תעזרו לי בבקשה :(

תעזרו לי בבקשה :(

טוב אז ככה.. יש ילד שאני דלוק עליו כבר הרבה זמן.. ורק בזמן האחרון התקרבנו. עכשיו אני לא יודע אם הוא בקטע או לא.. ידידה שלי אומרת שהוא בקטע של בנות.. וגם לי ניראה.. אבל היא אמרה לי "אם לא הייתי יודעת שהוא בקטע של בנות זה היה ניראה כילו הוא מתחיל איתך.." וגמני מרגיש ככה לפעמיים... זה מתחיל איתי אבל שונה.. כשהוא איתי אז הוא מתנהג אחרת מאיך שהוא מתנהג עם חברים שלו.. עם חברים שלו הוא לא רגיש והכל.. שהוא איתי אני רואה בו צדדים שאפחד לא ראה אותם אצלו ושרק אני ראיתי. והיה פעם אחת שהיינו בים וזה היה כל כך כיף להיות איתו שם! שחינו אני והוא ואז מדדנו כפות ידיים בחול.. ואז באתי לשים את שלי על שלו והוא עם את שלו עלי חח ככה כמה פעמיים [והלב שלי דפק כמו לא יודע מה] ואז היה את החיוך המבוכה הזה... ואז התחלנו לצייר על החול חח ואז הוא ניסה לעשות עמידת ראש בלי הצלחה 100 פעם בערך חחח ואז סתם רצנו על החול השתוללנו צחקנו יואו היה מזה כיף... אז בבקשה אתם יכולים לעזור לי איך שהוא שאני אגלה עם הוא בקטע או לא בלי להרחיק אותו ממני? תודה לעוזרים :)

moshe34

New member
ככל שתכיר אותו יותר זמן, ככה יהיה לכם יותר קל

תוכלו לדבר יותר בעתיד ואז תוכל לתפוס את הזמן הטוב ביותר ולשאול אותו סתם נגיד מה הוא חושב על בנות או מה הוא חושב על בנים

כה אבל

בנתיים זה לא מתקדם לשום מקום =\ זה נתקע.. אולי אני צריך לעשות משו?

A V 1 3

New member
פשוט תהנה מכל רגע

זה נשמע כל כך כיף

TheMessyOne

New member
אתה יכול לנסות ..

אין לך מה להפסיד : | , נכון ? חח מכיר את ההרגשה של הלב שדופק מהר =] . מממ גם יכול להיות שהוא אוהב בנות ומשהו בך עשה לו משהו? יכול להיות שהוא לא רוצה שידעו מה הוא באמת.. יש אלף (ואחת ) סיבות.. אני אומר שכדאי לנסות =ם

הקטע עם הכפות ידיים לא אומר כלום

יענו יש כאן משהו אבל ממש אל תסתמך על זה.......... פשוט אתה רגיש אז הוא רגיש אליך בחזרה וברור שעם המופרעים הוא יתנהג שונה... נראה לי שאתם עוד אהבה נכזבת של סטרייט והומו. תזהר להיכנס לזה חזק מדי זה יקרע לך את הלב קשות !

וול,

דבר ראשון, בבקשה, בשבילך - אל תפתח יותר מידי ציפיות. יכול להיות שאמת מרה מתגלה מאחורי כל זה והדבר האחרון שאני רוצה שיקרה הוא שתפגע ממנו. לדעתי, כדאי שתמשיך להסתובב איתו, רק מההרגשה של "אם הוא כזה" זה כבר חוויה, רק שוב, אל תפתח יותר מידי ציפיות. אתה יכול לשבת איתו, לדבר איתו על הנושא. למשל לומר "הייתי בהופעה של עברי לידר, היה ממש כיף, למה הרבה אנשים נטפלים אליו כי הוא הומו, כאילו אז מה?" ולראות מה התגובה שלו. זאת סתם דוגמא, אתה יכול להמציא כל מיני דברים שנראים לך ולקחת את זה מהמקום שלך ולראות מה קורה איתו (וכמובן לחזור ולספר לנו
). יותר מזה אין לי הרבה מה לומר, לא הייתי בדיוק באסיטואציה כמו שלך, אבל היה לי משהו דומה.

למעלה