תעזרו לי בבקשה דחוף!!!

תעזרו לי בבקשה דחוף!!!

אני מאוד מצטערת שאני כותבת את זה פה, פשוט בפורום סקס לנוער אף אחד לא רוצה לעזור כבר ניסיתי פעמיים לכתוב וכלום. אוקיי אז ככה אני בת 16 וחצי ואני מבקשת את עזרה שלכם. אז ככה לפני בערך שנה וחצי התחלתי לאונן והכל היה טוב ויפה ולא כאב לי שום דבר, ולפני כמה חודשים בערך (וזה עדיין נמשך) זה היה בסוף חודש שישי, אחרי האוננות הרגשתי כאבים נוראים באזור הדגנגן ולא ממש הבנתי למה זה ככה והחלטתי להפסיק לאונן לכמה זמן והכל עבר לי. ואז כשהתחלתי עוד פעם לאונן אז זה עוד פעם קרה, ואני פשוט לא יודעת מה לעשות אני לא מבינה ממה זה, הכל היה פעם בסדר אחרי האוננות לא הרגשתי שום כאבים. אז בקיצור אני לא יודעת מה לעשות ואין מצב שאני מספרת את זה לאמא או הולכת לרופא נשים (כי אמא בטוח תדע). ועכשיו השאלה שלי היא כזאת האם אוננות יכולה לגרום לנזק כמו:סרטן, צ`סטות , כל מיני גידולים או לעוד דברים? כי אני כל הזמן בלחץ וכבר מזמן הפסקתי לאונן בכלל, יכול אולי גם שפצעתי או שרטתי את עצמי קצת ובגלל זה הדגנגן שלי רגיש? וזה יעבור לי? תודה לכל מי שעוזר לי!

היי עוד פעם

קודם כל בשביל ידע כללי אני בתולה. אני מאוד מבקשת ממכם אל תגידו לי ללכת לרופא נשים כי אין מצב! ותראו יכול להיות שזה אולי לא בגלל האוננות? אולי יש לי שם איזה פצע בפנים או משהו? או צ'יסטה בדגנגן? ועוד משהו תראו לפני כמה זמן לא היה לי הרבה זמן מחזור (אבל אחר כך הוא הגיע) ויצאו לי כל מיני הפרשות והיה ריח ממש לא נעים, ואז אני זוכרת שהתקלחתי ממש הרבה וחזק שלא אהיה ריח (אפילו לפעמים גם נשארתי כמה דקות עם סבון) יכול להיות שאולי בגלל זה ? טוב אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי !

אוף

אתמול סתם נגעתי בדגנגן שלי בשביל לראות מה יש לי, והיום כשקמתי שוב יש את הכאבים כמו שהיו פעם אוף מזה יכול להיות אני מזה בלחץ? ותגידו מה אני יכולה להמציא לאמא ולהגיד לה שתלך איתי לרופא נשים? כי אין לי ממש חברה קרובה או בת דוד או משהו אני מעדיפה את אמא, אבל בחיים שלי אני לא אגיד לאמא שאני מאוננות כי היא אישה צנועה והכל אז בטוח לא תבין אותי שזה נורמלי לחלוטין. ועכשיו יש לי תחושה שאולי זה בכלל לא מאוננות כי תראו אוננתי כבר הרבה זמן ולא היה כלום. יכול להיות שאולי יש לי משהו רציני בדגנגן אני כל כך פוחדת אני כל היום בלחץ בגלל זה

אוף

קודם כל את צריכה להרגע. לא יכול להיות שום דבר מידי רציני באזור הזה ורוב הסיכויים שכל התחושות שלך הן מלחץ ומחשבות בלתי פוסקות על מה שיש או אין לך. מקסימום יכול להיות שיש לך דלקת או איזשהוא פצע שנפצעת מהאוננות. כן כדאי שתגשי לבדיקה. את פשוט צריכה לומר לאמא שלך ששורף ומגרד לך באזור אבר המין. אין בכך שום בושה. היא לא צריכה לדעת שאת מאוננת . זה קורה להרבה בנות ללא קשר אם הן מקיימות יחסי מין או לא וזה יכול להיות למשל מדלקת של פטריה או משהו אחר. כך תוכלי ללכת עם אמא וכשאת אצל הרופאה היא יכולה להיכנס בהתחלה ולצאת בזמן הבדיקה. כך תוכלי לספר לרופאה מה באמת מציק לך.

תודה לך ועוד משהו...

יכול להיות שיש לי איזה חצ'קון או סתם פצע כמו הרפס אבל בפנים? כי אני רואה משהו באיזור הדגנגן משהו כזה נפוח ואני בטוחה שזה לא מאוננות, כי לפני שכל זה קרה לי לא אוננתי כאילו סתם כאב לי ממש קצת ואחרי האוננות זה התחיל יותר לכאוב לי, אולי אני פשוט צריכה להפסיק לאונן לכמה זמן והכל עד שזה יעבור ואז לראות מה אהיה. טוב אז החלטתי ככה בינתיים לא ללכת לרופא נשים (כי בעוד כמה ימים בערך אני צריכה לקבל מחזור ואחרי המחזור אם זה לא יעבור לי אז אני אלך).

וגם

כן. יכול להיות שיש לך פצע בפנים. גם יכול להיות שפצעת את עצמך וגם יכול להיות שזה בגלל זיהום שלא קשור למשהו שאת עשית. בכל אופן, זה לא הרפס אם לא קיימת יחסי מין ( מכל סוג שהוא) עם מישהוא שיש לו הרפס. לכי להיבדק אחרי המחזור. אפשר גם לפני או בזמן בגלל שזו לא בדיקה פנימית ממש ( כי לפי הבנתי את בתולה, נכון?)

למעלה