חאלאס כסאממקום.
ה השמש זורחת גם היום New member 23/2/13 #73 אני חושבת שגם פפו הגיע לפורקן הגיע פורקן. השמועה אומרת שמזרחיות זועמות זה הקיק שלו.
ס סpap New member 23/2/13 #74 תפסיק כבר לקבל טיק בעין כל פעם שקצת סוער פה פומה אופס סליחה ילד* למה שלא תלמד להנות כמו כולם?
ס סpap New member 23/2/13 #82 ילד... אני כן, תתפלא. אני נהנה פה משלושה דברים -צחוקים -ריבים -פוסטים מעניינים -ומסוזי
נ נסחפת עם הגלים New member 23/2/13 #88 בטח, בכית כמו תינוק לסוקי באותו לילה אל תגיב לי אם אין לך משהו מעניין לכתוב. ביי.
י ילד רע ומר New member 23/2/13 #89 שים לב. ברוב הריבים זה הופך לניסיון להשפיל את הצד השני, ורצוי לגרום לו להרגיש ממש חרא. אם אפשר ללחוץ לו ממש במקום אישי כואב - זה בכלל הצלחה מסחררת. מה יש ליהנות מדבר כזה. אתה יכול להסביר לי? (עם כל שאר הדברים שמנית - גם אני נהנה, למרות שסוזי יכלה להשתדל יותר)
שים לב. ברוב הריבים זה הופך לניסיון להשפיל את הצד השני, ורצוי לגרום לו להרגיש ממש חרא. אם אפשר ללחוץ לו ממש במקום אישי כואב - זה בכלל הצלחה מסחררת. מה יש ליהנות מדבר כזה. אתה יכול להסביר לי? (עם כל שאר הדברים שמנית - גם אני נהנה, למרות שסוזי יכלה להשתדל יותר)
ס סpap New member 23/2/13 #96 ילד, אל תהיה ילד המקום הזה הופך לדף פייסבוק אם אין בכלל ריבים ואשתמש בתרוץ של המבוגר האחראי היא התחילה
ילד, אל תהיה ילד המקום הזה הופך לדף פייסבוק אם אין בכלל ריבים ואשתמש בתרוץ של המבוגר האחראי היא התחילה
י ילד רע ומר New member 23/2/13 #101 יאללה.. נניח.. איףףף.. ומה זה "היא התחילה"? זאת בחורה עם ציצים גדולים במיוחד. אל תגיד שציפית גם לאינטלקט. אה?
יאללה.. נניח.. איףףף.. ומה זה "היא התחילה"? זאת בחורה עם ציצים גדולים במיוחד. אל תגיד שציפית גם לאינטלקט. אה?
W wish2 New member 23/2/13 #114 אבל היא התחילה היא היא היא כל הזמן היא מתחילה. והיא מקללת את השיער שלי.
W wish2 New member 23/2/13 #128 אני לא צריכה אותה אני פשוט נינכסת לגוגל וכותבת: "תושב קריית אונו ביקש לקבל החרי מס על ביקורים במכוני ליווי. לטענתו הוא לא הצליח לתפקד ב96% מהפעמים".
אני לא צריכה אותה אני פשוט נינכסת לגוגל וכותבת: "תושב קריית אונו ביקש לקבל החרי מס על ביקורים במכוני ליווי. לטענתו הוא לא הצליח לתפקד ב96% מהפעמים".
נ נסחפת עם הגלים New member 23/2/13 #125 סתמי מקופחת תספרי איזה פורנו ראית אני סקרנית כבר מימים ימימה.