תעזרו לייייייי

Moran Rojas

New member
תעזרו לייייייי

אני לא יודעת מה קרה לקוקטיילית שלי קמתי בבוקר ופתאום ראיתי מן בועה על האף שלה ועל העין אז עשיתי כזה פו והעפתי אותה ואז ראיתי שעין אחת שלה סגורה ועין אחת חצי פתוחה אז הוצאתי אותה מהכלוב וניסיתי להאכיל אותה והיא לא הסכימה והיא שתתתה קצת אני מקווה שתעזרו לי מהר כי זה מצב חירום

ולריה1

New member
כנראה יש לה דלקת בעין

גם לי היו הרבה תוכים שהיה להם את זה... נראה לי שיש משחה מיוחדת ששמים להם עם קיסם אוזניים. אבל אם זה המצב שלה אז אני לא כל כך בטוחה שהיא תשרוד ללא טיפול מתאים.

רואי

New member
אם יש לה בועה על האף

זה שימן שהיא מקוררת באשר לעין כנראה שבאמת יש לה דלקת אבל מוזר שכל זה קרה בלילה אחד... שמת אותה במקום שונה הלילה הזה?

Moran Rojas

New member
הלכתי איתה למוכר שמכר לי

אותה והוא אמר לי שיש לה שפעת ושצריך לחמם אותה ולתת לה אורז רטוב ומים ממזרק ותוך כמה שעות היא תהיה בסדר אבל כל זה היה ב-11 בערך ועד עכשיו היא אותו דבר ואפילו קצת יותר רע והעיניים שלה עכשיו ממש סגורות והיא נראית ממש רע ואני לא יודעת מה לעשות ואני עדיין מחממת אותה ומנסה להאכיל ולתת מים כמה ימים יכולה "שפעת כזו להימשך"?

מוכר ../images/Emo12.gif שפעת ../images/Emo123.gif

אני לא מבין !! שילד חולה לוקחים אותו לרופא, שכלב חולה לוקחים אותו לוטרנר אז למה שתוכי חולה, לא לוקחים אותו לוטרנר
כבר בשעה 10 בבוקר כתבת את ההודעה הראשונה פשוט תתקשרי לוטרנר שמטפל בתוכים.. דרך אגב תגידי למוכר שאמר לך לתת אורז לתוכי חולה, שהוא פשוט ללא יודע מה הוא אומר
תוכי חולה לא אוכל
ועוד דבר, לפי מה שאת כתבת התוכי שלך ממש במצב גרוע

וטרנרים

רשימת וטרינרים המתמחים בציפורים- ירושלים- ד"ר חגי אלמגור-, 025382259, 297149-051. ד"ר ויוי הררי- 025703075, 505073-056. ד"ר אליזבת קויפמן- 026514898, 300874-056. רמת גן- ד"ר תמר מוצרי- 564638-051. קרית אונו וחולון- ד"ר קמינסקי- 6358850-03, 506133-03. הרצליה- ד"ר שור- 434989-052. ד"ר רון אלעזרי וולקני- 323444-053. רעננה- ד"ר שלומית לוי- 7748753-09 ראשל"צ- אנימל-מרכז וטרינרי- 9414904-03. שבי ציון- ד"ר אורי בנדהיים- 694436- 052. אני מניח שישנם עוד כמה...

Moran Rojas

New member
היא מתההההההה!!!!!!!!!

סיסי מתההההההה
היא מתה לי בידיים אני לא מאמינה לפני בערך שעה החזקתי אותה ופתאום היא הפילה את הראש קדימה אני רוצה את סיסיייייייייי אני מבקשת שתתפנו לרגע ותדליקו לסיסי הקוקטיילית הכי מתוקה בעולם נר....

../images/Emo16.gif

ולכולם !!! בכל פעם שתוכי נראה חולה חיבים לקחת אותו לוטרנר (תוכי שנראה חולה הוא בעצם גוסס נ.ב. האם שנגעת לה בבבטן הרגשת את עצמות החזה ? ועוד שאלה.. איזה אוכל נתת לה בדרך כלל ?

talkk

New member
../images/Emo16.gif

אני משתתפת בצערך, גם התוכית שלי מתה לי בידיים אבל לא משפעת... אני מקווה שלא תדעי עוד צער אצל תוכים ובכלל. אני שבועיים אחרי המוות שלה קניתי קוקטייל חדש, אבל כל אחד לפי השיקולים שלו... מקווה שתתנחמי, טל

B l o F

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo118.gif../images/Emo16.gif

Moran Rojas

New member
כן הרגשתי עצמות

המוכר אומר שנראה שהיא לא אכלה משהו כמו שבוע אבל כל פעם שההיתי מסתכלת עלייה הייתי רואה אותה אוכלת אז זה די מוזר ונתתי לה תערובת מוכנה לקוקטיילים[היה בזה גרעינים.וגרעיני חיטה אני חושבתוכל מיני זרעונים אני מקווה שתלמדו מהטעויות שלי

יש לך עוד תוכים ?

אם כן אני מציע לך לקחת לפחות עוד 10-20 אחוז מהתוכים לבדיקת קלמדיה. (בשביל בשקט). אם התוצאות יראו שזה לא קלמדיה אז כנראה לאת לא מאכילה אותם כמו שצריך
בכל אופן אשמח ליעץ ולעזור

OZ MASTER

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

צריך לקחת מייד לוטרינר שרואים שמשהו לא בסדר עם התוכי :(

RoMik

New member
אני מישתתף בצערך../images/Emo16.gifומי יתן שזהלא

יקרא יותר

Moran Rojas

New member
אין לי עוד

וכנראה לא יהיו בזמן הקרוב נתתי לו תערובת מוכנה לקוקטיילים מה לא בסדר בזה?

Moran Rojas

New member
אין לי עוד

וכנראה לא יהיו בזמן הקרוב נתתי לו תערובת מוכנה לקוקטיילים מה לא בסדר בזה?

למעלה