New member
תעזרו לי בנות- ../images/Emo192.gif

את מכירה מישהו, יש כימיה הדדית הכל טוב ויפה, אבל חיסרון אחד יש- הוא לא אוהב לשמוע את עמיר.
מה עושים מכאן?

golf123

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי...

לא מוותרים עליו, אבל מטפטפים לו עמיר במנות קטנות מדי פעם, כשהמטרה העיקרית היא להפוך אותו לגרופי שלו
. בהצלחה כפולה (גם עם הבחור וגם עם הטפטופים)
.

maia r

New member
איזו מתוקה את

חחח זה בדיוק מה שחשבתי, הרי כולנו רוצות גבר רגיש ורומנטי (במידה מסויימת). לפעמים צריך לנסות לגרום לכך...

טוקבק

New member
אז אני אנצל את הכבוד הזה....

תבואי בטוב וחיובי בשילוב עם שטיפת מוח מבוקרת. אחרי הכל זה רק מוזיקה, ועמיר זה לא אלוקים. (למרות שרק חסרי הבנה מוחלטת במוזיקה לא יכולים לאהוב אותו
) אישתי היפה והאהובה שתחיה....איך להגיד בעדינות...בגלל מוצאה הלבן..."קצת" אלרגית לסילסולים מזרחיים. אבל גם היא לא יכולה לעמוד בפני , נסיעה לאילת עם "רק את" בלופ (לזה אי אפשר להיות אדישים). אז אחרי שהיא כבר מדקלמת, בעל כורחה, את כל השירים שלו בע"פ, הושגה פריצת דרך ואני מצטט : "טוב אני מודה שהבחור מוכשר....." יש תקווה..

maia r

New member
חחחחח איזה מצחיק אתה....

עכשיו צריך לארגן את הנסיעה לאילת...

golf123

New member
אני יכולה להעיד שזה עבד טוב

גם על אמא שלי שהאוזן שלה מורגלת ב-שופן, מוצרט, שוברט ודומיהם. לקח לא מעט זמן עד שיום אחד היא אמרה לי: "זה באמת שיר יפה, הוא באמת מוכשר" (וזה על "הכל עד לכאן"). לא האמנתי למשמע אוזניי, אבל, הנה זה קרה.

ו ר ד ב

New member
האמת היא...../images/Emo189.gif

שאני לבחורים מהסוג הזה שיש להם "אנטי" - לא מתקרבת (חד משמעי
) לא מכניסה את עצמי ל"מסע שיכנועים ואהבת ועמיר" כי באמת מי שלא אוהב עמיר, נורא קשה לשכנע ולגרום לו לאהוב!
שחושבים על זה ,זה יכול להיות נורא בעייתי, כי רק אוהב עמיר יוכל להבין ולקבל - את זה שתלכי ל-10/15 הופעות (שהם כולם אותו הדבר - כי רק הוא יבין מאיפה נובע הצורך הזה...) ומה יותר טוב מלהיגרר עם מישהו שאוהב עמיר - להופעות של עמיר? לשיר איתו ביחד את כל המילים
ולא להתנצל על מי שאת, או לצאת במסע שיכנוע על מנת שיבוא איתך לעוד הופעה אחת קטנה
אבל אני זאת לא את, אצלי המחלה בשלבים ממש סופניים, ולי זה נורא נורא חשוב שהאיש שאיתי ידע לאהוב, להבין ולקבל את האהבה (הגדולה שלי) לעמיר, כמו שרק אוהב עמיר יודע (אני בטוחה ב-100%), לא אחד כזה שיסבול ממה שאני נהנת
השאלה היא עד כמה זה חשוב לך(?) בהצלחה

maia r

New member
ורד נשמה איזו תשובה מפורטת ../images/Emo24.gif

תשמעי זה רק בהתחלת הקשר אז אי אפשר לדעת כלום, אבל גם אי אפשר לנהל את החיים לפי זה אם מישהו אוהב את עמיר או לא
...וגם כי באמת הרבה לא אהבו את עמיר כי לא היו רגילים לסוג המוסיקה הזו ועכשיו הם מכורים... אבל אצלך זה באמת בשלב סופני
אז לדעתי את צריכה או למצוא מישהו מהפורום, או מישהו מהמשפחה המורחבת של עמיר כי האחים כבר תפוסים
חחח מתה עלייך תודה, והכל בצחוק (?)....

