תעזרו לייייי

marinaeizen

New member
תעזרו לייייי

שבוע הבא אני עוברת לבסיס סגור ברמת הגולן שנמצא ליד ראש פינה... קוראים לו סילון נראלי ויש שם מרפאה אזורית בשם מר"ג.. אני אהיה במרפאה.. עובדת מעבדה רפואית (זאת שדוקרת אנשים) אני ממש מפחדת כי אין לי שום שמץ של מושג על הבסיס הזה ממה ששמעתי הוא מוזנח.. הממ אבל השאלה כמה מוזנח ולמה הכוונה?! ואיזה אנשים יש שם? אה עוד משהו שאני יודעת זה שזה של חיל חימוש ושיריון וזה סוג של אוגדת מילואים... הממ זהו נראה אם מישהו יודע עוד פרטים אני אשמח אם הוא ישתף אותי:)

ranzz

New member
פילון לא סילון../images/Emo6.gif

מוזנח, נטוש... מה שתרצי. יש לי הרגשה שלא תראי איך נראה הבסיס בחושך. אלא אם כן תהיה לך איזושהי תורנות של חובשת תורנית או משהו... כולם שם הולכים הביתה בשתיים-שלוש כל יום.

marinaeizen

New member
לאן שלחו אותי..

אתה בטוח שאתה לא מקצין? זה נשמע ממש חרא לפי איך שאתה אומר בשבילי זה יהיה בסיס סגור כי אני מאיזור השרון... דיברתי שם עם איזה אחד והוא אמר לי שחלק הולכים והביתה וחלק נשארים לישון כי זה לא לגמריי בסיס פתוח... יש לך אולי מושג איך האנשים? כי תכלס זה הדבר הכי חשוב שם לדעתי... או איך המרפאה... כי אני הולכת לשרת במרפאה

אפיק1212

New member
אני אפילו לא חייל

אבל במקרה הייתי שם עם מד"א לפני שבועיים. נראה קצת מלוכלך וקטן והוא לא בגולן... הוא ליד ראש פינה. ראש פינה לא בגולן. זה על הגבול פחות או יותר, אבל נחשב גליל (עליון אני חושב)

Amazona

New member
אבל המר"ג באמת נמצא ברמת הגולן

אבל בבסיס שנקרא "הרעם" קיצר היא עשתה סלט..

ranzz

New member
קטן הוא בטח לא.. אבל מלוכלך../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

למעלה