תעזרו לי בבקשה!!!

תעזרו לי בבקשה!!!

כתבתי בפורום אופנה ולא ענו לי אז אני אנסה פה...... אני מחפשת מכנסיים שכאלו יפות ומ-ת-ר-ח-ב-ות בכל מיני גזרות ועיצובים של הסיקסטיז ושנות השישים וזה הבעיה היא שאני צריכה במידות 46 ו48 ככה...ואני לא יודעת איך למצוא ואמרו לי שאולי יהיה בציפי אבל אני לא בטוחה ואני גם ממש לא יודעת איך להגיע! תעזרו לי בבקשה אני על סף דמעות פה אין לי מה ללבוש כי אני לא מוצאת דברים במידה שלי.

may24

New member
היי דנה...

קודם כל ברוכה הבאה
זה ממש לא בעייה למצוא את המכנסיים האלה.. יש אותם בכל הרשתות למידות גדולות: מתאים לי, עונות, ג'אמפ אפילו בקרייזי ליין יש בגינס ויש במכנסיים שחורות, בהצלחה, מקווה שעזרתי, מאי

DREAM111

New member
הי דנה ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

חס וחלילה מלבכות בגלל בגדים. הגעת למקום הנכון ברשת. כמו שכתבה מאי יש בכל הרשתות של המידות הגדולות מכנסים בסגנון הזה והיום יש את זה גם בכל המידות הללו.
אשמח לשמוע איפה מצאת ואיזה מצאת.

שרון ש

New member
היי דנה

בציפי סיקסטיז אכן יש מכנסיים בסגנון הזה וגם במידות האלה. יש לציפי חנויות ביפו, כפר סבא וחיפה, עד כמה שידוע לי.. רק כשאת קונה שם מכנסיים, אל תתפתי למכנסיים שיושבים עליך טוב, ותקני יותר צמודות, כי יש לבדים שלהם נטיה להתרחב.. ( מוכרת שלהם שכנעה אותי לקחת מכנס צמוד-צמוד-צמוד, בהתחלה חשבתי שהיא משוגעת.. אבל היא צדקה, המכנסיים שהיו טובים, היום רחבים מדי והמכנס ההוא יושב אחלה...בכלל, יש להם מוכרים מקסימים בציפי.) רק תזכרי גם לכבס את המכנסיים הפוך.. כי אחרת הם עלולים לההרס..( גם, חלק מהעניין של סוג הבדים) עוד יתרון של ציפי, זה שהמכנסיים אצלהם יחסית זולים מאוד. בהצלחה שרון

rellyo

New member
החנות נמצאת ב..

בית דחף, שדרות ירושלים, יפו. יש שם חנות של קסטרו, ובפנים בפנים זו החנות של ציפי.

למעלה