תעזרו לי בבקשה!

תעזרו לי בבקשה!

אני רוצה לשתף אותכם במשהו שעובר עלי ואני מקווה שתעזרו לי ותייעצו עפ"י דעתכם.מגיל צעיר)כך נדמה לי(נמשכתי לגברים,אך במקביל התאהבתי בבנות.עד לפני שנתיים הרגש שלי כלפי גברים היה פיזי בלבד,והייתי נגעל מהמחשה על נשיקה עם גבר.אך כל זה השתנה והתחלתי להתאהב בגברים)שאף לאחד מהם קוראים יודי)לא זה מהפורום((.כפי שכבר ציינתי אני ממש מתאהב בבנות,אך לא חש כ"כ משיכה אליהן)ז"א אני חש משהו אבל לא תמיד,והדבר שצריך לזוז לא תמיד זז-סליחה על הבוטות(.בגלל כל מה שעברתי בחיי אני חושב שזה פסיכולוגי.אני רוצה לדעת מה אתם חושבים,ואם זה באמת פסיכולוגי אצלי אני אשמח לדעת לאן עלי לפנות כדי לתקן את זה אצלי.בתודה מראש ובתקווה לטוב

תפנה ליעוץ מקצועי.

סתם כך, אין הכרח לחוש גרוי מיני רק מלראות אשה. אם אתה יוצא עם משהי באופן קבוע, ואינך חש שום גרוי כאשר אתה קרוב אליה (או מחבק אותה), אז כנראה שמשהו לא הכי בסדר. הדברים כפי שאתה מתאר הם נורמליים. ואם תטפל בהם כיאות, תשכח בעוד כמה שנים שבכלל כתבת בפורום הזה.

בבון35

New member
חיחי- זה לא תהליך.זו בחירה.

אם אתה Bסקסואל- נמשך לשני המינים. יש לך את אופצית הבחירה.גם אם בחרת להשאר עם גברים-תמיד תחרוק שינים כשההיא תופיע ולהפך...בהצלחה.

dkey

New member
על כך נאמר

יש לקחת עדויות אישיות באינטרנט בערבון מוגבל מאוד. כל הומו מחוייב להבין במה מדובר בטרם יעשה צעד כלשהו ובודאי לא לקבל החלטה על סמך כותב אנונימי שמטרותיו ויושרו לא ידועים. האנטרנט מספק היום חומר מחקרי אדיר ביחס לנושא ההומוסקסואליות לרבות נושא אי הצלחת הדחקה (והמחיר הנוראי שלה) או טיפולי המרה נוצריים שגויירו ושהם ספק חוקיים ובודאי לא מוסריים לאור אי ההצלחה.

יודיX3

New member
בגילגול הקודם הייתי ארנבת

ארנבת צחורה. כיום נשאר בי עדיין הדחף לגזר אבל בגדול התרפאתי.

בבון35

New member
ומה נשאר?

הכתיבה בפורום! חיחי-אם תרצה תמיד תוכל לכתוב בפורום הזה או באחרים.ראה לדוגמא את משה...

בבון35

New member
היי חיחי. מה נשמע?

בקשר ליעוץ,יש לך גם יעוץ דתי.אתה יכול גם ללכת לכל יעוץ אחר. בקשר לנשים,מי שלא עושה לך את זה-סימן שהיא לא בשבילך וצריך להמשיךלחפש

לפרח מהילה

בגלל שאני גולש סלולרי,אני לא יכול לקרוא הודעות אישיות.היום באיחור של חודש קראתי את מה שכתב,ואני מודה לך מאוד על העצה.בפעם הבאה תכתבי לי הודעה בפורום.

למעלה