תעזרוי לי

למעשה, לדבריה, לא ההורים שלה

והשכנים, עם כל הכבוד לנסיון החיים שבטח יש להם, מעבר לכך שכנראה לא ממש מכירים את טיב הקשר, אני בספק באשר לכמה הם "מודאגים"...

מ ר ל ה

New member
:)

אני משערת שלא נהנים מזה,בפעמים הראשונות בגלל הקטע הפיזי כלומר האזור עדיין לחוץ,ואחר"כ מכיוון שבגיל הזה ה"נוחוות" המינית היא לא בשיאה, כלומר לי ידעתי בחורות צריכות להרגיש ממש נוח במיטה כדי להינות,להרגשי בטוחות וטוב,להיפתח וכו'... אז אני ממש מרגשיה נוח,כי אנחנועושים את כל שאר הדבר שלא כוללים חדירה, כך שאני די בטוחה שאני אהנה מהסקס,לפחות אחרי הפעמיים הראשונות.

מה פתאום!

מי מכר לך את השטות הזו? את אמורה להנות מכל שניה. אם את לא נהנת "כי האיזור עדיין לחוץ" סימן שאת עדיין לחוצה, כלומר רצתם בקצב שלא מתאים לך. (אני מבינה שאת לא לחוצה. הפניה "את" היא לשם נוחות).

מ ר ל ה

New member
תודה רבה על ההשקעה ועכשיו...

כן את האמת חיפשתי איזו עצה,כלומר איך לשכנע אותה כי לעשות את זה בלי הסכמה שלה פשוט יהרוס את הכול,ממש קשה לי להסתיר. בקשר לבחור בן 24 והבחורה בת ה17,באמת שההפרש לא מורגש,אני בטוחה שהבחור סגור עליי לגמריי,והוא הקריב הרבה בישביל הקשר הזה,כך שאני סומכת עליו במאה אחוז,ואני גם חושבת שאמא לי לא חוששת מהעניין הזה,וגם אם הלב ישבר זה חלק מהחייים,אני יודעת קל לומר אבל באמת גם אם זה יגמר עוד כמה חודשיים,ואני בספק רב אני בטוחה שאני לא אצטער על זה. והתכנון שלי היה שאחרי שאני אספר לה היא תתמוך ונלך ביחד לגינקולוג ניקח כדורים וכל זה וכל התכנון שלי הלך כפוט(ככה כותבין כפוט!?) בכל אופן החבר ממש לא לוחץ ,הוא אפילו לא העלה את הנושא וגם ששאלתי אותו מה הוא חושב שכדאי לי לעשות הוא ביקש שלא להתערב. ואני ידועת שאין כמו אהבה של אמא,אבל מה קורה אם הראש אטום?!

iris mom of two

New member
אז אכתוב כאמא

יום אחד אני מקווה שהבת שלי תבוא אלי ותבקש ממני רשות. אני מאד מקווה שהיא תהיה לפחות שנתיים מבוגרת ממך. לאמא מאד קשה כשהבת שלה גודלת. קשה לנו להתמודד עם המעברים השונים של הבנות. במיוחד קשה לנו כשמדובר על בנים ויחסי מין. אמנם הבת שלי רק בת 10, אבל אני כבר יודעת שיישבר לי הלב קמעא כשהיא תהיה מאוהבת בבן. עוד יותר עם הנשיקה הראשונה, ובכלל כשהיא תהיה מוכנה למין. אמא שלך בטח כל כך שמחה שהבטחת לה לחכות עד גיל 17, שקשה לה לקבל שאת מוכנה כבר עכשיו. כמו שאמרה לורליי, תני לה זמן. היא מגיבה הרבה יותר טוב ממה שאני הייתי מגיבה אם הבת שלי היתה יוצאת עם בחור בן 24. ויש לך מזל שיש לך בחור שמוכן לחכות, ושמעריך אותך ואת אמא שלך מספיק כדי לא ללחוץ עלייך.

iris mom of two

New member
לזו הכוונה

לפתיחות ושתכול לדבר איתי על דברים כאלו. לצערי לא נראה לי שזה יקרה. היא מסוג האנשים ששומרת הכל בבטן.

