תעזרו לי בבקשה

natali9

New member
תעזרו לי בבקשה

אני פוטרתי לפני כ-3 חודשים ועדין לא מצאתי עבודה. יש לי תואר ראשון כחינוך ואני מורה במקצוע, אך לא עובדת בתור מורה כבר 3 שנים. עבדתי במשך שנתיים אחרונות כגננת, אך הגן נסגר. אני מחפשת כל עבודה משרדית, אך אין לי הרבה נסיון בזה. עבדתי בתור מזכירת ערב כשנה וחצי, וגם כמזכירה רפואית כשהייתי סטודנטית. איו לי נסיון עשיר בפקידות או מזכירות, אך יש לי תואר ורצון עצום לעבוד ולהצליח. אני נמצאת במעגל סגור: שולחת קורות חיים ולא חוזרים אלי כמעט. בחברות כוח אדם אומרים לי שאם אין לי נסיון, אז אין להם מה להציע. אני רק בת 33 גרה באשדוד ומוכנה לבוא לעבודה למרכז הארץ, אך לרוב מחפשים מהמרכז. אשמח לכל עצות ותגובות. אני כבר מיואשת. עזרו לי בבקשה.

natali9

New member
קלרה תודה

אני כרגע לא מעונינת לעבוד בחינוך. אני מחפשת אופציות אחרות, כמו עבודה משרדית. אם יש למישהו רעיון אחר אשמח לקבל.

motior

Member
אולי לשפץ את קורות החיים

זה שלא חוזרים אלייך עלול להעיד שקורות החיים שלך לא אטרקטיביים מספיק. מהנתונים המעטים שרשמת אפשר לנחש שאכן את לא נראית "המזכירה האידיאלית". (אין פה כונה לפגוע...) קודם כל, אפשר ואף רצוי להשמיט את מקום המגורים מקורות החיים - זה יעזור לך להתגבר על מכשול המיקום (אשדוד). מעבר לזה, כדאי להצניע בקוורת החיים את כישורייך ונסיונך בחינוך (לא להעלים - לציין בקצרה) ולהרחיב על כישורייך ונסיונך בעבודות משרדיות. אם תפרסמי את קורות החיים פה (ללא פרטים מזהים) בודאי תקבלי רעיונות לשיפור.

tom175

New member
מסכימה עם motir

הסוד טמון בקו"ח, מה שאת צריכה לעשות זה לרשום בקו"ח את תפקידיך כמזכירה ולפרט עליהם כמה שיותר פרטים. לציין במסגרת תפקידי עסקתי ב.... ואילו את התפקיד בחינוך לרשום מתחת לניסיון התעסוקתי בתחום במזכירות ולציין במקביל. כך מי שממיין את הקו"ח תמיד, אבל תמיד בודק את הניסיון התעסוקתי האחרון וכך הוא רואה שעבדת כמזכירה. הממינים לא קוראים את כל הקו"ח בתהליך המיון הראשוני וזה פועל לטובתך, רק לפני הראיון הם לומדים את הקו"ח שלך ואז את כבר יכולה להרשים אותם בראיון עצמו. המון בהצלחה.

אורום

New member
מזכירת מנכ"ל

Contact me at: [email protected] לעבודה קבועה בחברת הייטק בפתח תקוה דרוש/ה מזכיר/ת מנכ"ל איכותי/ת. שליטה מלאה באופיס-חובה. אנגלית ברמה טובה. דחוף ומיידי!!!

אורום

New member
פקידת קבלה

Contact me at: [email protected] לחברה תעשייתית בפתח תקוה דרוש/ה פקיד/ת קבלה למשרה מלאה:08-17 נדרשת שליטה בתוכנת וורד,אנגלית מדוברת טובה ורמה אישית גבוהה.

אורום

New member
ניהול משרד- משרה חלקית

אם את אותה מוטיבציוניים ומעניין אתכם תחום האימון והייעוץ הארגוני והאישי, ניהול משרד במשרה חלקית עם אופציה להתלמדות בתחום ועובדה עתידית גם בתחום. נא לשלוח קורות חיים לפקס‪. 03-7412580‬

למעלה