תעזרו לי בבקשה

ludaboy

New member
תעזרו לי בבקשה

איפה אני יכול לקנות גרסאות של התוכנה Cubase SX? דחוף!

bigm4

New member
בחנות מוזיקה...

בחנויות מוזיקה אחי כל חנות שמכבדת את עצמה... ענו על השאלה הזאת כבר נראה לי שאפשר בכלי זמר.

HeavenlyB

New member
עד לא מזמן זה היה רק בחלילית. כיום

אפשר בעוד חנויות מוסיקה. אבל בחלילית בטוח תמצא. http://www.halilit.co.il

ludaboy

New member
וואי תודה עזרתם לי בטירוף!

וואי תודה עזרתם לי בטירוף!

pcp1

New member
תכין תכיס גם

זה עולה משהו כמו 4 אלף לSX2 ו6 אלף SX3

pcp1

New member
תיראה תמחירים בחלילית

ולמה הNUENDO3 עולה יותר מ הSX3?? הריי הSX3 היא הכי מתקדמת לא??

HeavenlyB

New member
ה-SX3 היא הכי מתקדמת בקיובייס

נואנדו היא מערכת קצת יותר משוכללת, שכוללת בתוכה את כל מה שיש לקיובייס ועוד קצת. הסתכלתי בחלילית ושם כתוב במפורש ש-SX3 עולה 3910, שכמו שאמרתי, זה בסביבות ה-4000 ולא ה-6000.

pcp1

New member
אוקי אז אני מבקש סליחה

טעות שלי שלא בדקתי שוב מצטער על ההטעיה

ludaboy

New member
אני יודע...=\

עולה שלושת אלפים לSX3 ואני מתחיל לחסוך כבר עכשיו...=\... תגיד יש'ך אייסי?

murzik3591

New member
קודם כל אם הניק שלך בא מ"לודקריס"

אז אני מת עליו
דבר שני קיובייס sx3 היא תוכנה גדולה ומורכבת שנותננת הרבה אפשרויות, למה שלא תבדוק מה אתה באמת צריך וכך תחסוך לעצמך כסף. תקנה גרסה יותר ישנה שתיתן לך את כל מה שאתה צריך ותעלה הרבה יותר זול, במיוחד כשאתה בתחילת הדרך ואין לך הרבה כסף לפזר סתם

HeavenlyB

New member
או גרסאות קטנות יותר

יש SE ויש LE, שעולות הרבה פחות. יש קצת פחות מכמה דברים, אבל אם תעבוד נכון, לא תרגיש במגבלות האלה.

murzik3591

New member
תשמע מה אני מציע לך

תכתוב פה מה אתה יוצר רוצה ליצור, תספר האם אתה רוצה להקליט איזשהם כלים או שהכל כלים וירטואלים. בקיצור מה אתה רוצה לעשות, אני בטוח שמנהל הפורום ומספר אנשים נוספים ימליצו לך על גרסה שלא תרגיש שאתה מוגבל מבחינת יצירה ולא יכול לעשות בה משהו ומצד שני תחסוך הרבה כסף. ההבדלים בין התוכנות הם בהחלט לא גדולים.

ludaboy

New member
חחחחחח

חחחחח כן השם שלי בא מלודאקריס והוא באמת מלך... ולקחתי את העצה שלך... אני באמת לא צריך כל כך הרבה, קניתי Reason 3... הספיק לי...:p

ludaboy

New member
תודה חסכתם לי משהו כמו 1000 ש"ח!!!

דבר ראשון תודה, דבר שני, יש למישהו מכם מושג איך אני יוצר קשר עם הלייבל שב"ק מיוזיק או שולח להם דמו ומה אני צריך לעשות? אשמח לקבל עזרה באייסיקיו: 325-295-956 שוב תודה!

למעלה