תעזרו לי בבקשה

Tיעל

New member
תעזרו לי בבקשה

אנשים,יש לי בעיה. לפני כמה חודשים,עברתי "נסיון לאונס"(זה השם הרשמי) כלומר מישהו החדיר לי אצבעות בניגוד מוחלט לרצוני אבל לא זו הבעיה. הבעיה שלי היא שיש לי חבר(אנחנו מכירים חודש) ונפגשנו היום. בכל אופן התמזמזנו והוא ניסה גם כן להחדיר לי אצבעות,וביקשתי ממנו שיפסיק(למרות שנהנתי)והוא לא הפסיק.הוא לא הכאיב לי או משהו אבל הרגשתי עם זה ממש רע. עכשיו הוא מבקש ממני סליחה ואומר שזה לא יקרה שוב.ואני לא יודעת איך להגיב,
 
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

בקשר לפעם הראשונה שזה קרה. תדאגי לספר על זה למישהו קרוב. אם את לא תפעלי, זה שעשה את זה ימשיך, ויגיע לדברים יותר גרועים. בקשר לחבר שלך. תדברי איתו ותגידי לו שלא נעים לך שהוא יעשה דברים שאת לא רוצה. ותגידי לו שאם הוא יעשה עוד פעם משהו בניגוד לרצונך את תפרדי ממנו.
 
אממ...

את צריכה לדבר איתו ולהגיד לו שהדבר שהכי פגע בך זה שביקשת שיפסיק והוא בכל זאת המשיך...!! ועכשיו הוא בא לבקש סליחה...?... אני יודעת שזה יהיה מאוד מאוד קשה לסלוח כי כבר האי נעימות והפגיעה נמצאים אצלך בלב... אז פשוט את צריכה לשבת ולדבר איתו וכמו שהילה אמרה... תני לו היזדמנות שניה...אם גם אותה הוא יפספס...ויגע עוד הפעם תגמרי איתו כי זה יכול להיות חמור יותר!
 
למעלה