תעזרו לי בבקשה

תעזרו לי בבקשה

אוקיי אז ככה יש לי חבר כבר 6 שנים כיום אני בת 21 וחצי וגם הוא.... לפני כחודש הוא התחיל ללמוד פסיכומטרי והכיר שם בחורה... השניים התחילו להתקרב והם מסמסים אחד לשני מהרגע שהם קמים ועד הרגע שהם ישנים,, בהתחלה זה היה על הלימודים ואז זה נהיה על החיים.

אני והחבר התחלנו לריב עליה שיפסיק לדבר איתה כל הזמן וזה מעצבן שהוא משקיע בה אנרגיות ולא בי. הוא אמר שאני סתם מחפשת אותו וזה רק בשביל הלימודים, אחרי הלימודים אין לו סיבה לדבר איתה.

התחלתי כבר להתחרפן מזה ופרצתי לו לפייסבוק יש לי את הסיסמא..

היו שם הודעות ביניהם עד 2 בלילה ובשיחה שלהם הוא סיפר לה על הקשר הגרוע שלי איתו והחוצפנית הזאת יש לה בכלל מה להגיד..

הם התחילו לדבר שם על סקס כמובן שהוא טען שזה היה בצחוק.. וכמובן לצחוק עלי שאני לא זורמת לשלישיה איתם וחה חה חה כמה שזה מצחיק. והחוצפנית הזאת עוד רשמה לו שהמיטה שלה קרה ולא בא לה לישון לבד ואז בשיא החוצפה רשמה אני רוצה שתבוא לישון אצלי במיטה .
כמובן שאני קרסתי

דיברנו על זה והוא אמר שהוא מצטער ושזה הייתה מעידה חד פעמית, מאז אני בחרדות, והם התחילו להפגש אצלה בבית למטרת לימודים, כמובן שביררתי עם הוא הולך אליה לבד או לא והוא אמר לי שיש איתם עוד שניים מהפסיכומטרי בביתה.

אני כמובן לא מאמינה לו.
מאז אני משגעת לו את החיים ומתקשרת באובססיביות כל שניה ומזמינה אותו לבוא אלי והוא כמובן נענה בסירוב ואומר שנמאס לו כבר מהחנק הזה.

מה אני עושה כבר ?? החיים שלי הרוסים לא טוב לי אותו כלום לא משתפר הפסיכומטרי הזה נגמר עוד 12 יום ואני לא מסוגלת יותר

אשמח שתגידו לי איך להתנהל? אני אובדת עצות

מה אני עושה אני מרגישה שהוא בוגד בי כל שניה

קארניו

New member
האמת היא שעל פניו נראה

שאת מאבדת את מקומך לטובת הבחורה וכל התקפת קנאה שלך רק מחלישה אותך יותר
ומזרזת את הפינוי שלך מהזירה .

תפסיקי עם הלחץ והסצינות שכפי שנוכחת הם הזיקו יותר מאשר הועילו ולכן או שהאהבה שלך אליו תנצח בקרב עליו או שלא . יכול להיות שהחבר שלך כבר החליט את ההחלטות שלו כי ההתעקשות ואופן ההתנהגות שלו מעידים על התעניינות יתר בבחורה מעבר למקובל וזו רק שאלה של זמן עד שהוא יאזור אומץ ויפרד ממך.
אני יודעת שלא לתגובה כזו את מצפה ולכן צר לי שאני נאלצת לאכזב אותך.

גארוטה

New member
מה לא ברור?

זה כבר נגמר ביניכם מזמן רק שלאף אחד מכם אין את האומץ להודות בזה.
בגיל 15 זה עוד היה מרגש וסבבי, היום זה כבר "הוא מרגיש חנוק" ואת "החיים שלך הרוסים ולא טוב לך איתו"

אלה הנשימות האחרונות שלך הקשר. או שתסיימי אותו בכבוד או שתאכלי לעצמך את הלב או שתצטרפי לשלישיה.

גארוטה

New member
לא נראה לי אפשרי

ואם כן ואת מתעקשת (למרות שלא ברור לי למה) אז בטח לא בדרך הנוכחית, כי ככה את
רק דוחפת אותו לזרועותיה או לאלה של אחרת.
הבחורה המדוברת היא לא הבעיה שלך. הבעיה שלך זה החבר שאחרי 6 שנים גילה פתאום
שיש עוד בנות סביבו, והם מעניינות ומפלרטטות איתו ומחזרות אחריו ומשמנות לו את האגו.
ואת, את מבחינתו כרגע רק מזמזמת לו באוזן ומנדנדת בלי הפסקה, מלאה חשדות ולא נותנת לו אוויר.

