תעזרו לי בבקשה

toxic babe

New member
תעזרו לי בבקשה

אתמול התקשרתי לחבר. חשבתי שהוא יצא בדיוק ממבצע אבל מסתבר שהוא בכלל בבית והתבטל המבצע. שאלתי אותו למה הוא לא יכל להגיד, הרי אני מודאגת והוא תירץ את זה בזה שלא בטוח שהוא יישאר בבית ויכול להיות שהוא ייאלץ לחזור לבסיס. אבל בכל מקרה, למה לא להגיד. אני לא דורשת ממנו לדעת מה הוא עושה בכל רגע נתון, אבל למה הוא לא יכול להבין גם אותי. אני בסך הכל דואגת לו וכל היום מתעדכנת בחדשות כדי לבדוק שהכל בסדר, כשהוא יכול לשלוח אסאמאס קטן "הכל בסדר איתי, אני בבית/בבסיס/וואטאבר" היו כמה פעמים כאלו שהוא לא היה אומר לי שהוא בבית, מן הרגשה כזאת כאילו הוא מסתיר את זה ממני, כאילו הוא לא רוצה להפגש איתי בסופשבוע. תמיד בכל פעם כזאת התווכחנו. אז חוץ מזה שהתעצבנתי עליו בנוגע לזה, התחלתי להעלות גם דברים אחרים כמו זה שהוא לא השתדל מספיק כדי להגיע ליומולדת שלי שהיא בסך הכל פעם בשנה. אני יודעת שהוא אוהב אותי אבל השאלה היא עד כמה הוא מוכן ללכת בשבילי וכנראה שלא מספיק. הרי מה ההבדל בין שבוע שעבר להשבוע? בשבוע שעבר הוא כתב "יצאתי הביתה" אחרי זה התקשר ואמר לי לבוא. ומה השבוע? מה השתנה? זה קורה לכן גם? תגידו לי שאני לא היחידה, זה פשוט מתסכל אותי ושם אותי במצב כזה לא נעים.

BaaaaaRi

New member
../images/Emo201.gif

קודםם כל שבת שלום :) אז ככה: לי בנתיים לא קרה שירין הגיע הביתה ולא אמר לי, הוא חצי שנה בצבא, לטובתו גם כדאי שזה לא יקרה, אנחנו גם גרים באותה עיר.. ודי קרוב...וגם יש לי את אחותו משתפ"ית שלי:) חחחח לא יודעת אולי אני לוקחת את זה למקומות רחוקים, אבל זה מעיד על זילזול, חוסר הערכה או לא יודעת מה...אנל'א אשקר לך ואגיד לך שיש מצב שככה וככה... אני באמת לא יודעת את הנסיבות אבל כשמסתכלים מהצד זה נראה כאילו הוא עושה כזה טובה. חזרה הביתה זה הדבר הכי מינמלי שבחורה מחכה לו, לא רק זה גם היומולדת שלך, היום המיוחד שהוא רק שלך, שחבר שלך וכל האנשים הקרובים לך אמורים להקדיש אותו רק לך, גם לזה הוא לא הגיע, את חייבת לתפוס אותו לשיחה בארבע עיניים, שיחה קשה אפילו...לא יודעת מה איתך אני כבר ממזמן הייתי מתנהגת אחרת.. בהצלחה..:) כל מה שקורה לטובה..

