תעזרו לי אני מתלבט!!!

תעזרו לי אני מתלבט!!!

אהלן לכולם, אני רוצה אופנוע רק לסופרמוטו ולא ככלי תחבורה. שאלתי אותכם לפני כמה ימים על WR250F 02 ופחות או יותר כולם הסכימו שהוא לא מתאים למשימה. אני עכשיו מתלבט בין YZ450F 03 ל - YZ426F 02. ה-03 מוסב כבר לסופרמוטו ורוצים עליו 38 אלף, וה - 02 לא מוסב והוא במצבו המקורי ככלי למוטוקרוס שרוצים עליו 28 אלף. אני ממש רוצה שתעזרו לי כי אני רוצה כבר להתחיל לרכב ולא לדבר על זה כל כך הרבה. יש גם את ההתחשבות מבחנתי של זה שאני צריך לקנות טנדר להובלת האופנוע כי זה עוד כסף!!! תודה ענקית על כל עזרה והתייחסות רצינית. עופר

מקפיץ, חשוב לי להתייעץ איתכם!!

אני רוצה שתגידו מה אתם חושבים מנסיונכם הרב בתחום. עופר

fungas

New member
פשוט

ה-450, בלי לחשוב פעמיים. חדש יותר, חזק יותר ומוסב לסופר. וכל זה בתוספת סכום שגם ככה תשקיע ב-426. איפה פה הדילמה? FUNGAS

LY 192

New member
אם פנגס אומר , זה מספיק../images/Emo6.gif

או שאתה מתחיל מ- 1-0 ומחכה להגיע ל 450-0 ?

lucca227

New member
הפאנגס עוד התבטא בעדינות

א י ן מ ק ו ם ל ה י ת ל ב ט ו ת לך על ה- 03, במילא לא תצא בנזק של פחות מעשיריה על הסבת ה- 02, ואחרי כל זה נשארת עם כלי ממודל ישן יותר. בנוסף, ה- 450 הוא גרסה טובה יותר של ה- 426. אה כן, ופאנגס שווה הרבה יותר מנקודה.

LY 192

New member
עוד דבר...

בשני המקרים אתה בS2 אבל על כבר בפרק הבא!!!

שחרלרט

New member
אם פנגס וכפיר ממליצים על 450

זה אומר שהם לא רוצים אותך בS1 כי הם מפחדים,אז תיקנה 620 ותראה להם מה זה. סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם

LY 192

New member
לפי ההודעה של XT600E נשאר לך רק

450. אבל מצד שני ,יש למכירה קטנוע אצל סיני שב-45K אפשר לעשות ממנו CRF . כמובן שבתקציב הזה תצטרך להסתפק בצביעת המרייט.

שחרלרט

New member
לומי תקשיב לי ותקשיב לי טוב!!!

החוסר עבודה הזה מטמטם לך את המערכות אני מבקש ממך להפסיק!!,אני לא יכול יותר.

LY 192

New member
שחריקו מתי תפנים ת'עובדה שכשעובדים

איןזמן לעשות כסף

LY 192

New member
תחזור אחרי ובקול רם

היום היום הראשון של שארית חיי

למעלה