תעזרו לי בבקשה ...

לינושית

New member
תעזרו לי בבקשה ...

שלום לכולם אני צריכה עזרה בזיהוי של שני שירים ... 1. " רק קיוויתי שתבואי אליי , ונשתה איזה קפה " מי שר ? מה השם ? ואם מילים אפשר בבקשה 2. הייתה איזה פרסומת של ברק 014 עם אנשים שמנגנים בטרבוקות :) עם מישהו זוכר , מה היה השיר שברקע ? ואותם שאלות מכו לגבי השיר הקודם תודה רבה רבה לכולם

adipo

New member
תשובה

1. "עוד שבת" (כמו תמיד- נראה לי...) של להקת טפיקס. מילים אני זוכרת במעומעם וזה לא ממש יעזור לך (סתם שיר דפוק בעיני!) 2. לא ממש רואה טלוויזיה, ולא פרסומות- אז מצטערת, בזה אני לא יכולה לעזור לך.. יום טוב וחג שמייח עדי

הליידי

New member
טיפקס - שאלה הראשונה

בתשובה לשאלתך הראשונה זה טיפקס "עוד שבת" הוספתי את המילים בלינק. בוקר, צהריים, ערבוהולכים לישון.שמש, מטפסת, ונופלתועכשיו מחר.סתם קיוויתי שתבואי אלי ונפתור איזה תשבץרק רציתי שתבואי אליונאכל תפוח עץאו סקסצה"ל, בית וגימלערוץ שבעוהולך לישוןכללית, ערוץ שתיים, כבליםעוד מעט ראשוןסתם קיוותי שתבואי אליונשתה איזה קפהרק רציתי שתבואי אליואנשק אותך בפה או משהו כזה ¨ עוד שבת עברה בשקט גם דביקה וגם חונקת עוד שבת יפה של קיץ שוב עברה לי בלעדייךרוגלאך, שניצל, פיצהוחוסל היום.מעריב, הארץ, ידיעותלעולם שלום.סתם קיוויתי שתבואי אליאני אפשיר ממה שישרק רציתי שתבואי אלי יחד נשחק שש בש ונתעלס¨ עוד שבת עברה בשקט גם דביקה וגם חונקת עוד שבת יפה של קיץ שוב עברה לי בלעדייך בוקר, צהריים, ערבוהולכים לישון.שמש, מטפסת, ונופלתועכשיו מחר.סתם קיוויתי שתבואי אלי ונפתור איזה תשבץרק רציתי שתבואי אליונאכל תפוח עץאו סקסצה"ל, בית וגימלערוץ שבעוהולך לישוןכללית, ערוץ שתיים, כבליםעוד מעט ראשוןסתם קיוותי שתבואי אליונשתה איזה קפהרק רציתי שתבואי אליואנשק אותך בפה או משהו כזה

רוסטו

New member
כן- להקת השמחות

שמנגנים בטרבוקות ושרים: "משתלם- אחו"ל משתלם". במילים המתאימות לפרסומת על פי הלחן של "דיר-לה-דה-דה" של טריפונאס משנות ה 60.

shellyland

New member
מה, רמי הצטרף לשמחות? ../images/Emo12.gif

ואם בפרסומות עסקינן - יש לי שאלה ששאלה אותי חברה: היא טוענת שאת הפרסומת המהוללה "נטלי, תסתכלי על המצב הכלכלי..." שר מישהו מפורסם, אבל היא לא זוכרת מי. האמנם?

המוזרה

New member
בדיוק אותו המפורסם ששר את

קניתי לך מחזיק מפתחות שיחזיק לך את המפתחות.. וגם את - אחי דופקיןם אותך איזה פראייר אתה אחי דופקים אותך תתעורר נשמה - וזה בדיוק אותו אחד שמזמר תא השיר האלמותי "פקח אני פורק סחורה" ועוד רבים וטובים. בקיצור כמו שאמרה אביבית - אסי וגורי הלא הם קוקו וסטיב.

shellyland

New member
מה שמזכיר לי ../images/Emo56.gif

החלטתי לשים את "את מסננת אותי" במענה הקולי של הסלולרי שלי, לכל אלה שנמאס להם לשמוע את אחותי שרה שם "מישהו שומע אותי" ולכל אלה שהתלוננו שההודעה שלי ארוכה מדי. גנגי, מתי את מביאה לי את הדיסק?

shellyland

New member
שום התחמקות

קבענו למחר בעשר בבוקר, ואת לא נכנסת בלי קוקו! ואם סיימת עם אלאניס אשמח לקבל גם אותה (לפחות חלק ממנה) בחזרה. הגעגועים הורגים אותי.

למעלה