תעזרו לי בחייאת

ניר שם

New member
תעזרו לי בחייאת

מתי צריך להירשם למועד פבואר מתי רצוי יותר נכון. והאם מועד זה עמוס. והספרים של 2006 הם בסדר?

להרשם עד

תבדוק באתר של המרכז לבחינות עד מתי צריך להרשם אן אני לא עוטה רז עד ה-15.1. המועד עמוס כי זה המועד האחרון שאוניברסיטאות מסויימת מקבלות את הציון בשביל שנת הלימודים הבאה. הספרים של 2006 תלוי של מי אבל זה תלוי רק בך תחפש את מהדורה הכי חדשה שיש, מילים חמות תנסה להשיג. בהצלחה

PinkyRaSta

New member
ניתן להירשם עד ה15.1 ../images/Emo210.gif

ובדיוק היום הגיעו הערכות הרשמה החדשות, ככה שאני מניחה שמעכשו עד למועד דצמבר כדאי להירשם כדי לקבל מה שביקשת, וגם סתם כדי לדעת. ואני גם לומדת מהספרים של 2006, לדעתי זה בסדר. ומצד 2 אין לנו ברירה כי לא נחכה עכשו עד למועד פברואר ואפילו לאחריו כדי שייצאו ספרים של 2007. הכול בערך אותו דבר, ומה שלא אפשר להתעדכן בפורום, באתרים השונים, בכל מיני מתכונות וסימולציות חדשות שמתעדכנות בחנויות הספרים מדיי פעם, או לקחת ספרים וסימולציות מנבחני דצמבר הקרוב.

ניר שם

New member
תודה על התשובה המהירה,

יש לי ספר של קידום אוקטובר 2006. שמתי לב שיש בו המון טעויות של כתיב ושל חישובים.. מה דעתכם עליו?

PinkyRaSta

New member
גם לי יש את הספר הזה מדומני ../images/Emo210.gif

וכן יש בו הרבה טעויות, אבל כל עוד אתה מגלה אותן זה בסדר.. זה קצת מציק כשהטעות היא בתשובות או אפילו בשאלות עצמן, אבל מסתדרים. ואם מספיק מרוכזים וקשובים לעצמך אז רואים אותן, וזה הרגשה טובה כזאת שמצאת טעות.. חח אבל נראלי בכל הספרים יש טעויות, אין מה לעשות. זה לא כאזזה קריטי

למעלה