תעזרו לייייייי

למה לא יהיו ?

אני בטוח בהפעם תצליחי יותר בגידול !!!! (לומדים מטעיות) בפעם הבאה תוסיפי לתערובת תוכונים/קוקטלים סלט ירקות/פרות .. תוסיפי קטניות מושרות ותוסיפי קופטיות !!!!

Xboy123

New member
אוי!! כמה עצוב! אני משתתף בצערך../images/Emo10.gif

אין לך מושג כמה אני נהיה עצוב ובוכה כשאני רואה תוכי מת בידיים שלי! זה מאוד עצוב. אני חוויתי 3 פעמים רגעים כאלה. הקוקטייל האפור שלי מת וטרם ידוע לנו מדוע. הוא היה בסדר, באותו יום התחלתי להאכיל אותו ביצה קשה והוא מת על זה. התייחסנו אליו יפה, שבוע-שבועיים לפני הוא היה חולה ומייד לקחתי אותו לוטרינאר, אבל אח"כ הוא נהיה בריא כי נתתי לו תרופה. מעכשיו החלטתי שאם מתים לי(חס וחלילה טפו טפו טפו) תוכים אני לא קונה עוד. מספיק מוות סבלתי בחיים. נשאר לי קוקטייל צהוב-לבן שמאוד אוהבת אותי, וקשורה אליי. אני שוקל לעשות לה בדיקה אצל וטרינאר היא מתעייפת הרבה ומנפחת נוצות הרבה. אז שוב משתתף בצערך!( כתבתי מגילה אז אם לא תקראי זה בסדר)

Xboy123

New member
קחי עצה ממני, אל תקני עוד תוכים

גם אם לא תצליחי לעמוד בפיתוי. תוכים מתים מהר, גם אם מטפלים בו הכי טוב שאפשר, ומפנקים אותו ללא הפסקה, והוא חי בתנאים הכי טובים בעולם. תוכים יכולים למות בפתאומיות ולחלות בפתאומיות כמו שיש אנשים שפתאום חוטפים התקף לב. ים של דמעות זלגו משתי עיניי בגלל התוכי(אני מדבר ברצינות) שמת לי לפני חצי שנה. עד עכשיו לא שכחתי אותו. ולא קניתי חדש מאז כי לא רוצה לראות בעיניים שלי עוד תוכי מת עם עיניים פתוחות וראש עקום כזה וגוף שטוח ומוצק וקריר(כך הגופה של התוכי כשהוא מת). אבל אני לא מכריח אותך לא לקנות, את יכולה לעשות מה שבא לך ופשוט לקנות חדש שיחליף את זה שמת. כמה זמן הוא היה אצלך? פינקת אותו כמו שצריך? נתת לו תשומת לב?

Xboy123

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

Moran Rojas

New member
כן קראתי את המגילה...

ותודה על הודעה בינתיים הכלוב שלה עומד באותו מקום שלו לא נגענו בו אני לא יודעת למה אני לא רוצה לגעת בו אין לי הרבה ניסיון בתוכים ואני חושבת שאני אשמה במוות שלה כי לא לקחתי אותה ישר לוטרינר הייתי מוצאיה אותה כל יום לכמה זמן ונותנת לה לשחק בצמידים שרשראות וכל מה שיש אתם לא יודעים כמה עצוב זה היה לראות אותה קורסת ככה בידיים שלי היא הייתה בתוך מגבת וכל הזמן היא הייתהעולה לכתף שלי גם שהיא הייתה גוססת זה כל כך עצובבבבב ובסוף היא מתההה שלשום לא ישנתי עד 3 בלילה כי כל פעם שעצמתי את העיניים ראיתי אותה מולי מסתכלת עליי בעיניים היפות שללה... ועכשיו אני גם בוכה...

Moran Rojas

New member
הייתי מעלה לכם תמונות שלה

אבל הן כבדות מידי לפורום [הם בדיגיטלית...] אם מישהו יודע להקטין ומעוניין לעזור לי להקטין אפילו 1 שיפנה אליי תודה

Xboy123

New member
אני בוכה בשבילך. חוויתי את הרגע בו

רואים תוכי קורס ומת בידיים. היה לי ציפור אהבה שהיה בתהליך אילוף, ובגלל אי - אכילה הוא מת לי על הידיים. יומיים הוא גסס בין ידיי והאמת היא שרציתי או שימות כבר כי נמאס לי לראות אותו גוסס וסובל(כואב לראות מוות אבל עדיף מסבל) או שיחזור לחיים הרגילים. כשהגיעה הדקה בה הוא מת בכיתי ללא הפסקה, ויותר בכיתי כשקברתי אותו! לראות את החול עוטה אותו, מפריד ביני לבינו לנצח. עכשיו הוא בעולם אחר, ואני מקווה שהוא שמח שם. אני מדבר כאילו כמו אל אישה חח אבל זה שתביני כמה יקרים לי החיות

למעלה