תעזרו בבקשה

ליליוש

New member
תעזרו בבקשה

אני צריכה להגיש עבודה בשל'ח עוד כמה ימים ואני צריכה למחר את להגיש חלק מהעבודה והוא על פרחים.... אני מאוד ישמח עם תתנו לי תמונות ואפילו אתרים על פרחים... בתודה מראש ליאת.

I am a freak

New member
עשיתי חיפוש....

עשיתי חיפוש בכמה מאתריי העבודות המוכנות... ולא מצאתי... את יכולה להגדיר איזה סוגיי פרחים? או שם של צמח או פרח? אם את שואלת...
: חיפשתי באתר העבודות המוכנות- הראשון והשני.... אתר העבודות המוכנות השני עולה כסף... והראשון אלו עבודות בחינם..... מצפה לתגובה,

ליליוש

New member
תודה רבה אבל......

זה לא כל כך עוזר לי אולי זה יעזור בעבודות אחרות אבל לא בזה אבל בכל זאת תודה רבה

I am a freak

New member
למה לא ענית על שאלתי?

למה לא ענית על השאלה- "יש סוג מסויים של פרחים שאת מתעניינת בהם או צמחים בכלליות
מה את מתכוונת בצמחים
מערכת הרביה
פוטוסינתזה
....." על הפוטוסינתזה אני יכול לעזור לך, יש לי גם תמונות (בשחור לבן)... אני למדתי על זה השנה בשיעור מדע וטכנולוגיה.... אני חושב שאני אצליח להשיג לך את המידע והתמונות אבל תמקדי יותר את השאלה שלך...
יום טוב,

ליליוש

New member
../images/Emo187.gifטוב אז....

הפרחים שבקשו לסכם עליהם הם:
כלך (לא נראה לי שיש פרח כזה כי לא מצאתי עליו כלום)
צפצפה (אני מאוד אשמח עם יש לך תמונה של זה)
הרדוף הנחלים (גם פה אני צריכה רק תמונה)
שומר
חלבלוב מגובש (גם לא נראה לי שיש פרח כזה)

I am a freak

New member
העלתי בשבילך הודעה ב-

"תפוז מחפשים בשבילך", הם תמיד מוצאים הכול.... בינתיים מצאתי לך כמה תמונות של הפרחים שביקשת:
אז הנה הצפצפה
וזהו הרדוף הנחלים
זהו הכלך
הצמח חלבלוב מגובש כנראה שבאמת לא קיים.... כך שאני לא יכול לעזור... את הסיכומים על הצמחים אני משאיר לפורום "תפוז מחפשים בשבילך" כי זה דורש קצת יותר זמן...
לילה טוב,

ליליוש

New member
יוווווווווו תודה.......

יו תודה רבה לך אתה ממש עוזר לי בעבודה (אולי נתחלק גם בציון
)

ליליוש

New member
נראה לי ש....

שזה חלבלב מגובש...... אבל אני יברר היום עם המורה לשל'ח ובכל זאת אני מודה על כל זה שאתה עוזר לי באמת תודה רבה

I am a freak

New member
אין בעד מה+המשך....

קיבלתי תשובה בפורום "תפוז מחפשים בשבילך"..... אז הנה, הקישור להודעה.... שבת שלום ואל תחזרו מאוחר
,

למעלה