מ ר ל ה

New member
בתור אמא,

מה נראה לך הדרך הנכונה?! להציב עובדה ולבקש את תמיכתה או לבקש רשות!? כי מצד אח אם אני אציב עובדה זה יערער את הסמכות שלה והיא תבנה יותר חומות ומנעולים,אבל מצד שני היא אולי תתחשוש שאעשה זאת מבלי שתדע ותעדיף לבוא איתי לגינקולוג ולראוך מה קורה. מצד שני אם אני אבקש אישור היא תרגשי יותר "שולטת" אבל אולי היא תנצל את זה ותבין שבאמת עד גיל 18 היא מחליטה עליי...

noa128

New member
שכחת את האפשרות להקשיב לה

באמת. לנסות להבין למה היא כל כך מתנגדת. אולי יש סיבה להתנגדות שלה. מבחינתך הכל "שולט" ו"נשלט", "מחליטה עליי" או "לא מחליטה עליי", אז אם את כל כך בוגרת, אולי כדאי להתחיל לחשוב כמו אדם בוגר ולכבד את עמדת אימך, כי למרות שזה אולי מאד נוח לחשוב כך - היא לא חברה שלך - היא אמא שלך וכל רצונה הוא להגן עלייך ולשמור עלייך. אם את מציבה עובדה את לא מבקשת רשות, אלא משקיטה לעצמך את המצפון שהיית ילדה טובה. כשמבקשים צריכים להיות מוכנים לקבל כל תשובה. לא מתאימה לך התשובה? את יכולה לנסות לשכנע, או לפחות לנסות להבין למה לא ולצאת מהקיבעון המחשבתי (הילדותי מאד לטעמי) שהטעם היחיד לסירובה של אימך הוא "כדי לשלוט עלייך"... אם את נחושה בדעתך, ואחרי שביקשת וקיבלת הסבר - לא השתכנעת (בהנחה שבאמת הקשבת) - נסי לשכנע אותה או לפחות להרגיע אותה. ואם כל אלה לא יעזרו - בקשי ממנה ללוות אותך לגניקולוג. אולי אם תנהגי כבוגרת היא תנהג בך באותה צורה. שווה לנסות.

לורליי43

New member
מה יכולה להיות הסיבה שלה להתנגד?

יש כאן פחד. ומה הסיבה שלה לפחד- הגיל שלה (ואולי הבעיה הלא בריאה של - מה יגידו השכנים), ובנוסף- הפרשי הגיל שלה והגיל שלו. כך שאני לא חושבת שהיא רוצה לשלוט עליה- זה יותר בענין של קושי לשחרר- הרי כל הסיפור הוא של חצי שנה. האם חצי שנה תשנה משהו? האם הבת תשנה את גישתה, תפרד מהבחור? למרות שכמו שנעה (לביא) כתבה- הבת שלה כבר עושה סקס. לדעתי, לאמא יש קושי רגשי והיא מפעילה מניפולציה רגשית על הבת- וזה לא תקין בעיני בגיל הזה.

noa128

New member
מנחשת

שהאמא מבקשת שבחצי שנה הזו יקרה אחד (או יותר) משניים - הבת תתבגר עוד קצת, ו/או הבחור 'יעמוד/לא יעמוד במבחן' ההמתנה... ולידיעתכן - גיל בגרות חוקי הוא 18 - מתחת לזה הוא יכול להיות מואשם בבעילת קטינה.

אור2221

New member
גיל הסכמה ליחסי מין זה דווקא 17

(כנ"ל לגבי גיל הסכמה לנישואין), כאשר אחד מבני הזוג קטין והשני בוגר. אז לפי החוק היבש, הוא צריך לחכות. אבל בפועל, גם עם תלונה של ההורים ובהתחשב בעובדה שהיא בת 16.5 (ולא נניח, 14...) לא יעשו לו שום דבר.

גם זה לא נכון

הגיל הוא 16. לאחר גיל זה, כל עוד לא מדובר בניצול יחסי תלות או מרות, חינוך או השגחה, או תוך הבטחת שווא לנישואין, גם אם הבועל בן 50 זה חוקי לחלוטין.

אור2221

New member
אכן, צודקת

הלכתי בגאווה לכוננית ושלפתי את חוק העונשין רק כדי לגלות שאני טועה :)

לא נורא ../images/Emo13.gif

לפחות לא התערבת איתי קודם לכן על ארוחה בנאפיס, בניגוד לבן אדם האחרון שהיה לו את העונג לעשות את אותו הדבר

אור2221

New member
מכיוון שיש לי קצת היכרות

עם הכתיבה שלך בתפוז, הייתי צריכה להיות הרבה יותר בטוחה במשהו כדי להתערב איתך על ארוחה :) מה שכן, אם הייתי מתערבת, היינו הולכות על האגדיר, אני לא מסוגלת להכנס לנאפיס כבר שנים.

../images/Emo6.gif

אני לא מסוגלת להכנס לאגאדיר מאז הפעם האחרונה בה הייתי שם וגיליתי על החלון בקרבת השולחן שלי שתי דבורים

אור2221

New member
את בטוחה שאת רוצה לדעת

מה הולך לנאפיס במטבח? אני הייתי מהמרת שזה קצת יותר גרוע משתי דבורים. ברררר....

למעלה