תעזרו דחוף-בבקשה

tushi333

New member
תעזרו דחוף-בבקשה

שלום רב. השבוע הייתי בדיכאון רציני. גיליתי שיש לי בעיית גישה איומה שגורמת לי לליקוי ביחסים בינאישיים בהם אני גרועה לחלוטין. אני מודעת לכך שבאופיי אני חמודה וכו' אבל התכונות הגרועות עומדות עכשיו על הפרק. לאחרונה גיליתי שאפילו החברות הכי טובות שלי אומרות שאני מתעסקת בלקנות בגדים מאשר בלהיות איתם ולצאת עם החברה. אני מרגישה שאני משעממת. אני מרוחקת ומאד מאד סגורה. כמעט שבניתי לעצמי עולם בספירה אחרת, מוגנת יותר. בכל מקום שאני נמצאת, אפילו בעולמות שבהן חשבתי שאני הכי שייכת מעמדי לא בטוח, ואני מרחפת לגמרי. נראה לי שזה היה כך מאז ומתמיד. תמיד כשאני במקום אחד, אני רוצה להיות במקום אחר. אני די איטית ומאד פאסיבית, מרגישה כמו בת 100 ולא 20. בעוד שלכולם יש תוכניות לגביי החיים, אני די ילדותית ולא מטרידה את עצמי בבעיות גדולות מידי. לאחרונה כל זה עלה על הפרק כי אני חושבת להתחיל לצאת עם בנים. בנוסף לכל הצרות, אני גם דתיה מאד ולא היה לי שום קשר כלשהוא עם בן מעבר לשלום ולהתראות. אני שכולן אומרות שאני משעשעת, שנונה כשרונית וכו, מרגישה נורא. כמעט חסרת יכולת כשזה קשור לבנים. כל הבעיות שציינתי בהתחלה קורות והביישנות האיומה שלי בנוסף לשעמום ולזה שאני רדומה ולא "חיה" כמו צעירות בגילי מקשה עוד יותר. הבעיה עם בנים זה שאני מעבר לביישנות, לא יכולה להפתח איתם. מרגע שזה עובר את ה-5 דקות אני לא יכולה לסבול אינטימיות ותמיד יש מבוכה וכו. כשבנות אחרות כבר יוצרות קשרים, אפילו מינימלים, אף אחד לא מסוגל להיפתח אליי ואין קרבה בסיסית אפילו עם סתם אנשים.אין לי מושג איך ליצור קשרים. אני עם בנים, נעשית תלושה, חסרת אישיות, רחפנית עוד יותר. בגיל צעיר אין לי מושג מה התחיל קודם, זה שלא נהניתי בחברת חברה בגילי כי זה היה פוגע מידי, תזזיתי (אף פעם אני לא רואה את עצמי עם צעירים בקשרים שלהם, בכל ה"קטעים", בירידות של בנים על בנות, אני פשוט לא כזו)ותמיד העדפתי לברוח הביתה. זה יצר מן מעגל קסם מחזורי ולא סימפטי, אולי על בסיסו יש את חוסר הנסיון הזה. אבל, יש עוד בנות דתיות שלא היה להם נסיון, והם בסדר גמור. לכן אני נוטה לחשוב שזו בעיה בגישה. אני לא רוצה לתת הרגשת ריחוק, אבל זה מה שיוצא לי תמיד. בכל מקרה, אני מרגישה כמו כשלון צורב מהלך, והכי נורא זה שלכולם זה כל כך קל ואין עם מי לדבר על זה. כולן פשוט מייעצות, "לכי תתקדמו, קחי תמספר שלו ותפעילי את קסמייך". זה ממש לא קל בשבילי. המון תודהההההההההההה.

למעלה