תעזרו ליי

mayarose2

New member
תעזרו ליי

אני בת 16 ויש לי בעיה קטנה בקשר לאהבה. יש לי ידיד שהוא די קרוב אליי.. כאילו באייסי אנחנו מדברים על הכל אבל במציאות בקושי..ואני וחברות שלי נפגשות איתו ועם חברים שלו מדי פעם. ונדמה לי שהוא רוצה אותי.. אבל אנחנו ממש לא מתאימים. הוא נמוך ממני והוא קטן ממני בכמה חודשים והוא גם קצת ילדותי.. לפני כמה ימים הוא הציע לי לצאת איתו לבד.. אני לא יודעת מה לעשות.. אמרתי לו "נראה".. והקטע הוא שנדלקתי על החבר הכי טוב שלו ואני מממממש רוצההה את חבר שלו אבל מצד שני אני לא רוצה לפגוע בו.. אז יש לי 2 שאלות 1) מה לעשות כדי שהוא לא יפגע?? לצאת איתו או לא? 2) איך אני משיגה את חבר שלו שנדלקתי עליו מבלי לפגוע בו?

לא לצאת איתו.

כי על סמך מה שאת מתארת זה יתן לו את האשליה שאת רוצה אותו. אז לא לעשות שום צעד שעלול להתפרש לא נכון מצידו. כך יתכן שתמנעי את הפגיעה בו, ואם לא אז לפחות תקטיני אותה (אני מניחה שהוא יהיה מאוכזב בכל מקרה). אם הוא רוצה אותך, אז הוא יפגע כשידע שאת רוצה את החבר שלו. את הפגיעה הזו, שלא כמו את הראשונה, את לא יכולה למנוע.

לא לצאת, כי הוא יטפח ציפיות ויחשוב שאת

מעונינת בו, אחרת למה שתצאי איתו וחבל סתם לטפח בו רגשות אם את מעונינת במישהו אחר.

mayarose2

New member
סבבה אבל איך אני אתחמק ממנו..?

איזה סיבה אני יכולה לתת לו שבגגלה אני לא יכולה לצאת??

mayarose2

New member
הוא ביקש ולא היה לי נעים לסרב אז אמרתי לו

"נראה כבר"

"לא נעים"

כמה התעסקתי השבוע בצמד המילים הללו "לא נעים". נעים מת מזמן !!!! בעירק ובסוריה ובאיפה שאת רק רוצה! מה זה לא נעים?! מה זה השטויות האלה?! וחוצמזה לא אמרת לו "כן, אני מסכימה לצאת איתך". אמרת "נראה כבר". זה לא כן אבל גם לא לא. את לא חייבת לו שום דבר. ואם את ממש רוצה לתת לו דין וחשבון אז פשוט תגידי: "סליחה, אני לא רוצה להשלות אותך אבל כרגע זה לא מתאים לי".

omer73

New member
לשאלתך,

כמו שכתבת בעצמך, את לא מעוניינת בו והוא כן, אז זה מיותר לחלוטין לצאת איתו. את לא רוצה לפגוע בו? תהיי בטוחה שאם תצאי איתו בכח הוא הוא יפגע אח"כ הרבה יותר, אבל את יכולה להגיד לו בצורה עדינה שיש מישהו אחר שאת מעוניינת בו (ושזה לא קשור אליו), וככה את יוצאת מזה בסדר.

mayarose2

New member
אבל אני מפחדת שאם אני אגיד לו את זה אז

הוא יתרחק ממני... =[ וכידיד הוא ילד ממש חמודד

אבל הוא כבר לא ידיד שלך מזמן

הוא עבר את שלב הידידות שלכם. את תקועה איי שם והוא כבר מזמן התקדם קדימה.

למעלה