toxic babe

New member
בניגוד אליכם אנחנו גרים מאוד רחוק אחד מהשנייה

קריית שמונה- בית שמש רחוק הא? אבל עדיין לקחנו את זה בחשבון וזה בכלל לא קל, אבל הקשר הזה מתבסס על תקשורת בעיקר ופגישות בסופי שבוע. אבל אם אין תקשורת מה זה שווה?! אני מאוד נעלבת מזה, כאילו הוא לא מתייחס אליי כאל חברה שלו, אלא סתם... בדיוק זה- מזלזל! כבר דיברתי לו על עניין הזלזול וחוסר הכבוד. הוא טוען שזה שטויות ושהוא מכבד אותי... אבל כל הדברים האלו שהוא עושה או לא עושה... פשוט מדכאים אותי... בזמן האחרון אני פשוט מוצאת את עצמי בוכה. נמאס לי אבל אני גם לא רוצה לוותר על זה ולגמור את זה ככה. יש בינינו משהו קסום ואנחנו כבר לא מעט זמן ביחד בערך 8 חודש... מה עוד אפשר לעשות? אני אובדת עצות

אני לא מזדהה, אבל יכולה להבין.

זה תלוי בבן אדם. חבר שלי לא עושה לי ככה הרבה מאודדד זמן שהוא בבית הוא איתי (וזה לא משנה אם הוא יצא אחריי שבועיים או כל שבוע חמשושים). אבל אני נותנת לו את החופש גם כשאנחנו ביחד.. הוא ישן, במחשב, מנגן, עם המשפחה.. הכל כשאני בסביבה.. אבל הייתי מבינה אותו, עד כמה שזה מבאס ומכעיס, אם הוא היה רוצה להיות קצת לבד כי בסך הכל אין לו הרבה זמן עם עצמו בצבא טוחנים אותם וקשה להם והם צריכים לנוח ולחשוב. אני חושבת שהדבר היחיד שחבר שלך עשה לא בסדר זה רק שהוא לא התקשר להודיע לך שהוא בבית הוא יכל להגיד לך וואלה אני בבית אבל אני רוצה להיות לבד\עם חברים\ לישון ואת תצטרכי לקבל את זה ולתמוך בו. פשוט תסבירי לו שאת מסוגלת לדעת שהוא בבית ולהבין את זה שהוא לא רוצה להפגש כי עצם זה שהוא לא מספר לך זה הכי מעליב.

Jeanne D Arc

New member
מצב כל כך מוכר ../images/Emo4.gif

רק שאצלי הוא הפסיק להגיד שהוא יוצא כבר לפני כמה חודשים למרום טוב זה לא מגיע הוא תירץ את זה שהוא לא יכול לתת לי את כל הזמן שלו והוא רוצה לישון, רק שבמציאות הוא יצא עם חברים שלו וידידות שלו.

Jeanne D Arc

New member
כן זה קטע גרוע שכזה..

אבל לפני שנפרדנו פשוט הוא לא היה אומר לי אם הוא חוזר, ולא היה מודיע לי שום דבר
ואני מאחלת לך רק טוב, ושהמצב שלך ישתפר ושהזוגיות שלכם תפרח

NICA90

New member
אצלנו אין כזה דבר...

והייתי נורא נעלבת אם חבר שלי היה עושה את זה. הוא גם ככה חוזר פעם ב-, אם לא נהיה ביחד לפחות כשהוא חוזר, אז מתי נתראה? פעם בשנה? כמו שכבר אמרו... מצביע על זילזול, ללא ספק. הרי הוא יכל להתקשר... להגיד שהוא חזר, לראות אותך לזמן X ואחר כך, אם הוא כל כך רוצה... לעשות דברים אחרים.

toxic babe

New member
אין דבר כזה "לראות אותך לזמן X"

בגלל שאנחנו גרים רחוק אחד מהשנייה. אז אם הוא בא אליי אז זה לכל סופשבוע.

מממ לא קרה לי...

מצטערת לאכזב אותך
תמיד אנחנו מדברים על היציאה לפניה ואני תמיד יודעת מתי הוא יוצא ושנינו מתרגשים כמו ילדים קטנים... לא נראה לי טבעי שהוא לא יעדכן אותך בדברים האלה. הוא צריך לרצות להיות איתך, לחכות לרגע הזה שהוא יהיה בבית ויוכל לחבק אותך! ככה אני חושבת לפחות... אולי תדברו על זה?

למעלה