תעזרו לי בבקשה :/

danielfadida

New member
תעזרו לי בבקשה :/

אני וחבר שלי כמעט חצי שנה ביחד, בזמן האחרון היו לנו כמה ריבים שהייתי אשמה בכמה מהם... אחרי כמה זמן הוא בא ואמר לי ש"ירד לו ממני" כמובן שמאוד ניפגעתי כי אני מאודד אוהבת אותו... הוא אמר שהוא רוצה לתת עוד צאנ'ס לקשר שלנו כי הוא יודע שאם ניפרד הוא יתגעגע אלי... עברו כבר שבועיים מאז וכמה מחברות שלי אמרו לי תיפרדי ממנו לפני שהוא יפרד ממך אבל אני לא רוצה כי זה לא משנה לי מי נפרד ממי... וכמה חברים שלי אמרו לי תילחמי עליו ואם את אוהבת אותו תעשי הכל כדי שהוא יחזור אליך... היום הוא שלח לי הודעה ואמר שהוא ממש מצטער והוא יודע שאני נפגעת מזה שהוא אוהב אותי פחות ממה שאני אוהבת אותו... בבקשה תעזרו לי, איך אני צריכה להתנהג? מה לעשות, להיפרד ממנו או לא ? תודה ושבת שלום :] מדניאל
 

Bella belle

New member
לכי על זה .

אם את לא רוצה להיפרד, אל תיפרדי . אני חושבת שזו סתם תקופה ומאמינה שאם תנצלי את זה שהוא רוצה לתת עוד "צ'אנס" לקשר שלכם זה ישתלם .
 

danielfadida

New member
מה אני צריכה לעשות?

אני לא רוצה שניפרד כי לכל זוג יש עליות וירידות... אבל מה אני יכולה לעשות כדי שהוא שוב יאהב אותי?
 
אני אציע לך מה לעשות

תראי, הכי חשוב, זה שתהיי עצמך. תהיי עצמך, תהיי חזקה, תהיי עצמאית, תמשיכי לנהל את החיים שלך בלי להתייצב לו כל פעם. בלי לתת לו הכל, תשאירי משהו לעצמך. תהיי בטוחה בעצמך ותתנהגי כמי שרואיה לאהבה, כמי שמאמינה שהיא ראויה לה. לרגע אל תשפילי את עצמך תחתיו, לא משנה מה. כמובן שאף פעם לא מזיק לתת לו להרגיש שהוא מאוד אהוב, אבל לך יש את החיים שלך!!! שאולי ירגיש שהוא "מאבד" אותך לפעמים, שפתאום את לא לרגליו, שפתאום יש לך חיים ולא הכל וסבב סביבו. אולי כשתחסרי לו קצת, זה יהיה הרגע שבו הוא יבין כמה הוא רוצה שתקרקרי סביבו כמו שבטח את תמיד עושה מרוב אהבה. ואז הוא כבר יבוא לחפש אותך. כמובן שכלום לא בהקצנה, תמיד אפשר להיות נורא טובה ויום אחרי זה לומר שקבעת עם חברה. והכל בטוב, כלום פה זה לא עונש או דוקא, זה כדי לשמור משהו לעצמך, שייראה שיש בך משהו. אם תהיי כל הזמן בשבילו, הוא ייראה בך כלום. ובקשר לעצת החברות שלך..זה באמת כבר משחקי אגו להיפרד ממנו לפני שייפרד ממך אם תיפרדי ממנו עכשיו, לעולם לא תדעי מה יכול היה להיות.. תרימי ראש, ושוב, תתנהגי כמישהי שרואייה לכל האהבה בעולם. אם לא טוב לו מי שאת עצמך, זו לא בעיה שלך כבר. מותר לריב, מותר לך להיות מפונקת ומעצבנת לפעמים. בהצלחה!!
 

Cobe Anan

New member
ואני רוצה להוסיף..

תגידי לו. תגידי לו שאת אוהבת אותו, ולכן את לא ממהרת לוותר. אבל תגידי לו גם שאת אוהבת את עצמך, ולכן את לא תמשכי את זה בכוח. תגידי לו שאת מצטערת ששיקרת, אבל שום דבר בעולם לא יוכל לעזור לך לשנות את זה בחזרה. תגידי לו שזה לא משנה את העבדה שמתחת לשקר הזה מסתתרת האמת, והיא שהוא מאד חשוב לך. תגידי לו שאתם יכולים להמשיך הלאה, ואת מוכנה להתפשר על המון דברים, גם על זה שכרגע הוא לא אוהב אותך כמו שאת אותו. רק תגידי לו שאם הוא רוצה אותך, אפילו קצת, הוא צריך לסלוח, הוא צריך לנסות, והוא צריך להאמין שהוא יחזור לאהוב אותך. אם לא, אז עם כל הצער והכאב, תגידי לו שלום.
 

danielfadida

New member
תודה לכולם...

תודה לכולם שעזרתם לי :] אני באמת לא אוותר עליו אבל הריבים שלנו לא היו כי שיקרתי או כי הוא שיקר, אף פעם לא שיקרנו אחד לשני אנחנו מספרים ה-כ-ל זה לזה ומדברים על כל דבר. הריב שלי זה סיפור ארוך והוא קרא בגלל חבר של בת דודה שלי... אני אומרת לו מידי פעם שאני אוהבת אותו ואני גם משתדלת להתנהג רגיל, חשבתי אולי לחכות כמה זמן ולראות מתי הוא יציע שניפגש, אם הוא יציע לי סימן שהוא מתגעגע.... בדרך כלל אני זאת שאומרת לו מתי אנחנו ניפגשים, אתם חושבים שזה רעיון טוב לחכות לראות מתי הוא יתגעגע?
 

Cobe Anan

New member
בשביל מה זה טוב?

להתעלל בעצמך עוד קצת? לתת לו זמן לוותר עלייך? תרימי טלפון, תדברי איתו.
 
למעלה