שחררי. אין שום כייף בלשמור מישהו איתך בכוח.

chenby

New member
שאלה

אם הוא חבר שלך
וכחבר שלך, הוא מסתמס עם מישהי אחרת, מדבר אתה על דברים אינטימיים, לא פוסח על לשון הרע עלייך, הוא באמת חבר? שלך?
קודם כל נשמע לי שהוא מניאק לא קטן, דבר שני, הוא נשמע כאילו הוא חבר שלה כבר, דבר שלישי, לא מבינה מה את כל כך רוצה לשמור על חבר כזה...
את כלכך רעה לטענתו? למה הוא נשאר?
אני במקומך הייתי לוקחת על עצמי קצת הערכה עצמית, ומעיפה אותו קיבינימט.
הוא בטח לא יהיה החבר האחרון שלך. חבל לבזבז את הזמן על "זוגיות" כזו.

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש חדשות רעות וחדשות טובות.

החדשות הרעות הן שזה כבר נגמר ביניכם. ליבך אכן נשבר וימשיך להישבר עד שתתגברי.

החדשות הטובות הן שאת עוד תודי לו על זה מכל הלב.

והחדושת העובדתיות הן כאלה: קשר מגיל 15 עד 21.5 בהחלט היה מכונן וחשוב וראשון ומשמעותי. אין ספק שגם הקשר וגם הוא, הבחור, תרמו לך המון. אני לא חושב שהוא מניאק. הוא פשוט מרגיש נשוי לך וגירושין בגיל 21.5 זה קצת גדול עליו, כשרבע חיים שלו הוא היה בן זוגך. הוא פשוט לא יודע איך לשחרר.

אני גם מניח שהוא אומר לך שהוא עדיין אוהב אותך, ואני מאמין שזה גם נכון. אלא שהוא כנראה כבר לא מספיק אוהב, ואת בעיקר אחות בשבילו.

באמת שיהיה בסדר, גם אם כרגע את לא יכולה לראות איך. תאמיני לי.

זה נגמר

תודה לכולם אבל זה נגמר... ביום שישי הוא החליט שהוא לא אוהב אותי יותר אחרי 6 שנים עמוסות....

עכשיו רק הזמן יעשה את שלו

בוגד תמיד נשאר בוגד

Aski7

New member
מה שכואב לך

זה העובדה שלא הספקת לו והוא רצה מישהי אחרת וזה לא תרוץ להמשיך לרצות שיחזור אליך
זה יעבור תהיי חזקה

כואב עכשיו, אבל עוד מעט

את תגלי את עצמך מחדש, איך זה להיות את פשוט את
ואם תעשי את התהליך נכון את רק תצמחי ממנו ותגדלי ממנו.
תשקיעי את מירב המאמצים בגדילה שלך ולא בלרדת עליו ולחשוב כמה הוא היה רע.

שיהיה בהצלחה ומאחלת לך אהבה חדשה

איציק911

New member
את בת 21 כל החיים לפנייך...

תיפרדי ממנו היום זה יראה לך קשה וסוף העולם אבל הזמן יוכיח לך כמה טוב עשית לעצמך ותמצאי מישהו טוב ממנו.

ואגב אם תראי לו שאת מתחננת להישאר איתו אז תשיגי תוצאות הפוכות הוא לא ירצה אותך.

תיפרדי ממנו תעברי תקופה קשה אבל בסופו של דבר את תראי כמה זה ישתלם לך

אה, היא חוצפנית. החבר שלך קדוש אני מניחה?

עצוב שהמיזוגניה כ"כ עמוקה בחברה שלנו.

סטנגה Joe

New member
לא ברור

מה קורה שם.
מה שכן ברור שכמה שאת יותר לוחצת אותו המצב שלכם מתדרדר.
אולי זמנכם תם?
אתם צעירים מאוד וכדאי לשניכם להתנסות בעוד מערכות יחסים.

nirity1

New member
קחי את זה כשיעור איך לא להתנהל

להתקשר לבחור מליון פעם , לפרוץ לו לפייסבוק , אלו התנהגויות של ילדה קטנה.
הגיע הזמן להתבגר ולעבור הלאה.
כפי שכתבו לך כבר :
הקשר נגמר. וככל שתאבקי יותר את רק תשפילי את עצמך יותר
הגיע הזמן לעבור הלאה. לצאת עם חברות ולבלות קצת. אולי גם למצוא לך איזה ריבאונד קטן.

אייבורי

New member
הבעיה

שאת מסרבת לקבל את העובדה המצערת
שהקשר שלכם נגמר
אז את עושה לו החיאה באובססיביות ומסרבת לקבוע את שעת המוות.

if you love somebody...

בקיצור, שחררי...
אז נגיד שתצליחי ותכבלי אותו בחזרה אליך
ונגיד שאפילו תתחתנו יום אחד
ואת תהיי היחידה שלו מגיל 15
והוא יהיה מלא חרטות בגלל זה
מה זה יתן לך?

תני לו ללכת, תפרגני לו חופש.

צאי גם את לחופשי. למרות שזה נכפה עליך תראי בזה הזדמנות לגלות את עצמך בלעדיו, או עם מישהו אחר.

ימים יגידו אם נועדתם זה לזו או שלא
בכפייה- זה בטוח לא יהיה טוב.

למעלה