ו ר ד ב

New member
תתפלאי...../images/Emo12.gif

לא רק בפורום יש אנשים שמתים על עמיר
וחוץ מזה הוא לא חייב להיות מקרה אבוד כמוני, מספיק שאין לו אנטי, והוא מוכן להקשיב, מוכן להיפתח לדברים חדשים - אז סבבה
ודווקא לא צחקתי הייתי מאוד רצינית
(כנראה שאני באמת סופנית)

maia r

New member
אני יודעת שאת לא צחקת.... חח

התכוונתי שאל תעלבי מהדברים שרשמתי, נכונים או לא, כי הם ברוח טובה

golf123

New member
יוצא, אפוא, שאנחנו לא רק...

אוהביו ומעריציו של עמיר (וכל שאר התארים שדבקו בנו), אנחנו גם המיסיונרים שלו

רז צ

New member
אפרופו מסיונרים

אני מוצא את עצמי, בד"כ באופן יומיומי, "משווק" את עמיר לאנשים. וזה אפילו לא משנה אלו אנשים.זה יכול להיות חבר מהעבודה,לקוח,או אפילו מישהו שלקחתי טרמפ ומייד הזרקתי לו עמיר במנות גדושות מהCD באוטו. השיווק הוא כלכך אגרסיבי שהוא תמיד גולש גם מעבר למוזיקה, על זה שעמיר צנוע ונחבא אל הכלים וכו'(אתם כבר בטח מבינים). השאלה שלי האם זה נשמע לכם מוכר?

גרציה פ

New member
מוכר וחצי רז, כנראה שזה טמון בנו..

לנסות ולתת לאנשים לשמוע ולהבין למה אנחנו כל כך אוהבים לשמוע את עמיר.

maia r

New member
ברור רז אתה צודק ../images/Emo9.gif

שיהיה לך ולכולם סופ"ש נעים וחמים למרות הקור...

קוקה29

New member
גם אני הצלחתי לגרום לידיד שלא סבל

את הקול"הבכייני" של עמיר לדבריו.לחבב אותו.וסוף סוף הוא מוכן להקשיב לדיסקים של עמיר שהוא איתי.

עמירם04

New member
יש שיטה....

היו לי הרבה אנשים שלא אהבו את המוזיקה של עמיר... מה שעשיתי ..הבאתי אותם להופעה... האנרגיות שנשפכות שם לא משאירים שום אדם אבל שום אדם אדיש.. האמת שזה נכון לגבי כל זמר/זמרת..אבל בהופעות של עמיר על אחת כמה וכמה. כי לדעתי הבולט במוזיקה של עמיר זה ה"אמת" ללא שום מחיצות ..ובהופעה זה כ"כ נראה לעין הפשטות, התמימות, והנשמה הגדולה.. וכך מגלים את הרובד המדהים הזה בעמיר. הרובד שמצוי אחרי ה"סלסולים המזרחיים" .. [לא שזה כ"כ קשה לגלות את זה גם ללא הופעה..אבל בהופעה זה הרבה יותר מורגש].. אני יודע שהפיתרון הזה לא כ"כ מעשי בימים אלו ללא הופעות.. אבל תקוותינו ותפילותינו ש"הלוואי שהכל עד לכאן"..וממש בקרוב נזכה שוב למופעים המדהימים האלו שנותנים הרבה כח /עוצמה /רגש..בתוך שיגרת החיים... בהצלחה מאיה..

למעלה